Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

QUOTE(nuotakyte @ 2009 05 13, 13:23)
tai va, verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Pap tepinėlį darydavausi kas metai,šį kartą buvo pakitimai ASC-US,gydytoja patarė išsitirti dėl ŽPV,tai pasidariau visuomenės sveikatos centre,kainavo 86 lt,atsakymas per pora sav.
[B]žmogaus papilomos viruso didelės rizikos grupė-APTIKTA[B]
Esu labai nuliudusi nes lytinio partnerio nekeičiu jau aštuonis metus,todėl kad virusas išnyks jau nebesitikiu,plius vartojau KT o tai turint ŽPV didina vėžio susirgimo tikimybę,šiuo metu jau nebegeriu KT bet pergyvenu kad vežio vystimosi mechanizmas jau užvestas
reiks atlikti kolposkopiją dabar,jei ras pakitimų itariu konizaciją darys verysad.gif o as apie tris vaikus svajojau dar,ačiu dievui bent vieną pasigimdžiusi turiu.

Tikrai nepergyvenk del vaiku. Turedama ZPV gali gimdyt ir toliau. tik reikia nuolat stebet visa procesa ir stiprinti imunine sistema. blush2.gif na bent man taip gydytoja sake. smile.gif
Atsakyti
tai vat, dėl imuninės sitemos stipriniomo ir kebliausia. imunologijoj tiek daug baltų dėmių -kaip sakoma. reiškias, per daug trikdyti imuninės sistemos negalima, daugkas neištirta, ar nepriadės veikt kas atvirkščiai.
čia aišku aš kalbu apie visokius cheminiu imunostimuliatorius.
taip pat ne vieną naujausią starpsnį atradau -kad natūralus augalas-ežiuolė - imuninetui stiprint - beje, blefas.
kas dar? ar homoeopatiniai vaistai, kurių veikimo principu šiais žaviuos, irgi blefas? man jau visur vaidenas blefas, net ekologija, kuria duomiuosi ne pirmus metus... g.gif g.gif

p.s. taigi susirašom imuniteto stiprinimo būdus, be vaistų aišku ar papildų jei įmanoma??arba gretutinai vaistų ir kitką. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2009 05 18, 13:49)
Mergaites,gal jus man galit pasakyti,nuo ko galejo man daktare skirti PHARMATEX zvakutes?rado karpuciu,sako,kad ZPV.Buvau soke,todel niekaip nepamenu ka sake,tik,kad "uzmusa spermatozoidus,manome,kad uzmus ir...." doh.gif nu niekaip nepamenu,sakau gal karputes isnaikins,20zvakuciu liepe kasdien naudoti blink.gif Bandziau susisiekti su daktare,niekaip nepavyksta,o eiti vien del sio klausimo man gaila 150lt(privati klinika) g.gif
pries sias zvakutes dar israse POLYGYNAX zvakuciu,jas jau sunaudojau irgi nesupratau nuo ko,nes info lapelyje visai uzrasyta,kad uzdegimams gydyti,o as galvojau,kad galbut del gimdos kaklelio zaizdeles jas israse..
Pliam,net geda,kad taip neisidemejau ka man daktare sake,bet tuo metu man vienintele mintis sukosi,kad man ZPV.... blink.gif  unsure.gif

Konspektuoti reikia, jei uz konsultacija moki tongue.gif
Pharmatex - kontraceptikas, poliginax - paprastos, senos kaip pasaulis, zvakutes nuo uzdegimu, su karpom nesusije vaistai.
Del ZPV issitirk Kauno g. odos ir veneros centre ir gyvenk ramiai. Vien tik apziuros nepakanka, kad pasakyt, turi ji ar ne (pagal savo patirti zinau)
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2009 05 13, 13:23)
Pap tepinėlį darydavausi kas metai,šį kartą buvo pakitimai ASC-US,gydytoja patarė išsitirti dėl ŽPV,tai pasidariau visuomenės sveikatos centre,kainavo 86 lt,atsakymas per pora sav.
Esu labai nuliudusi nes lytinio partnerio nekeičiu jau aštuonis metus,todėl kad virusas išnyks jau nebesitikiu,plius vartojau KT o tai turint ŽPV didina vėžio susirgimo tikimybę,šiuo metu jau nebegeriu KT bet pergyvenu kad vežio vystimosi mechanizmas jau užvestas
reiks atlikti kolposkopiją dabar,jei ras pakitimų itariu konizaciją darys verysad.gif o as apie tris vaikus svajojau dar,ačiu dievui bent vieną pasigimdžiusi turiu.

Tikrai nereikia dar taip pergyventi.
Mano gydytoja sako- nestresuot, nesinervuot, nes tai tik padeda, kaip jus sakot uzvesti ligos mechanizma. Jeigu geros emocijos, pozityvus poziuris i problema, tai ir organizmas sukovoti gali su siuo virusu.
Sekmes ir toliau galvokit apie tris vaikus, tikrai taip bus!
Tiesa, mano drauge, turedama ZPV ir uzleista vezi, pasidare operacija, o po 2 metu susilauke trecio vaiko.
Taigi, net blogiausiu atveju viskas imanoma.
Sekmes jums.
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2009 05 13, 12:23)

Turint ZPV gimdyti galima ir net reikia, nes juk nestumo metu organizmas stipreja, labiau gali nuo visko apsisaugoti, manyciau jis tures tik teigiama poveiki. Esu tokia nuomone gurdejusi, tik paaiskinti profesionaliai nemoku. Siaip tikrintis reikia ir konsultuotis ir viskas tikri bus gerai.
Beje kazkas rase, kad gal vyras neistikimas...nebutinai, sis virusas vyro organizme galejo buti visa laika, o moteriai jis galejo pasirodyti pvz. po organizmo nusilpimo ar dar kokiu nors priezasciu. Taip kad bukit rami ir sveikit 4u.gif
Atsakyti
dekoju visom uz palaikyma 4u.gif
puikiai suprantu kad zpv nestumui netrukdo ir kad del jo galesiu pastoti,tik bijau jei reiktu konizacija daryti o po jos bandyciau pastoti tai reiskia didele kaklelio nepakankamumo nestumo metu tikimybe
vyras man istikimas 10000%,as nuklydus pora kartu pries ji sutinkant buvau,as jam pirmoji buvau,nekalta ji paemiau blush2.gif ,o jis man trecias.Tai matyt is tu dvieju pirmuju ta zaraza ir gavau dovanu,kuri net astuonis metus neisnyksta.
beabejo jau apsiraminau siek tiek,tik kai pasake kad tas virusas aptiktas pas mane tai smegenis tirpti pradejo.toki soka gavau blink.gif
eisiu pas savo gine su puikiuoju atsakymu ir ziuresiu ka darysime toliau
Atsakyti
Sveikos!
Prieš kokia 10metu jaunysteje mirksiukas.gif irgi uzsikrečiau karputemis....vyras buvo vienas,šiek tiek apsigydziau ,veliau pagimdziau...Po kiek laiko rado gimdos kaklelyje zaizdele sake maza,visom taip buna ir tt....
Papilomos,kartais uzeidavo,kartais praeidavo-supratau,kad turiu ta virusa ,kuris sukelia ir gimdos kaklelio vezi,nors gyd.,niekad to ir netirdavo,tipo jai atrodydavo,kad čia ne karputes,kitom atrodydavo karputes ,bet tipo nuo uzdegimo čia atsiranda....Tai kai jos uzeidavo gerdavau daug folio rugšties,ir tada jos pranykdavo(kazkokioje literaturoje skaičiau )
Po kiek laiko,vel nuejau jau pas kita gine,sako vaje kokia zaizda didele,kaip ir net konizacija sunku padaryti butu,nes gimdos kaklelio sveiko labai mazai like....
Tai galvoju,kad ta pagreitejima zaizdos didejime ir "uzneše" tas papilomos virusas doh.gif
O vakar skambino gydytoja ir sake jau PAP testas blogas-greičiau pasirodyti,tai nzn ka jie ten rado,bet aišku nieko gero,ir tikrai teks darytis operacija,o tai ji vis kartodavo,kai papbloges tyrimai iš kart operuosime...Tai man jau šakes,.uzejo net depresija,aš taip visko bijau,uzmigdymo,ligonines,krapštymo po ta vieta doh.gif doh.gif doh.gif
Tai norėčiau patarti tos kurios jau nešiojaties ta papilomos virusa,turėjote kada tu karpučiu-labai atidziai sekite savo sveikata... mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur tos acto esencijos gaut?
Atsakyti
kazkokia nesekmiu virtine karta jau turejau kandilomas, aciu dievui pataikiau i tuos 10 proc kuomet ju nesukelia ZVP , dabar pasiglamonejau su vaikinu pas kuri pamaciau veliau kandilomas... kuris teturejes 2 parneres! zodziu vel einu is proto. tai kaip gyvent jei uzkretineji kitus zmones... pamirst gyvenima ir sexualini ir dvasini su kokiu zmogum? jei nesi toks chamiskas zmogus kad uzkretinetum kitus... daktarai sako ir internete raso kad tai nepagydoma, kitur raso KAD PASISALINA IS ORGANIZMO PATS, TAI KAIP YRA ?? ir kazin gal zinot kas kiek procentu moteru turi tas viruso atmainas kurios sukelia kandilomas(ty lytines karputes). toki ZVP kuris sukelia papilomas tai zinau kad apie 90 proc.
Papildyta:
o dabar pasidalinsiu info kuria turiu. nors mano ginekologe sake kad vaikinam neatliekamas ZVP, taciau apskambinejus ivairias vietas suzinojau kad atliekamas. siandien buvome issitirti su vaikinu vilniuje biomedicinos centre. kadangi kaune neradau kur tiriami visi 4 tie baisiausi genotipai. o biomedicinos centre vaikinui istyrimas ZVP kainavo 208lt aukstos rizikos faktoriu keturiolikos ir dveju ne aukstos. o du genotipai 98 lt. tad jei visus 4 nori tirti tuos blogiausius ( ty , 11, 16, 18 tipus) gaunas beveik tas pats kaip tirti kompleksa... kandilomas salinome BMP kaune, taciau si procedura buvo labai skausminga , dabar skauda vaikinui slapinantis. as salinau su silpnesne rugstim ar tai tepalu, kuris nebutinai padeda, taciau man mazai skaudejo, pasisalino puikiai. pas gasiuniene laso klinikoj kaune(klinika yra prie pat kauno medicinos kliniku). salinti butina, nes jos linke plisti, kuomet yra pavirsiui lengviau persiduoda, persiduoda ne tik lytinio akto metu, uztenka salycio su lytiniais organais. vaikeliui retais atvejais persiduoda gimdant. prezervatyvai minimaliai tik sumazina rizika
Papildyta:
ir gal kas zinot koki venerologa ar sexologa kuris galetu pakonsultuot psichologiskai ir suteikt info. nes neatlaikysiu jei suzinosiu , o taip tikriausiai ir bus, kad platinu kitiem ZPV kuris sukelia karpas...
Atsakyti
sveikos, ir as turejau ZPV, taciau man jis po geru metu isnyko, sake jaunoms taip buna, taigi dabar gyvenu be ZPV, taciau su gimdos kaklelio zaizdele, kuri atsirado po gimdymo, nes negerai sutvarke, plysusi GK, taciau ginekologines bedos kankina beveik nuolatos, ir neaisku nuo ko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 06 21, 18:49)
o kur tos acto esencijos gaut?

Acto esencijos galima nusipirkti visuose prekybos centruose 4u.gif as pati pirkau is IKI 70 procentu ir kas vakara tepdavau karpa ant pado, beje esencija maisydavau su miltais, nu tokia kosele, o paskui ja tepdavau ant karpos, super dalykas rolleyes.gif
Atsakyti
radau internete, kad karpas ir papilomas šalina elektrokoaguliacijos būdu, naudojamas nuskausminimas.. papiloma apie 10lt, karpos brangiau..
Atsakyti