Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

QUOTE(vineypooh @ 2009 08 31, 15:19)
radau internete, kad karpas ir papilomas šalina elektrokoaguliacijos būdu, naudojamas nuskausminimas.. papiloma apie 10lt, karpos brangiau..

As tai papiloma pati nusinaikinau ax.gif dave man toki patarima, kad reikia savo plauku ant jos mazga uzristi ir ji nudziuva, tai va taip ir pabadziau zinokit ir ji tikrai nukrito thumbup.gif
Atsakyti
tai kokia turi but ta papiloma, kad ant jos plauka uzrist? jos gi mazos
Atsakyti
QUOTE(FazerGeisha @ 2008 04 25, 17:04)
gal kas zinot ar PAP testas nustato ar yra papiloma virusas? unsure.gif
as buvau nuejusi i poliklinika, man pasake kad jos ginekeloges niekaip negali istirt del to viruso, tik aids centre tai imanoma, man atrodo jos nusikalba, domejausi kad kiekvienas gyd.kabinetas tai gali istirt jei tik kolkoskopa turi(panasus i mekroskopa) ka zinot jus? unsure.gif
Papildyta:
beje, norejau patikslint visus-nuo sios ligos neapsisaugosite, prezervatyvai apsaugo tik nuo pacios sueities, vien lieciant lytinius organus, kur yra karputes, oralinio ir analinio metu taip pat galima uzsikresti. Si liga apgaulinga, daug kas nezino kad ja serga(80proc moteru), uzkrecia kitus, tai idomu kaip bus po 50 metu...tikriaus nebe 80proc bus, o.... help.gif  mega_shok.gif

PAP testas nenustato ar moteris apsikretusi ZPV... O tyrimus del ZPV daro tikrai dauguma padoriu istaigu.

A.
Papildyta:
QUOTE(THAI @ 2008 04 19, 16:10)
sveikutes, gal kas zinot atsakyma i toki klausima. Kaip suprantu, ZPV 16 ir 18 tipas (sukeliantis gimdos kaklelio vezi), plinta tik lytiniu keliu. Tai ar gali partneriai, kurie vienas kitam yra pirmi ir vieninteliai, buti uzsikrete siuo virusu ir kaip? g.gif

Visi ZPV tipai (kuriu yra be galo daug) daugiausiai plinta lytiniu keliu, bet nebutinai VIEN tik lytiniu keliu mirksiukas.gif Taigi taip iseina teoriskai, kad viens kitam pirmi ir vieninteliai partneriai irgi gali tureti ZPV unsure.gif

A.
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2009 02 06, 19:46)
na paprastas karpas....tai aš išsigydziau tik acto esensija....
Mokejau pinigus kosmetologiniam,salde,degino,viena pranykdavo kita išlysdavo..sukišau nemazai uz tas proceduras pingu-paskui pagal senoliu metodus,kas vakara karpas patepdavau  acto esensija,ar tiesiog gal actu uztektu...Tai karpa pabala...iškyla...po keliu kartu išeina šaknys ir nusilupa  thumbup.gif
Sunui irgi atsiradus karpute buvo,vedziau pas gyd,bijojau actu gydyti,nes kai patepi acto ,pradeda skaudeti šiek tiek naktį  doh.gif Tai išraše kokiu tai vaistuku,sake,jei nepraeis-išpjausim  doh.gif tepiau ,tepiau.....nieko ....
Tada patepiau actu...tai naktį biški prasikankino iš skausmo....bet po savaitės su visa šaknimi iškilo.ir iškrito  drinks_cheers.gif
Bandykite,jei neturite kitos išeities...tai tikrai padeda drinks_cheers.gif

o čia kaip tada jei būtų kadilomos ant lyt organų...actas gi viską nuėstų...maišyti su miltais? ar visai neliesti??? g.gif kaip tada daryti?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 09 01, 10:55)

Juk ji nera kaip paprastas spuogas, ji yra isaugusi ir man pavyko ja sutvarkyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 09 01, 10:55)

visokių yra. mano buvo pakankamai didelė.. tiek kad tokioj vietoj, kad nedrįsčiau pati naikinti.. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
pribrendo ir man laikas sioj temutei apsilankyti doh.gif
Anksciau darytas onkocitologinis tyrimas rode HSIL, o po to biopsija CIN1 ir uzdegima (buvo manyta kad gal but tas uzdegimas ir iskraipe ta rezultata). Tuomet geriau antibiotikus del to uzdegimo. Na ir atejo laikas vel darytis onkocitologini, kuris rode vel pakitimus.
Taiva, vakar pasidariau žpv tyrima ir lauksiu iki ateinancio treciadienio atsakymo. Ginekologe sake, jog greiciausiai man bus žpv, kadangi rezultatai tu ankstesniu tyrimu negeri, o ir kai ji ziurejo per mikroskopa (ar kaip jis ten..) man ten viska, tai matesi aiskiai placiai viskas ten pakite doh.gif
Tai tarkim jeigu man nustatys didelio rizikingumo virusa, tai kaip jus manot, as galesiu planuotis ir lauktis vaiko? Ta prasme per ta laika kol planuosiu, lauksiuosi, o paskui dar juk ir matinsiu, nieko nenutiks baisaus, neisipletos taip greit viskas ten? Ar darytis konizacija (po kurios laukiantis vaiko padideja rizika per anksti pagimdyti arba neisnesioti vaiko)?
Atsakyti
Pasiskaičiau jūsų bėdeles ir nuvariau pasiryti ŽVP tyrimo. Laukiu kito trečiadienio...
Atsakyti
Tokata, na kaip tavo tyrimas?
As vakar suzinojau atsakyma, jog neturiu visiskai jokio viruso bigsmile.gif thumbup.gif Tik neaisku is kur tie pakitimai... unsure.gif
Atsakyti
Dabar vyksta labai naudinga akcija - http://www.sorpo.lt/...ujienos/item/12 4u.gif
Atsakyti
Mano atsakymas tik treciadieni. Sveikinu !!!
Atsakyti
Na, šiandien jau turiu atsakymą. Rastas 31 tipas sad.gif ...
Atsakyti