As savo mazei nuo 6 men. duodu stirniena. labai skaniai valgo, nepasakyciau kad kieta mesyte.

duociau, jei buciau tikra, kad ta zveriena niekuo neuzkresta. Maximoj kazkaip dar neatkreipiau demesio. O is seneliu sumedziotu sernu ir stirnu- nesiryztu. Reikalingu atsakinga kontrole, patikrinimas del zverisku ligu!
Man tas pats klausimas iskilo ar galima. Bet manau kad tikrai galima ir ta mesa kur kas sveikesne nepriserti juk tie gyvuneliai visokiais brudais kaip kalakutai kiaules ar dar kas. Man juokinga kai daktares sako kad negalima vaikui duot zverienos. As manau kad tiesiog nesidomeje nesusidure tai ir sako kad negalima. O kad virt reik 2-2.5h man irgi keistai skamba. Jeigu jauno zverelio mesyte tai isjos tiek laiko verdant nieko neliks

QUOTE(Faustikas @ 2008 12 03, 00:03)
duociau, jei buciau tikra, kad ta zveriena niekuo neuzkresta. Maximoj kazkaip dar neatkreipiau demesio. O is seneliu sumedziotu sernu ir stirnu- nesiryztu. Reikalingu atsakinga kontrole, patikrinimas del zverisku ligu!
Uzsikrete buna tik sernai,ju gali neduoti

Papildyta:
QUOTE(Eglucia @ 2008 12 03, 13:48)
Man tas pats klausimas iskilo ar galima. Bet manau kad tikrai galima ir ta mesa kur kas sveikesne nepriserti juk tie gyvuneliai visokiais brudais kaip kalakutai kiaules ar dar kas. Man juokinga kai daktares sako kad negalima vaikui duot zverienos. As manau kad tiesiog nesidomeje nesusidure tai ir sako kad negalima. O kad virt reik 2-2.5h man irgi keistai skamba. Jeigu jauno zverelio mesyte tai isjos tiek laiko verdant nieko neliks

Musu daktare tik uz laukinio gyvulio mesa. O del virimo,tai merginos,supjaustykit mazais gabaleliais ir isvirs greitai

kategoriškai - ne. Nes ir pati visiškai žvėrienos nevalgau

Dar nebandėm, bet manau reiktų pabandyti

Valgom jau senokai - ir seniena (jauno serniuko), ir stirniena
Gydytoja buvo tik uz! Vyras medziotojas, tai zinau, kad mesa bus patikrinta

Valgem stirniena, nes joje gausu gelezies.
Daviau zverienos, bet mano vaikuti nuo jos pabere. Tai kol kas nebeduodu

QUOTE(Ievamul @ 2008 12 19, 18:24)
Nemanau, kad galejo isberti nuo zverienos...gal nuo kokio kito komponento kosytes...
QUOTE(Cerruti @ 2008 12 19, 21:29)
Nemanau, kad galejo isberti nuo zverienos...gal nuo kokio kito komponento kosytes...
Tuo metu nieko naujo nedaviau, todel ir pati labai nustebau