sveikos,
turiu pora atliekamu jau zydinciu silent prayer gelyciu. galeciau perleisti geriems zmonems ar i ka nors pamainyti
jei ka nors sudomino prasau i AZ
turiu pora atliekamu jau zydinciu silent prayer gelyciu. galeciau perleisti geriems zmonems ar i ka nors pamainyti

jei ka nors sudomino prasau i AZ
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 05, 11:34)
AVSA(The African Violet Society of America) yra sanpauliju tarptautine asociacija Amerikoje,kurioje registruojamos veisles,tarptautines parodos ir daug kitu dalyku
AVS'os foto albumas yra ir foto katalogas,cia galima rasti kaip tiksliai rasomas pavadinimas ar pamatyti veisles foto 

Ačiū, dabar jau labai aišku

QUOTE(Sigute*** @ 2008 10 06, 13:30)
Labai gražu

Pas mane Bob Serbin pražydo, bet tokiais mažučiais žiedukais kažin ar čia taip turi būt??
Labai grazu
Tikiusi ir pas man ekada nors taip atrodys

Tikiusi ir pas man ekada nors taip atrodys

QUOTE(norita @ 2008 10 06, 13:35)
Labai gražu
Tik man toks klausimas iškilo
kiek iš viso pas jus sanpaulijų namuose??
Pas mane Bob Serbin pražydo, bet tokiais mažučiais žiedukais kažin ar čia taip turi būt??

Tik man toks klausimas iškilo
kiek iš viso pas jus sanpaulijų namuose??

Atsakymas į tavo klausimuką šiame albume http://public.fotki.com/123-Sigute/
Papildyta:
Mano ši veislė "susportavo" tai yra neatkartojo tai veislei būdingų požymių, bet savotiškai ji man graži ir "sportininkė". O žiedukai gal dar padidės truputuką, kol visai išsiskleidžia juk jie didėja, mano žydi taip . http://public.fotki....bin/bob-serbin/
Parodyk savo "serbiuką"

Įspūdingas rudeninis žydėjimas

Sigute, nuostabi žiedų jūra 
Papildyta:
Gal galėtumėt parodyti savo 'Bob Serbin'. Žydint, žiedukai šiek tiek didėja, o šiaip šiai veislei būdingi ne itin dideli žiedai - nėra dydžio čempionai. O žydi teisingai? Maniškis jaunuolis serbiniukas, kaip ir Sigutės, - susportavo...

Papildyta:
Gal galėtumėt parodyti savo 'Bob Serbin'. Žydint, žiedukai šiek tiek didėja, o šiaip šiai veislei būdingi ne itin dideli žiedai - nėra dydžio čempionai. O žydi teisingai? Maniškis jaunuolis serbiniukas, kaip ir Sigutės, - susportavo...
QUOTE(Sigute*** @ 2008 10 06, 12:30)
Pasakiškas pas tave rudeninis žydėjimas

QUOTE(ausrazs @ 2008 10 06, 14:49)
Sigute, nuostabi žiedų jūra 
Papildyta:

Papildyta:
Rytoj įdėsiu nuotraukytę