As kai buvau uzvakar pas gydytoja, klausiau ar reiketu man issitirti del ZPV, sake nedarysim ir netirsim, nes tam, kad ji nustatyti kainuos 160 Lt, ir kas toliau? gydymo nuo sito viruso vistiek nera, lieka tik toliau stebet. O stebejimas islieka ir su tuo virusu ir be jo. Kam dar moket tokius pinigus.. man taip paaiskino mano gydytoja. Darysim kas puse metu PAP tepineli ir stebes pakitimus.
QUOTE(Ragany @ 2009 05 09, 21:04)
As kai buvau uzvakar pas gydytoja, klausiau ar reiketu man issitirti del ZPV, sake nedarysim ir netirsim, nes tam, kad ji nustatyti kainuos 160 Lt, ir kas toliau? gydymo nuo sito viruso vistiek nera, lieka tik toliau stebet. O stebejimas islieka ir su tuo virusu ir be jo. Kam dar moket tokius pinigus.. man taip paaiskino mano gydytoja. Darysim kas puse metu PAP tepineli ir stebes pakitimus.
Teisingai pasake, bet jei to viruso nera, tai jau ramiau. O jei yra, tai manau tirs kaip tu rasai kas puse metu, o ne kas du metus. Ir stiprinti reikia imunine sistema, nes kiek skaiciau, tai stiprus organizmas gali sukovoti su tais virusais. :
As dabar po paskutinio apsilankymo geriu Omega -3 ir magni milteliais,nes jis stipriausias koki daktare mano israse.Nezianu,neramu man viduje,as jauciu pasidarysiu ta ZPV tyrima,pas amne klinikoje kainuoja 130lt. Man kazkaip keista,kad daktare radusi karpeles tas iskart pasake,kad tai ZPV

QUOTE(*Karamelia* @ 2009 05 11, 15:32)
As dabar po paskutinio apsilankymo geriu Omega -3 ir magni milteliais,nes jis stipriausias koki daktare mano israse.Nezianu,neramu man viduje,as jauciu pasidarysiu ta ZPV tyrima,pas amne klinikoje kainuoja 130lt. Man kazkaip keista,kad daktare radusi karpeles tas iskart pasake,kad tai ZPV 

Tai tos karpeles ir yra ŽPV viena iš rūšių. Jų virš šimto rūšių to viruso. Ir tas karpeles sukelia visai organizmui nepavojingas ŽPV, visai ne tas, kuris gali sukelti vėžį. Taip kad nepergyvenk.

QUOTE(shantal @ 2009 05 11, 19:07)
Tai tos karpeles ir yra ŽPV viena iš rūšių. Jų virš šimto rūšių to viruso. Ir tas karpeles sukelia visai organizmui nepavojingas ŽPV, visai ne tas, kuris gali sukelti vėžį. Taip kad nepergyvenk. 

mano draugei buvo irgi karpelės ,tyrėsi -tai rado grybelį,dažna bėda.Man papilomos virusas 82 litai su siuntimu ...gal tiek ir be butų...alfa clinic ...
Aids centre kainuoja 90 lt didžiausios rizikos ŽPV (ten berods dvylika virusų nustato, tarp ju 16 ir 18). Kauno gatvėje Aids centre irgi 90 Lt. Padaro per dvi savaites.
Endemike tas pats tyrimas kainuoja 190 lt.
Endemike tas pats tyrimas kainuoja 190 lt.
tai va,
Pap tepinėlį darydavausi kas metai,šį kartą buvo pakitimai ASC-US,gydytoja patarė išsitirti dėl ŽPV,tai pasidariau visuomenės sveikatos centre,kainavo 86 lt,atsakymas per pora sav.
[B]žmogaus papilomos viruso didelės rizikos grupė-APTIKTA[B]
Esu labai nuliudusi nes lytinio partnerio nekeičiu jau aštuonis metus,todėl kad virusas išnyks jau nebesitikiu,plius vartojau KT o tai turint ŽPV didina vėžio susirgimo tikimybę,šiuo metu jau nebegeriu KT bet pergyvenu kad vežio vystimosi mechanizmas jau užvestas
reiks atlikti kolposkopiją dabar,jei ras pakitimų itariu konizaciją darys
o as apie tris vaikus svajojau dar,ačiu dievui bent vieną pasigimdžiusi turiu.

Pap tepinėlį darydavausi kas metai,šį kartą buvo pakitimai ASC-US,gydytoja patarė išsitirti dėl ŽPV,tai pasidariau visuomenės sveikatos centre,kainavo 86 lt,atsakymas per pora sav.
Esu labai nuliudusi nes lytinio partnerio nekeičiu jau aštuonis metus,todėl kad virusas išnyks jau nebesitikiu,plius vartojau KT o tai turint ŽPV didina vėžio susirgimo tikimybę,šiuo metu jau nebegeriu KT bet pergyvenu kad vežio vystimosi mechanizmas jau užvestas

QUOTE(nuotakyte @ 2009 05 13, 13:23)
tai va,
o as apie tris vaikus svajojau dar,ačiu dievui bent vieną pasigimdžiusi turiu.

Labai nepergyvenkit, kiek skaičiau, tai ilgas procesas iki vėžio, ir nebūtinai jis gali išsivystyti. Dabar tai iašku svarbu nuolat stebėti.
O dėl tų aštuonerių metų - tai jeigu vyras neištikimas, tai galėjo užnešti tą dovanėlę.
nuotakyte, neliudek. Manu, jeigu kasmet tikrindavaisi, t.y. pap tyrimus darydavaisi, tai liga nera isisenejusi ir tikimybe pasveikti auksta. Linkiu, kad kuo greiciau viskas susitvarkytu ir dar ne viena leliuka pagimdytum
sekmes!

Mergaites,gal jus man galit pasakyti,nuo ko galejo man daktare skirti PHARMATEX zvakutes?rado karpuciu,sako,kad ZPV.Buvau soke,todel niekaip nepamenu ka sake,tik,kad "uzmusa spermatozoidus,manome,kad uzmus ir...."
nu niekaip nepamenu,sakau gal karputes isnaikins,20zvakuciu liepe kasdien naudoti
Bandziau susisiekti su daktare,niekaip nepavyksta,o eiti vien del sio klausimo man gaila 150lt(privati klinika)
pries sias zvakutes dar israse POLYGYNAX zvakuciu,jas jau sunaudojau irgi nesupratau nuo ko,nes info lapelyje visai uzrasyta,kad uzdegimams gydyti,o as galvojau,kad galbut del gimdos kaklelio zaizdeles jas israse..
Pliam,net geda,kad taip neisidemejau ka man daktare sake,bet tuo metu man vienintele mintis sukosi,kad man ZPV....

pries sias zvakutes dar israse POLYGYNAX zvakuciu,jas jau sunaudojau irgi nesupratau nuo ko,nes info lapelyje visai uzrasyta,kad uzdegimams gydyti,o as galvojau,kad galbut del gimdos kaklelio zaizdeles jas israse..
Pliam,net geda,kad taip neisidemejau ka man daktare sake,bet tuo metu man vienintele mintis sukosi,kad man ZPV....

Pas mane taip pat rado ŽPV 16 (tada PAP tyrimą dariausi pirmą kartą gyvenime, būdama 26 m.). Po to dar dariausi tyrimų (biopsiją ir kt.), jų metų nieko rimtesnio be to viruso nerado, taigi vienintelė ginekologės rekomendacija - stiprinti organizmą, darytis pakartotinius PAP tyrimus po metų ir tikėtis, kad virusas dings savaime. Dabar geriu homeopatinius vaistus (nuo virusų) ir vitaminus
.
Per daug nenusimenu, stiprinu imunitetą ir tiek
.

Per daug nenusimenu, stiprinu imunitetą ir tiek