Įkraunama...
Įkraunama...

TV parduotuvė

QUOTE(gri36 @ 2006 02 21, 00:17)
Bėda ta, kad toj teleparduotuvėj gali sumokėt labai padorią sumelę už visišką Š---. O tas a la bulletas THOMAS PHILIPS-e 52,50Lt (beje dabar akcija) thumbup.gif  tekainuoja... Taigi ta TV parduotuvės prašoma 299,90 (atrodo)- tikrai padori sumelė. lotuliukas.gif

Taigi varyk ryt į TP, nusipirk papigiaiką, o kai suges- džiaugsies, kad ne 300 mokėjai. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O THOMAS PHILIPS nuolaidos visom prekem ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2006 02 21, 00:42)
O THOMAS PHILIPS nuolaidos visom prekem ?  ax.gif

Ne-a... schmoll.gif
Kadangi kalba ėjo apie tą stebuklinga kaina siūlomą blenderį, tai ir atsakiau, kad jis šią savaitę TP dar pigiau nei įprastai. biggrin.gif
Atsakyti
o gal ten yra ir siurblių su vandeniu g.gif
Atsakyti
mano tetute tai nusipirko ta kosmodiska ir liko labai patenkinta. aisku, 100 procentu skausmo jis nenuima, ale vaiksciojimas tikrai palengvejo ir jau lankstosi, tupiasi wink.gif net ir draugem skolina (kaip reklamoj), kita teta is selekto uzsisake kazkoki staliuka tai irgi liko patenkinta,o ta pinigine kur ten reklamavo uz pora litu - nusivyle. moteriskes mielos, nepirkit tu vibratoriu pilvui ir sedynei (drugeliu, dirzeliu, trikampiuku), nes moterims ju deveti negalima. jei netikite- pasikonsultuokite su savo ginekologemis, kokia zala jusu gimdai daro tie elektroniniai virpesiai. tikrai sad.gif
Atsakyti
Bukit gudrios ir pasiieshkokit tokiu pat TV parduotuves prekiu internete, pvz ebay (www.ebay.co.uk) gali nusipirkti visishkai nauju ir uz puse kainos. Ash priesh 2 savaites nusipirkai Power Juicer, chia anglijoje reklamuoja uz virsh £100 be siuntimo, o ash ebay radau uz £52 ir su siuntimu. Naujut naujutelis. Dabar sultis spaudziam kas ryta ir megaujames tongue.gif
Atsakyti
viena pazystama nusipirko tas magnetines juosteles keliams tai sake kad padeda nors as tai nelabai tikiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gri36 @ 2006 02 21, 12:15)
Ne-a... schmoll.gif
Kadangi kalba ėjo apie tą stebuklinga kaina siūlomą blenderį, tai ir atsakiau, kad jis šią savaitę TP dar pigiau nei įprastai. biggrin.gif

O kuriam TP Vilniuj - Žirmūnuose ar Ukmergės g?
Atsakyti
Tai vat..... visgi neatsilaikem mes su vyru ir uzsisakem "stebuklingaji" liekninamaji treniruokli drugeli, ta kur impulsus skleidzia ir tampo tipo raumenis lotuliukas.gif Spekit kiek kartu as ji buvau uzsidejusi blush2.gif Gal du-tris.... Sssss.......... paskutinis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Nieko jis mum neveikia, tik elektra kazkokia svaidos, purto, neprisiklijuoja, o po tu keliu kartu jokio poveikio as nejauciau, nei vienas gramas raumenuko men nesijaute, kad js buvo mankstinamas biggrin.gif Vienu zodziu patariu nepirkti...

P.S. Dar laukiu kol siurblys plaunamas atvaziuos blush2.gif blush2.gif blush2.gif (tai gerai, kad bent ne mes pirksim g.gif )
Atsakyti
na mamytes tos kurios pirkot ta magic bulleto anatloga is thomas philips pasidalinkit patirtim ar jis geras? ar gerai vaikia? as gundausi ji usipirkti bet dar noriu jusu nuomones ax.gif
is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2006 03 25, 23:22)
na mamytes tos kurios pirkot ta magic bulleto anatloga is thomas philips pasidalinkit patirtim ar jis geras? ar gerai vaikia? as gundausi ji usipirkti bet dar noriu jusu nuomones  ax.gif
is anksto dekoju 4u.gif

Naudoju jį kasdien jau pusė metų. Liuks daikčiukas thumbup.gif esu labai juo patenkinta
Atsakyti
man tos tv parduotuves visai nepatikimos, visoki Š... zmonem kisa
Atsakyti
prisijungiu ir as prie jusu, labai jau knieti man pasimti ta Rovus dulkiu siurbli, gal kas turit ir kaip atsiliepimai, nes kai buvom ju parduotuvej, tai sake per dvi dienas pardave 25 vnt ir daugiau neaisku ar gaus, tai net nezinau kaip apziureti ji. atrodo ir kaina ne kosmine kaip su vandens filtru.
Atsakyti