Gal kas bandėte velform pakeliamąją liemenėlę. Pamačiau ir nebegaliu užmigt, kaip noriu.
O aš šiuo metu vis gundausi tuo pledu su rankovėmis. SELECT'e jis vadinasi Cozy ir kainuoja 24,50 Lt, o Top Shop parduotuvėje jis vadinasi Snuggie (čia jie siūlomi 2), kaina 99,90 Lt. Bet ar yra skirtumas tarp jų ir ar apsimokėtų pirkti? Ar taip ten viskas jau ir būtų patogu ir šilta, kad netrukdytų žiūrint televizorių, sėdint prie kompiuterio ir t.t.?

Turiu garinį lygintuvą... na man tai
Ir tėvai tokį patį turi ir yra labai patenkinti...
Dar turiu Dormeo čiužinį ir pagalvę, tai man irgi labai labai patinka
Tėtis dar turi cosmo diską tai irgi lyg ir patenkintas...

Dar turiu Dormeo čiužinį ir pagalvę, tai man irgi labai labai patinka

Tėtis dar turi cosmo diską tai irgi lyg ir patenkintas...

QUOTE(baltai balta @ 2009 09 24, 13:54)
Gal kas bandėte velform pakeliamąją liemenėlę. Pamačiau ir nebegaliu užmigt, kaip noriu.
man tas pars, vis galvoju gal ja isigyti

QUOTE(ciku_caku @ 2009 10 03, 17:48)
ir vis neatsiranda nei vienos, kuri gal jau isbande....
QUOTE(baltai balta @ 2009 10 03, 22:45)
ir vis neatsiranda nei vienos, kuri gal jau isbande....
Tai Eimi, visa tavo seima aprupina top shopas

QUOTE(Mona187 @ 2009 09 27, 21:23)
O aš šiuo metu vis gundausi tuo pledu su rankovėmis. SELECT'e jis vadinasi Cozy ir kainuoja 24,50 Lt, o Top Shop parduotuvėje jis vadinasi Snuggie (čia jie siūlomi 2), kaina 99,90 Lt. Bet ar yra skirtumas tarp jų ir ar apsimokėtų pirkti? Ar taip ten viskas jau ir būtų patogu ir šilta, kad netrukdytų žiūrint televizorių, sėdint prie kompiuterio ir t.t.?

Ar galit kasnors atsakyti?
QUOTE(ddd @ 2009 08 14, 14:42)
Kad jau mano-mieliausia ten dirba, tai norejau pasiteirauti, apie konvekcine krosnele. Man idomu, ar nera ten kokiu lempu, ar ko nors specifinio, kas gali greit perdegti. jei taip, tai ar topshope galima nusipirkti atsarginiu detaliu, ar jos standartines, galima bet kur isigyti? Gal as cia ir be reikalo pergyvenu, bet man visada baisu pirkti neparduotuvine preke, nes nezinau, nei kaip ten su garantijom, nei kaip su atsarginem dalim? Buciau dekinga, jei nepatingetai atsakyti
Aciu

mes turim konvekcine nusipirke menesi laiko.tikrai puikus daiktas, daug naudojam, nes anksciau daug ka kepdavom orkaiteje, tai persikelem i ta puoda.tik nemalonus dalykas nutiko nepraejus menesiui.sugedo lempa, tiesiog nebekepe.
bet...nu gi visko visiem pasitaiko galvoju, kas is pazystamu ilgiau turi nekilo problemu.tai paskambinau top shopui, ir be jokiu klausimu, problemu atsiunte kurjeri su nauja ir pasieme sena...
kai sitaip sureagavo, tai visai ir nepikta, visokiu turbut daiktu pasitaiko...
dabar jie pasitaise,o seniau buvo sunka ka issiprasyti ir prekes keliaudavo 2 men.
krize pajuto
krize pajuto

nu taip manau pardavimai tikrai sumazejo.plius sutarti nurodyta perkant krosnele, kad per 14 dienu galiu grazinti taip, o per menesi jei sugestu kas, galiu be jokiu sneku atgauti pinigus ir uz krosnele ir uz pristatyma...tai bijo kad gal pinigus noresiu atsiimti po tokio neilgo naudojimo:)
bet siaip tikrai puikus daiktas ir maistas superinis.
bet siaip tikrai puikus daiktas ir maistas superinis.