QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 07, 08:56)
Ne, tai buvo ne Vilniuj. Vienoj provincijos ligoninėj. Neminiu pavadinimo todėl, kad buvo siūlyta paduot juos į teismą už aplaidumą, bet nebenoriu jų akyse matyt ir vėl aiškintis, aiškintis, aiškintis... Jau išrašant mane iš tos ligoninės prisiklausiau iki soties pasiteisinimų. Jie jau buvo gerai pasiruošę ginybai. O aš tiesiog fizišakai neturėjau jėgų pradėti teisminius tampymusis. Beje, su mūsų teisine sistema - baisu, kad galiu po visko pati likt kalčiausia - kam iš viso gimdyt sumaniau
Ir ačiū už palaikymą. Dabar jau viskas praėjo.
Sakiau, kad ilgai galvojau rašyt ar nerašyt. Per tą laiką ir mažylė paaugo, ir viskas puikiai (na, pasėkmės mano sveikatai liko, bet gyventi galima). 

Ir ačiū už palaikymą. Dabar jau viskas praėjo.

nu bet ir istorija

bet dėl teisminių ginčų nesutikčiau - būtina bylinėtis. pati dirbu toje sistemoje ir žinau, kad tikrai tokios bylos yra laimimos. aišku narplios viską po gabalėlį, bet ta gydytoja turi suprasti, kad už savo veiksmus turi atsakyti. aišku, tai tavo sprendimas - jau viskas praeityje ir gal tikrai nebesinori visko prisiminti

tik noriu pasakyti, kad tokiu atveju reikia nedelsti - iš karto pasiimti visų išrašų ligoninėje kopijas ir patraukti pas advokatą. nekalbu apie tai, kad įmanoma prisiteisti milijonus (vis dėl to čia ne amerika), bet laimėti tokias bylas tikrai įmanoma.
bet svarbiausia, kad dabar viskas Jums gerai