Reklamuoja dulkiu siurbli H2O,kazin kaip jis?Gal kas naudojat?Parasykit atsiliepimus.
As gundausi
man irgi įdomu tas siurblys
negi niekas nebuvote megoje ir nepasakysit kainos tos pačios
negi niekas nebuvote megoje ir nepasakysit kainos tos pačios
gal kas pirkote ir naudojote tas magnetines juosteles keliams?ar nenusivylete?jei galima kuo greiciau atsakykit.labai skubu
Megoje topshop parduotuveje kainos lygiai tokios kaip per TV ir viska paciupint galima
QUOTE(dute_a @ 2006 02 07, 20:14)
gal kas pirkote ir naudojote tas magnetines juosteles keliams?ar nenusivylete?jei galima kuo greiciau atsakykit.labai skubu 
Atrodo šios temos penktame puslapyje viena rašė, kad jos babulka eilinį kartą nusivylė.
Na ka manau reikia ir man pasisakyt šiuo klausimu
Mes su savo brangiu žmogum esam susigundę iš Selecto tuo elektrinių impulsų treniruokliu (drugeliu) - užsisakėm, tai dabar laukiam
Žiūresim, ar teks nusivilt, ar ne... Šiaip mano brolis irgi buvo savo žmonai nupirkęs ta treniruokliuką "tinginiukas"
Ir visiškai nėra blogos nuomonės apie jį. O dar mano uošvienė sugalvojo mums nupirkti ta siurblį, kur su vandeniu kažkaip 399Lt kainuoja... Tai po kurio laiko turesiu ka pasakyt apie šias prekes, jei būsit kantrios
Na ka ir aš dasidesiu prie prekiu peikimo. Mano tiotka pirko pripučiama sofa-lova tokia juoda mokejo apie 300 litu. Prastovejo ta sofa puse metu pripusta nieks ant jos nemiegojo tik retkarčeis pasedejo. Na ir finale ta sofa prakiuro stovedama, išleido visa ora.
QUOTE(Zvake @ 2006 02 16, 19:44)
Na ka manau reikia ir man pasisakyt šiuo klausimu
Mes su savo brangiu žmogum esam susigundę iš Selecto tuo elektrinių impulsų treniruokliu (drugeliu) - užsisakėm, tai dabar laukiam
Žiūresim, ar teks nusivilt, ar ne... Šiaip mano brolis irgi buvo savo žmonai nupirkęs ta treniruokliuką "tinginiukas"
Ir visiškai nėra blogos nuomonės apie jį. O dar mano uošvienė sugalvojo mums nupirkti ta siurblį, kur su vandeniu kažkaip 399Lt kainuoja... Tai po kurio laiko turesiu ka pasakyt apie šias prekes, jei būsit kantrios 
na labai jau kantriai lauksim, ypač siurblys įdomu
Jeigu matėt seniau per Lietuvos Ryto televiziją lygtais rodė laidą apie VP bendrasavininką. Jis tiesiai šviesiai pasakė kad tokios TV parduotuvės 99% proc. marketingo ir 1% problemos sprendimo.
Aišku šaunu jeigu kams pasisekė įsigyti kažką patikimo
QUOTE(pienių jūra @ 2005 12 07, 18:13)
Niu va, aš jau taip užsimaniau to Bulleto analogo. ALe mano brangusis visame kame laikosi nuomonės, kad geriau kartą sumokėt padoriai ir nusipirkt rimtą daiktą, negu kas kelis mėnesius pirkaliot papigiaikas. Tai jis pareiškė, kad neverta su tuo a la bulletu prasidet...

Bėda ta, kad toj teleparduotuvėj gali sumokėt labai padorią sumelę už visišką Š---. O tas a la bulletas THOMAS PHILIPS-e 52,50Lt (beje dabar akcija)
Taigi varyk ryt į TP, nusipirk papigiaiką, o kai suges- džiaugsies, kad ne 300 mokėjai.