Įkraunama...
Įkraunama...

Žmogaus papilomos virusas (ŽPV)

Karta uzimaniau privacioj klinikoj pasidaryt prie visu tyrimu dar ir ZPV. Gydytoja sako-o kam? Jeigu jis yra, vistiek neisgydomas,kokia prasme darytis...
Atsakyti
Sveikos mamytes,

as irgi su ta pacia beda, as jau 8ta men nestuke.gif ir siandien teko vel lipt ant "lektuvo", ir po apziuros gydytoja nemaloniai "nudziugino" jog ten atsirado karpuciu... blink.gif iskart pasake jog tai ZPV ir jog teks pridegint kol dar nepagimdziau, pataraji karta kai niestumo pradzioj sedejau kedej tai tyrimai buvo geri, nieko neaptiko, tai as per daug del nieko ir nesijaudinau, plius per pilva nebesusilenkiu blush2.gif tai ir apsiziuret nelabai iseina, o pojuciu jokiu nebuvo.... tai siandien kaip slapiu skuduru per snuki gavus isejau is kabineto, gydytoja stengesi labai negazdint manes, per daug visko nesureiksmino, tiesiog kadangi maziuke pas mane pilve didele tai yra nemaza tikimybe plyst man per "ta vieta" ir galimybe maziuke uzkrest... zodziu nervu paskutini menesi per akis (o dar vyras mano neseniai po operacijos)... nors neturiu zalio supratimo is kur ten tas zpv tai staigiai atsirado, nebent uzmiges rupuze buvo ar tik db pasireike.... na kiek teko sia tema skaityt priezasiu gali buti daug. Tiesiog visa diena spendziu dilema iskur taip netiketai.... blink.gif Vienaip ar kitaip tikiuosi geriausio.... geriausio mazei savo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2010 12 01, 23:36)
Karta uzimaniau privacioj klinikoj pasidaryt prie visu tyrimu dar ir ZPV. Gydytoja sako-o kam? Jeigu jis yra, vistiek neisgydomas,kokia prasme darytis...

nuo to priklauso tolimesnė taktika, nes tos kurios turi, joms skiriama daugiau dėmesio, OCT daromas kas pusę metu. tik nenuvertinkit ŽPV, nes ne pajusit kaip teks pasigailėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Patikek zinau ,kaip jauties ladyangelwings. As trecia para nemiegojus buvau doh.gif Kaip aptikau kazka panasaus i tas karputes. Sian pas gydytoja prie kabineto galvojau nualpsiu, bet taip netiketai likau nustebinta, kad cia ne karpute pas mane tik viena. Kiek girdejau kalbejo su akusere uzsikisusi leuka paeme tepineli lauksiu atsakymo toliau dar nieko nezinau. O as jau tokiu dalyku prisigalvojus buvau blush2.gif Su vyru susipykau doh.gif blush2.gif Man tai paaiskino, kad nusilpes organizmas ir kazkas prisikabino is tikruju taip ir yra nesenai mazakraujyste turejau. Tai va nuejau i vaistine pasiteirauti kiek kainuoja ryklio tauku kapsules. Tai patare pirkti ryklio kepenu alieju sako labai stiprina imuniteta 26lt kainuoja butinai pirkt zadu mirksiukas.gif
O kazi tokiu atveju cezario nedaro juk vaikelio sveikata negalima rizikuoti unsure.gif Bet jai tas virusas organizme tupi, tai neaisku g.gif bet tau tyrima juk privalo daryti to ZVP
Atsakyti
Aprile,tai ne karputė ten pas tave? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltinyne @ 2010 12 02, 15:36)
Aprile,tai ne karputė ten pas tave?  thumbup.gif

Nu zinok nusvito gyvenimas kitom spalvom biggrin.gif
Idomiai taip atejai klausia nu kuom skundziates sakau lyg ir karpute aptikau veidas surimtejo sako ainam reik kazkoky tyrima atlikti isejom i kolidoriu, bet as jai sakau nu juk nezinau ar istikruju gal pirmiau apziurekite doh.gif |Nu ir ka nesupratau, bet pradejo raminti kad cia viskas tvarkoje taip buna keiciasi organizmas paklause kioek vaikui metu net kelis kartus perklause kiek jau laiko kai pagimdzius g.gif Tik pakliausiau ar ce kokioa ne uzkreciama liga tai liepe nelysti i neta ir neprisigalvoti neuroziu blush2.gif biggrin.gif Bet atsakyma tai tik kita savaite suzinosiu. Tai turbut koki tepineli paime jai vietoje dare g.gif
Ainu per puga namo ir taip man geraaa lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 02 gruodžio 2010 - 15:46
Labai džiaugiuos dėl tavęs ,tikiuos tikrai viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu ir as su sia beda. Man nustate LSIL doh.gif gAVAU SIUNTIMA I KAUNO klinikas... Pirmine reakcija buvo rami, bet dabar verkti norisi... na bet kaip nors, ner ko bliauti, kol viskas iki galo neaisku...
Atrodo visa gyvenima sveikai gyvenu, nerukau, retai vartoju alkoholi, sportuoju, sergu tik sloga... imunitetas sakyciau thumbup.gif O cia va, kad nori...
Zinoma, labiausiai baugina nezinomybe, nes tuomet prisiskaitai ir prisigalvoji visokiu baisiausiu atveju...
Atsakyti
o kas yra LSIL? g.gif
Atsakyti
L-SIL tai yra neryškūs intraepiteliniai pakitimai gimdos kaklelyje,juos parodo onkocitologinis tyrimas.
Atsakyti
nu va gavau PAP atsakyma,tai yra reaktyvių pakitimų kažkokių. Nors ŽPV neigiamas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltinyne @ 2010 12 08, 18:47)
nu va gavau PAP atsakyma,tai yra reaktyvių pakitimų kažkokių. Nors ŽPV neigiamas.  g.gif

Tai gal uždegimas koks,o gydytojas ką siųlo?
Atsakyti