Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mano mažė galėjo likt be mamos

QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 16, 18:03)
Ačiū už gerus žodžius visoms.
O dėl teismų - kad taip siūlot teistis ir stengtis dėl kitų - vadinas, nesuvokėt, kokia buvo mano sveikatos būklė. Aš pradžioj du mėnesius net nevaikščiojau, o po to dar kol atsigavau... Ne teisybės, o sveikatos paieškos tada rūpėjo.

Ir jokių ten įrodymų, kaip jau užsiminiau anksčiau, popieriuose nebūčiau radus. Jos mane išleisdamos tiek skiedė, kad supratau, jog viskas ten patvarkyta kaip joms reikia. Bijojo jau pačios ir tikėjosi nemalonumų. Tai nebenorėjau suteikti progos dar reikštis. Manau, kad jos pačios, būdamos protingais žmonėmis (na, turėjo gi aukštąją kažkaip pabaigt...), pasidarė sau išvadas.

Tiesa pasakius, as tikrai negaliu isivaizduoti, kiek tau teko iskesti, manau, to nupasakoti neimanoma 4u.gif
O del irodymu, tai be abejo esi teisi, ten tikrai jau ne kvapo neliko , turejo jos viska "susitvarkyti" pagal save. ax.gif
Is tiesu tai svarbiausia,kad jums viskas gerai baigesi 4u.gif
Atsakyti
As tavo istorijos net perskaityt neistveriau...teko langa prasivert... O tau tai isgyvent ja reikejo blink.gif

Na baisiausia jau praeiti. Linkiu kad niekuomet nieko panasaus nepatirtum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 09 16, 19:55)
AS APAKUS blink.gif NEREALU blink.gif ZUDYT TOKIUS URODUS blink.gif
o tu stipri 4u.gif kaip sakant pagarba tau kad nepasidawei 4u.gif  4u.gif

Na, na, tik nereikia čia kraujo hihihi.gif
Atsakyti
Siaubas, pakraupusi esu nuo tokiu mediku doh.gif

Begalo esi stipri moteris thumbup.gif sekmes Jums auginant savo stebukliuka wub.gif
Atsakyti
Siaubas blink.gif
Svarbiausiakad dabar jus laiminga seima 4u.gif
Atsakyti
sutraukė man "ten" beskaitant blink.gif aš prisimenu, kaip tvarkingai užsiūtą žiazdą skaudėjo, o čia unsure.gif

stiprybės ir aukit sveikos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už supratimą smile.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif ziauru! blink.gif negi pas tuos daktarus visai isnyko zmogiskasis faktorius. stiprybes ir sveikatos! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 07, 08:56)
Ne, tai buvo ne Vilniuj. Vienoj provincijos ligoninėj. Neminiu pavadinimo todėl, kad buvo siūlyta paduot juos į teismą už aplaidumą, bet nebenoriu jų akyse matyt ir vėl aiškintis, aiškintis, aiškintis... Jau išrašant mane iš tos ligoninės prisiklausiau iki soties pasiteisinimų. Jie jau buvo gerai pasiruošę ginybai. O aš tiesiog fizišakai neturėjau jėgų pradėti teisminius tampymusis. Beje, su mūsų teisine sistema - baisu, kad galiu po visko pati likt kalčiausia - kam iš viso gimdyt sumaniau hihihi.gif

Ir ačiū už palaikymą. Dabar jau viskas praėjo.  smile.gif  Sakiau, kad ilgai galvojau rašyt ar nerašyt. Per tą laiką ir mažylė paaugo, ir viskas puikiai (na, pasėkmės mano sveikatai liko, bet gyventi galima).  smile.gif

ir vis tik siulyciau pagalvot ir paduot i teisma, negi negaila sveikatos, nervu. Dabar viskas gerai, reikia tik kantrybes, o jiems reikia geros bausmes
Atsakyti
SIAUBAS!! unsure.gif Galvoj net netelpa tokie gydytoju poelgiai... Sedi "kavkes" gurksnoja, o veliau kraujagysles kaltina... unsure.gif

Sekmes ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Siaubas... doh.gif Tokiems sundaktariams kaktusa i gera vieta sukist... Neverti jie gydytoju vardo,na budeliai tiesiog.Bet yra ir geru gydytoju,ir jei apsisprestumet gimdyti antra vaikeli linkiu patekti kaip tik pas tokius.
Sveikateles Jums 4u.gif
Atsakyti
Durniu laivas tokios istaigos su tokiu personalu stupid.gif stupid.gif stupid.gif
Jei jau teismu nenorejai, tai butinai tokia istorija reikia viesinti, kad is tokiu sundaktariu licenzijas atimtu !!!
Juk tavo dukryte vos neliko be mamytes verysad.gif
O gal kazkuriai mamai taip pat buvo tik nesilanko forumuose? Manau butinai reikia kreiptis i ziniasklaida, tegu visa lietuva suzino kas yra kas!
Cia aisku mano nuomone tokia wink.gif
Aciu D kad viskas ok baigesi ir jus dabar galit dziaugtis viena kita wub.gif
Aukit dideles ir sveikos, juk viskas kas blogiausia tas praeity thumbup.gif
Atsakyti