Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mano mažė galėjo likt be mamos

QUOTE(pašnekutė @ 2008 09 07, 08:56)
Ne, tai buvo ne Vilniuj. Vienoj provincijos ligoninėj. Neminiu pavadinimo todėl, kad buvo siūlyta paduot juos į teismą už aplaidumą, bet nebenoriu jų akyse matyt ir vėl aiškintis, aiškintis, aiškintis... Jau išrašant mane iš tos ligoninės prisiklausiau iki soties pasiteisinimų. Jie jau buvo gerai pasiruošę ginybai. O aš tiesiog fizišakai neturėjau jėgų pradėti teisminius tampymusis. Beje, su mūsų teisine sistema - baisu, kad galiu po visko pati likt kalčiausia - kam iš viso gimdyt sumaniau hihihi.gif

Ir ačiū už palaikymą. Dabar jau viskas praėjo.  smile.gif  Sakiau, kad ilgai galvojau rašyt ar nerašyt. Per tą laiką ir mažylė paaugo, ir viskas puikiai (na, pasėkmės mano sveikatai liko, bet gyventi galima).  smile.gif

nu bet ir istorija blink.gif aišku, svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi unsure.gif

bet dėl teisminių ginčų nesutikčiau - būtina bylinėtis. pati dirbu toje sistemoje ir žinau, kad tikrai tokios bylos yra laimimos. aišku narplios viską po gabalėlį, bet ta gydytoja turi suprasti, kad už savo veiksmus turi atsakyti. aišku, tai tavo sprendimas - jau viskas praeityje ir gal tikrai nebesinori visko prisiminti 4u.gif

tik noriu pasakyti, kad tokiu atveju reikia nedelsti - iš karto pasiimti visų išrašų ligoninėje kopijas ir patraukti pas advokatą. nekalbu apie tai, kad įmanoma prisiteisti milijonus (vis dėl to čia ne amerika), bet laimėti tokias bylas tikrai įmanoma.

bet svarbiausia, kad dabar viskas Jums gerai 4u.gif
Atsakyti
unsure.gif Swarbiausia bdabar visas gerai

sekmes jums bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Kažkoks SIAUBAS!
Tačiau džiaugiuosi, kad visas tas košmaras baigėsi, o tu su savo mažyle esi namie, viskas klojasi puikiai, o artimieji palaiko ir padeda. Sėkmės, sėkmės ir dar kartą sėkmės! Ir stiprios sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2008 09 12, 10:38)
Dazniausiai visos gimdymo istorijos apipintos baisiais pasakojimais apie tai, kokie daktarai buvo blogi ir kaip as ,ar vaikiukas vos nenumirem blink.gif  blink.gif  blink.gif

p.s. tiesiog taip atsitinka ir nebutinai del mediku kaltes.

Be abejonės, gimdymas - ekstremalus įvykis, rimtas mamos ir vaiko sveikatos išbandymas, bet kai visą tai dar apsunkina tie, iš kurių, visi tikimės pagalbos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2008 09 12, 10:38)
Dazniausiai visos gimdymo istorijos apipintos baisiais pasakojimais apie tai, kokie daktarai buvo blogi ir kaip as ,ar vaikiukas vos nenumirem blink.gif  blink.gif  blink.gif

Bet tokia realybė, gi moterys neišsigalvoja tų nebūtų istorijų, pasakoja tai, ką išgyveno. Daktarai, gal ir neblogi, bet dažniausiai susiduriama su jų abejingumu, ypač gyvenant mažesniuose miestukuose.

Pašnekutė, tikrai nuoširdžiai linkiu tau ir tavo vaikiukui stiprybės 4u.gif . Esu kažką panašaus išgyvenus su savo pirmagime, tai pati pabuvojus tokioje situacijoje, žinau, ką galėjai išgyventi būdama atskirta nuo savo kūdikio mirksiukas.gif .
Atsakyti
- Pirmiausia, be galo žaviuosi, mamytės stibrybe, drąsa ir šmaikštumu, kai be galo skaudūs dalykai užglostami savitu ironiškumu 4u.gif

- Antra, nesistebiu, tai kas įvyko...nes jau dažnai nebestebina dalykai, kurie įvyksta...o paieškoms priežasčių: kodėl taip įvyko...kartais pritrunka atsakymų...

- Trečia, mano gimdymas buvo be galo greitas ir sklandus (jokių komplikacijų)...tačiau puikiai suprantu, ką Jums teko išgyventi... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Aš pati galima pasakyti, kad patekau į tikrų profesionalų priežiūrą. Tačiau, grįžusi namo, po kelių dienų atsitūpiau - plyšo...o tų profesionalų nei kvapo...Skausmas, su tuo, skausmu, kurį įsivaizduoju Jūs patyrėte - negalima net lyginti...

- Ketvirta, kovokite už save - kiekviename žingsnyje...jei ne dėl savęs, tai dėl kitų būsimų mamyčių...

- Penkta, laikas gydo žaizdas...neleiskite, kad dėl kažkieno kaltės nenorėtumėte turėti antro vaikučio...Juk Jūs be galo stipri, reikia tik noro ir ryžto...
Atsakyti
Net nesitiki, kad taip ir but dar gali... verysad.gif dziugu, kad dabar viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai baisu tai kas tau nutiko, reikia tik dziaugtis kad dabar viskas gerai, kad dukryte turi mama, o vyras zmona. Stiprybes tau ir didziausios sveikatos 4u.gif
Atsakyti
oho...baisiai visa istorija atrodo...bet svarbiausia,kad viskas gerai baigės... 4u.gif

Atsakyti
labai stipri mamyte 4u.gif

zaviuosi tokia stiprybe wub.gif

sveikatos jums ir jusu mazylei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sunku ir patiketi, kad tokie neprofesionalus gydytojai musu ligoninese unsure.gif
Sveikatos tau ir gero mazyles auginimo 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už gerus žodžius 4u.gif
Mamos tam ir yra mamos, kad viską iškęstų smile.gif
Visos mes esam stiprios mirksiukas.gif
be proto stiprios
ir jei reiks - viską ištversim mirksiukas.gif
Atsakyti