Įkraunama...
Įkraunama...

TV parduotuvė

QUOTE(Niu @ 2008 10 24, 23:25)
Mano drauge uzsikake Hobby halle. Tas pats, tik kaina maziau. Bet ten nerealu taip daryti pratimus, kai  rodo per reklama  doh.gif  Jeigu 10 kartus padariti - tai jau stebuklas.  lotuliukas.gif  As bandziau, nu laaaabai sunkiai  doh.gif  Tai ir stivi be reikalo...

turiu is top shopo, is pradziu gal tik po 30 kartu padarydavau, bet daba bent 50 visad padarau, o po to padarai trumpa pertraukele ir vel gali daryt:) tikrai sunku nera tik kol nepripratus gal sunkiua kojos greiciau iskausta, seip patiko, nes ilgai sportuot nereik o rezultatai yra ne tokie stebuklai kaip rodo bet yra:)
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 11 06, 02:26)
Na, gal ten galima sunkuma reguliuot g.gif Nes bent jau Top Shop'o Ab Rocket treniruoklyje tai galima 3 sunkumo lygius padaryt.
O gal kas turi Rovus drabuziu garintuva?  ax.gif siaip tikrai geras daiktas, bet vat kokia Top Shop'o kokybe tai neaisku- ar gerai islygina, ar nelabai unsure.gif o kitose parduotuvese tokio dalyko dar nesu uzmacius rolleyes.gif

Mane taip pat sudomino tas drabužių garintuvas,tik įdomu,ar tikrai jis toks patogus kaip reklamuoja.Gal yra jau išbandžiusių?
Atsakyti
jis patogus jei turite daug tarkim kostiumeliu, svarku marskiniu ar pan lyginti, drabuziai issilygina greit ir gerai, tik tiek kad jie nuo to garintuvo tampa truputi dregni taigi reikia leisti jiems pakabeti kad nesusilamdytu, iskart i spinta neidesi, drabuziai lyginami ant pakabu:) o jei sunkiai lyginamu drabuziu lygintuvu neturite tai nemanau kad apsimoka, nes kiekviena drabuzi reik pakabint ant pakabos ir pan:)
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2008 11 10, 18:59)
jis patogus jei turite daug tarkim kostiumeliu, svarku marskiniu ar pan lyginti, drabuziai issilygina greit ir gerai, tik tiek kad jie nuo to garintuvo tampa truputi dregni taigi reikia leisti jiems pakabeti kad nesusilamdytu, iskart i spinta neidesi, drabuziai lyginami ant pakabu:) o jei sunkiai lyginamu drabuziu lygintuvu neturite tai nemanau kad apsimoka, nes kiekviena drabuzi reik pakabint ant pakabos ir pan:)

apie ta garu ligintuva maciau visa reklama doh.gif
losem loterijoje o veliau pakviete pietums ir kaip tik reklamavo lyginimo sistema ,jin nera reklamine butent ta apie kuria as kalbu(ne apie top shopo schmoll.gif ) nes ja pauoda tik per sava rata g.gif ta firma jokiu reklamu nedaro schmoll.gif
lygina viska su garais ir drabuziai tikrai nebuna dregni schmoll.gif
drabuzis susiglamzias i kaskokia tai ten daly ipila vandens ijungia migtuka ir prasau gauni garu su kuriais prilieti drabuzi ir issilygyna be jokiu problemu ir paty drabuzi labai miela liesti rolleyes.gif nebutinai turi ant pakabos ji uzdejus laikyti gali rankose laikyt ir lygint ,gali ant lentos kaip tik nori tongue.gif
o be to su ta sistema garu ,gali valyti lagus ,spinteles kilimus ,grindis ,netgi lauke trinkeles gali valyti ,taip pat ir zolytes kurios buna kiema prauge ten kur jom nevieta lotuliukas.gif
zodziu labai geras daiktas drinks_cheers.gif tik gan brangokas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 11 lapkričio 2008 - 13:11
QUOTE(Kristalinee @ 2008 11 11, 14:09)
apie ta garu ligintuva maciau visa reklama  doh.gif
losem loterijoje o veliau pakviete pietums ir kaip tik reklamavo  lyginimo sistema ,jin nera reklamine butent ta apie kuria as kalbu(ne apie top shopo  schmoll.gif ) nes ja pauoda tik per sava rata  g.gif  ta firma jokiu reklamu nedaro  schmoll.gif
lygina viska su garais ir drabuziai tikrai nebuna dregni  schmoll.gif 
drabuzis susiglamzias i kaskokia tai ten daly ipila vandens ijungia migtuka ir prasau gauni garu su kuriais prilieti drabuzi ir issilygyna be jokiu problemu ir paty drabuzi labai miela liesti  rolleyes.gif  nebutinai turi ant pakabos ji uzdejus laikyti gali rankose laikyt ir lygint ,gali ant lentos kaip tik nori  tongue.gif
o be to su ta sistema garu ,gali valyti lagus ,spinteles kilimus ,grindis ,netgi lauke trinkeles gali valyti ,taip pat ir zolytes kurios buna kiema prauge ten kur jom nevieta  lotuliukas.gif
zodziu labai geras daiktas  drinks_cheers.gif  tik gan brangokas  doh.gif

na, sia lyginimo sistema apie kuria kalbat as irgi pazistu- taip pat teko dalyvauti sios sistemos pristatyme. bet mes kalbame konkreciai apie Top Shop'o drabuziu garintuva (tuo labiau, kad ir tema yra apie TV parduotuves), nes pastarasis, is Top Shop'o, yra zymiai pigesnis, vat todel ir norime issiaiskinti- ar cia tas pigumas (lyginant su kitu firmu analogisku produktu) del to, kad preke nelabai kokybiska ir nelabai ka islygina, ar vis delto ja verta pirkti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Uzsimaniau dabar pajaustykles Nicer Dicer,gal kas turit? Ar verta isigit?
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 11 07, 02:06)
nu man is ten pirkti atrodo nepatikima g.gif

pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovy @ 2008 11 10, 18:45)
Mane taip pat sudomino tas drabužių garintuvas,tik įdomu,ar tikrai jis toks patogus kaip reklamuoja.Gal yra jau išbandžiusių?

Sveikos,

mane taip pat labai sudomino tas garintuvas, nes atsibodo vyro kostiuma kas karta i valykla tampyti.
Gal kuri nors turite nusipirktusi - butu idomu isgirsti atsiliepimus 4u.gif nes arteja Keledos, tai gal butu visai nebloga dovana thumbup.gif
Atsakyti
siaip bent man ir pagal mane tai valymo funkcijos nelabai jis atlieka;) tik tiek kad lengviau lygint, kvapus pasalina ir labai namus prisildo:)
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2008 11 21, 16:00)
Sveikos 4u.gif Uzsimaniau dabar pajaustykles Nicer Dicer,gal kas turit? Ar verta isigit?

man irgi jos patiko - planavau pirkt, bet panaršiau internete ir radau ebay tokias pat ir tris kart pigesnes, jau su parsiuntimu į LT apie 60Lt kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
Gavau dovanų tą pjaustyklę. Stebuklo nesitikėjau, žinau, kad reklamose viską rodo pagražintai. Bet šiaip patiko - jau trečią dieną iš eilės daržovėmis maitinamės, nes pjaustau viską iš eilės. Pjauna man ir svogūną, tik žinoma, prieš tai perpjauti bent perpus reikia, ir morkas kietas (irgi prieš tai į kelias dalis perpjovus). Žodžiu, ne taip idealu, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio, bet vargo nuima daug:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novum: 27 gruodžio 2008 - 21:36
QUOTE(livetukė @ 2008 08 26, 01:28)
Susigundžiau Dormeo Memosan Classic pagalvėmis. Niekada netikėjau reklamom, bet matyt užplaukė, arba taip lemta buvo...ir dabar kaltinu save, koks gi velnias mane nešė į tą galerą, t.y. prasidėti su "Top shop" parduotuve doh.gif
Nusivyliau, bet čia ne tas žodis...
Visų pirma, prekės teko laukti daugiau kaip mėnesį, pasak "Top shop" darbuotojų, tai jų kaltė, atsiprašė ir tiek. Kai pagaliau atėjo ilgai laukta pagalvė, švelniai tariant buvau šokiruota jos kokybe blink.gif  Pagalvės užvalkalas itin plonos ir nekokybiškos medžiagos, o viduje- tipo viskoelastinė medžiaga, bet labiau priminė paprasčiausio porolono gabalų atliekas, kai kurie jų buvo išsilydę ir kieti. Ant pakuotėje esančio lapo parašyta, kad pagalvė įgauna formą tik per 24 val. Bet ji ir po paros buvo susimėčiusi, " gumbuota". Visas tas pagalvės turinys smirdėjo tepalu ar acetonu (kai kurios čia rašėt, kad smirda ir čiužiniai). Bet manau, kad NASA, tokio š... atsiprašant tikrai negamino...
Tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, kai pirkau šioje parduotuvėje...

Turiu ir as ta pagalve, bet man jinai labai patinka ir nera nieko panasaus is sio aprasymo schmoll.gif
Atsakyti