Įkraunama...
Įkraunama...

TV parduotuvė

QUOTE(Novum @ 2008 12 27, 22:35)
Gavau dovanų tą pjaustyklę. Stebuklo nesitikėjau, žinau, kad reklamose viską rodo pagražintai. Bet šiaip patiko - jau trečią dieną iš eilės daržovėmis maitinamės, nes pjaustau viską iš eilės. Pjauna man ir svogūną, tik žinoma, prieš tai perpjauti bent perpus reikia, ir morkas kietas (irgi prieš tai į kelias dalis perpjovus). Žodžiu, ne taip idealu, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio, bet vargo nuima daug:)

drinks_cheers.gif ir as Kaledom duovanu gavau,jau aisku ir isbandziau,tikejausi,kad bus gersesne,sakyciau sunkokai svoguna pjausto,jau is visu jegu spaust reikia,bulves fri puikiai padaro,tik pries tai reikia bulvei galiuka nupjaut,kad ji pati tvirtai stovetu,o seip tai esu patenkinta,darbo virtuvei sumazejo
Atsakyti
Noriu...ieškau....vakuuminio marinavimo prietaiso.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2008 12 29, 16:21)
:sakyciau sunkokai svoguna pjausto,jau is visu jegu spaust reikia

va va, paspaudžiau stipriau bepjaustydama svogūną, ir skilo tas atseit "nedūžtantis" indelis doh.gif . Ir net ne patį indelį spaudžiau, tik pjaustyklę. blink.gif
Parsisiunčiau iš ebay-aus Snap and slicer, tai šis aparačiukas man labiau nei diceris patinka. Ir pjaustyti lengviau, ir išplauti. smile.gif
Mokėjau už Slicer'į keturis kart mažiau (su siuntimu) nei tie lupikai Topshop pardavinėja. Manyčiau, kad geriau truputi sugaišti laiko paieškoms internete, nei permokėti Topshopui už tikrai tiek pinigų nevertus daiktus. mirksiukas.gif Aš taip parsisiunčiau ir Dicerį, ir vakuuminius maišus, ir Celluless. O Topshopui ačiū už pasufleravimus, kokių "reikalingų" daiktų ant šio svieto būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zivilioke @ 2009 01 05, 14:42)
va va, paspaudžiau stipriau bepjaustydama svogūną, ir skilo tas atseit "nedūžtantis" indelis doh.gif . Ir net ne patį indelį spaudžiau, tik pjaustyklę.  blink.gif 
Parsisiunčiau iš ebay-aus Snap and slicer, tai šis aparačiukas man labiau nei diceris patinka. Ir pjaustyti lengviau, ir išplauti. smile.gif
Mokėjau už Slicer'į keturis kart mažiau (su siuntimu) nei tie lupikai Topshop pardavinėja. Manyčiau, kad geriau truputi sugaišti laiko paieškoms internete, nei permokėti Topshopui už tikrai tiek pinigų nevertus daiktus.  mirksiukas.gif  Aš taip parsisiunčiau ir Dicerį, ir vakuuminius maišus, ir Celluless. O Topshopui ačiū už pasufleravimus, kokių "reikalingų" daiktų ant šio svieto būna lotuliukas.gif

prašau parašyti atsiliepimus apie vakuuminius maišus ir celiules.Turiu dicer pjaustykle,man visai nieko ,patinka,ti su kietais produktais sunkiau,bet nepersistengiant paspaudi ir viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Novum @ 2008 12 27, 22:35)
Žodžiu, ne taip idealu, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio, bet vargo nuima daug:)

drinks_cheers.gif
aš tikėjaus, kad padarys stebuklą ir pjaustys iškart kubeliais blush2.gif lotuliukas.gif bet šiaip tai geras daiktas, nesigailiu, kad pirkau thumbup.gif tingėdavau fri bulvių daug privirti, o dabar priverdu net per daug, kai didįjį darbą atlieka nicer dicer thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 01 10, 22:33)
drinks_cheers.gif
aš tikėjaus, kad padarys stebuklą ir pjaustys iškart kubeliais  blush2.gif  lotuliukas.gif  bet šiaip tai geras daiktas, nesigailiu, kad pirkau  thumbup.gif  tingėdavau fri bulvių daug privirti, o dabar priverdu net per daug, kai didįjį darbą atlieka nicer dicer  thumbup.gif

na, man tai nemalonesnis darbas tai tas bulves nuskust, o ne supjaustyt biggrin.gif
Atsakyti
na, man tai nemalonesnis darbas tai tas bulves nuskust, o ne supjaustyt

Nusipirkau metalo amzuje gera bulviu skutikli, tai bulviu skutimas visai nebaisus :super
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2009 01 05, 22:33)
prašau parašyti atsiliepimus apie vakuuminius maišus ir celiules.Turiu dicer pjaustykle,man visai nieko ,patinka,ti su kietais produktais sunkiau,bet nepersistengiant paspaudi ir viskas gerai.

Vakuuminiai maišai tikrai daug vietos sutaupo. Supakavau į juos visą nenaudojamą patalynę, kurią seniau vos ne vos į dvi lentynas sutrombuodavau. O dabar tilpo į vieną, ir dar vietos liko. Nesezoninius drabužius irgi suvakuumavau, bet išėmus iš maišų beveik visus perlyginti reikia, labai susiglamžo. Dar vienas vakuuminių maišų pliusas - apsaugo drabužius nuo kandžių ir dulkių. mirksiukas.gif
Pabandymui rekomenduočiau nusipirkti kokį nedidelį vakuuminį maišą iš kokios maximos, senukų ar pan. Svarbu, kad būtų su oro ištraukimu (tie kur patiems slegiant orą išstumti reikia man nelabai patiko). Na ir jei tiks bei patiks, tai tuomet urmu griebti... lotuliukas.gif
O celluless dar neišbandžiau, vis dar morališkai ruošiuosi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(livetukė @ 2008 08 26, 01:28)
Susigundžiau Dormeo Memosan Classic pagalvėmis. Niekada netikėjau reklamom, bet matyt užplaukė, arba taip lemta buvo...ir dabar kaltinu save, koks gi velnias mane nešė į tą galerą, t.y. prasidėti su "Top shop" parduotuve doh.gif
Nusivyliau, bet čia ne tas žodis...
Visų pirma, prekės teko laukti daugiau kaip mėnesį, pasak "Top shop" darbuotojų, tai jų kaltė, atsiprašė ir tiek. Kai pagaliau atėjo ilgai laukta pagalvė, švelniai tariant buvau šokiruota jos kokybe blink.gif  Pagalvės užvalkalas itin plonos ir nekokybiškos medžiagos, o viduje- tipo viskoelastinė medžiaga, bet labiau priminė paprasčiausio porolono gabalų atliekas, kai kurie jų buvo išsilydę ir kieti. Ant pakuotėje esančio lapo parašyta, kad pagalvė įgauna formą tik per 24 val. Bet ji ir po paros buvo susimėčiusi, " gumbuota". Visas tas pagalvės turinys smirdėjo tepalu ar acetonu (kai kurios čia rašėt, kad smirda ir čiužiniai). Bet manau, kad NASA, tokio š... atsiprašant tikrai negamino...
Tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, kai pirkau šioje parduotuvėje...

Nezinau, mes irgi pirkom, bet visai patenkinti esm. Gal cia siaip gamybos brokas... g.gif
Atsakyti
mes turim dormeo prestige čiužinį, na man jis labai fainas, tik MB skundžiasi kad gal kiek kietokas, bet man tai toks patinka.. smile.gif Ai dar mama padovanojo kažkada tokią pjaustyklę kaip MAGIC BULET, tik pigesnę, irgi nebloga, bent jau kaina mažesnė nei iš Top shop. Tik morkų šiaudeliais tikrai nepjausto, i košę sutrina.. Tirštsriubėms gerai..
Atsakyti
Kas pirkot Ab Rocket, ar nenusivylėt? kokie atsiliepimai?
Ar pirktumėt dabar, jei reiktų rinktis? o gal kažko kita pasiieškotumėt?
ĮVERTINKIT 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 11 06, 00:26)
Na, gal ten galima sunkuma reguliuot g.gif Nes bent jau Top Shop'o Ab Rocket treniruoklyje tai galima 3 sunkumo lygius padaryt.
O gal kas turi Rovus drabuziu garintuva?  ax.gif siaip tikrai geras daiktas, bet vat kokia Top Shop'o kokybe tai neaisku- ar gerai islygina, ar nelabai unsure.gif o kitose parduotuvese tokio dalyko dar nesu uzmacius rolleyes.gif

aš taip pat esu susidomėjusi drabužių garintuvu. Tai vakar išdrįsau paklausti vienoje rūbų parduotuvėje pardavėjų apie garintuvą, nes tuo metu jos lygino/garino paltuką. Paklausus ar geras daiktas, tai sako kaip už tokią kainą- labai, o dar jos juokdamos sako, tai čia tas pigusis iš top shop parduotuvės... Dar prie mano akių palygino susiglamžiusią paladinę- ir sako, su lygintuvu gal palaidinę geriau išlyginsiu, bet kas dėl paltų, kelnių, tai išties geras daiktas, nurenka pūkus, nenublizgina ir išlygina.
Atsakyti