Įkraunama...
Įkraunama...

TV parduotuvė

Sveiki, gal "susidūrėte" su Rovus drabužių garintuvu (279,90 lt)? Vis pagalvoju apie jį, kad neblogai būtų, jeigu jis tikrai sugeba tai, ką rodo per TV rolleyes.gif
O gal kažkur pigiau galima rasti blush2.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltin: 15 balandžio 2009 - 14:39
QUOTE(Viltin @ 2009 04 15, 15:39)
Sveiki, gal "susidūrėte" su Rovus drabužių garintuvu (279,90 lt)? Vis pagalvoju apie jį, kad neblogai būtų, jeigu jis tikrai sugeba tai, ką rodo per TV  rolleyes.gif
O gal kažkur pigiau galima rasti  blush2.gif  cool.gif

as jau seniau klausiau, bet taip niekas ir neatsake ax.gif
truputi pigiau maciau akropolio elektromarkt, cia vln, 250Lt
Atsakyti
Turiu ir as celulles, guli spintoj nenaudojamas, nes man tai jis nieko netraukia, arba mano oda stora arba aparatas levas, o turguj nusipirkau "Cuda banka" , tokias gumines bonkutes, tai super dalykelis, kainuoja 2vnt tik 15Lt, bet pati gali kiek nori itraukti ta oda, laikau vonioj, tai galiu nors ir kasvakara masazuotis, vietos neuzima ir neburzgia smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Egle.vb @ 2009 04 21, 00:36)
Turiu ir as celulles, guli spintoj nenaudojamas, nes man tai jis nieko netraukia, arba mano oda stora arba aparatas levas, o turguj nusipirkau "Cuda banka" , tokias gumines bonkutes, tai super dalykelis, kainuoja 2vnt tik 15Lt, bet pati gali kiek nori itraukti ta oda, laikau vonioj, tai galiu nors ir kasvakara masazuotis, vietos neuzima ir neburzgia  smile.gif .

cia tai tiesa,ne visada sumokejas didele suma gali dziaugtis rezultatais schmoll.gif ,o va tos taures super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince J: 21 balandžio 2009 - 07:28
QUOTE(Lince J @ 2009 04 21, 08:27)
cia  tai tiesa,ne visada sumokejas didele suma gali dziaugtis rezultatais  schmoll.gif ,o va tos taures super  thumbup.gif  thumbup.gif

man is ten padovanojo celules, tai man visai patiko, po antro vaiko, labai per klubus priaugau svorio, sulieknejau ir atsirado cellulito, siaip tepiau tempiamaji kremuka ir masazavau aparatu tai efektas tikrai neblogas smile.gif turiu is topshop ir ciuzinius!
Atsakyti
QUOTE(Viltin @ 2009 04 15, 13:39)
Sveiki, gal "susidūrėte" su Rovus drabužių garintuvu (279,90 lt)? Vis pagalvoju apie jį, kad neblogai būtų, jeigu jis tikrai sugeba tai, ką rodo per TV  rolleyes.gif
O gal kažkur pigiau galima rasti  blush2.gif  cool.gif

Turiu as ta garintuva smile.gif na, arba as nemoku juo naudotis, arba jis ne toks stebuklingas, kaip atrodo per tv biggrin.gif vyro marskinius bandziau lyginti (medvilne, linas) , pasakyciau, lygintuvu zymiai geriau ir greiciau issilygina. sviesu palta bandziau pavalyti - tai nieko nenusivalo (valyklose, manau, valo ne tik garais, bet ir kazkokiom priemonem, ar stipresniais garais?). ciuzini valiau viena karta, kad jis svaresnis pasidarytu nepastebejau, bet gal erkiu atsikrato tam momentui. o patiko man su juo valyti dujine vyrikle biggrin.gif ten kur biski riebalai prisvyla is seniau, tai galima palaikyti garintuva ir paskui beveik trinti nereikia, labai lengvai su kempinele nusivalo, bet tam tikslui dabar tv-shop'e yra butent garintuvas valymui.
siaip gailiuosi, kad nusipirkau, beveik nenaudoju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Nora_: 20 gegužės 2009 - 13:58
QUOTE(_Nora_ @ 2009 05 20, 14:56)
Turiu as ta garintuva smile.gif

na va, pagaliau sulaukem komentaro ax.gif siaip turejau mini varianta kelionini (cia ne rovus), bet garais lygina. tai galiu pasakyti, kad jis man visai patiko- gerai garais susiglamziusi audini islygindavo, bet paskui sugadinau doh.gif tai vat galvojau, kad rovus gal irgi gerai lygina smile.gif
Atsakyti
ir aš gundausi tuo garintuvu. O gal kas susidūrėt su prekių grąžinimu į top shpą? Ar lengvai priima prekę ir grąžina pinigus?
Atsakyti
QUOTE(Lince J @ 2009 04 09, 18:42)
Noreciau konvekcines krosneles ,kur galeciau pigiau isigyti?aciu  4u.gif

Ir mane labai sudomino ta konvekcine krosnele Flavorwave, gal kas turit ir galit papasakoti, ar tikrai gera? Gal kas galit isduoti paslapti, kur galima nusipirkti pigiau?
Atsakyti
Merginos, gal kas pirko iš Top shopo LEG MAGIC, kokie atsiliepimai, ko vertas daiktas? Norečiau tokio, bet išpradžiu noriu atsiliepimus paskaityti, tik tu kurie ji turi, o ne reklamos kartojimas tongue.gif
Atsakyti
gal pamenat per kažkurią tv parduotuvę reklamuodavo tokias keptuves kepti spurgas (ar apvalias bandeles). niekaip nerandu g.gif
Atsakyti
taip jeigu atvirai man tv parduotuvė primena kokį turgų... Nieko gero. aš geriau jau pirksiu čiužinį iš interneto. Nors realiai geriausia netingės ir nuvažiuot į saloną thumbup.gif

nors šiaip norint negaišt laiko ir prieš tai ką nors pasivartyt visai galima. Aš va čiužiniai
ir dar:
Man asmeniškai labiausiai patiko: čiužiniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauce: 12 birželio 2009 - 20:44