Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

Grazus augaliukas! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

turiu pora atliekamu jau zydinciu silent prayer gelyciu. galeciau perleisti geriems zmonems ar i ka nors pamainyti ax.gif
jei ka nors sudomino prasau i AZ
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 05, 11:34)
AVSA(The African Violet Society of America) yra sanpauliju tarptautine asociacija Amerikoje,kurioje registruojamos veisles,tarptautines parodos ir daug kitu dalyku  mirksiukas.gif AVS'os foto albumas  yra ir foto katalogas,cia galima rasti kaip tiksliai rasomas pavadinimas ar pamatyti veisles foto  4u.gif

Ačiū, dabar jau labai aišku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rudeninis mano sanpaulijų žydėjimas. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 10 06, 13:30)
user posted image

Labai gražu wub.gif Tik man toks klausimas iškilo blush2.gif kiek iš viso pas jus sanpaulijų namuose??

Pas mane Bob Serbin pražydo, bet tokiais mažučiais žiedukais kažin ar čia taip turi būt??
Atsakyti
Labai grazu biggrin.gif
Tikiusi ir pas man ekada nors taip atrodys blush2.gif

QUOTE(norita @ 2008 10 06, 13:35)
Labai gražu wub.gif Tik man toks klausimas iškilo  blush2.gif  kiek iš viso pas jus sanpaulijų namuose??

Pas mane Bob Serbin pražydo, bet tokiais mažučiais žiedukais kažin ar čia taip turi būt??

Atsakyti
Tik man toks klausimas iškilo  blush2.gif  kiek iš viso pas jus sanpaulijų namuose??

Atsakymas į tavo klausimuką šiame albume http://public.fotki.com/123-Sigute/
Papildyta:

Mano ši veislė "susportavo" tai yra neatkartojo tai veislei būdingų požymių, bet savotiškai ji man graži ir "sportininkė". O žiedukai gal dar padidės truputuką, kol visai išsiskleidžia juk jie didėja, mano žydi taip . http://public.fotki....bin/bob-serbin/
Parodyk savo "serbiuką" mirksiukas.gif
Atsakyti
Įspūdingas rudeninis žydėjimas wub.gif
Atsakyti
Sigute, nuostabi žiedų jūra wub.gif
Papildyta:

Gal galėtumėt parodyti savo 'Bob Serbin'. Žydint, žiedukai šiek tiek didėja, o šiaip šiai veislei būdingi ne itin dideli žiedai - nėra dydžio čempionai. O žydi teisingai? Maniškis jaunuolis serbiniukas, kaip ir Sigutės, - susportavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 06 spalio 2008 - 13:57
QUOTE(Sigute*** @ 2008 10 06, 12:30)
user posted image

Pasakiškas pas tave rudeninis žydėjimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 10 06, 14:49)
Sigute, nuostabi žiedų jūra wub.gif
Papildyta:

Gal galėtumėt parodyti savo 'Bob Serbin'. Žydint, žiedukai šiek tiek didėja, o šiaip šiai veislei būdingi ne itin dideli žiedai - nėra dydžio čempionai. O žydi teisingai? Maniškis jaunuolis serbiniukas, kaip ir Sigutės, - susportavo...

Rytoj įdėsiu nuotraukytę blush2.gif Man atrodo kad teisingai žydi smile.gif
Atsakyti
prasiskleidė ir mano naujiena pagaliau,gal kas bandys atspėti šios mažylės vardą? ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti