Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...19 tema

Nusiramink, velnias tikrai neisimetė. mirksiukas.gif
Būna veislių kurių yra antra pusė lapo dėmėta, ar į rausvumą . O katais beaugdami lapukai taip nusidažo, nors visai šalia tos veislės kitas augaliukas būna žalias, nuo ko negaliu pasakyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 10 07, 21:20)
Nusiramink, velnias tikrai neisimetė. mirksiukas.gif
Būna veislių kurių yra antra pusė lapo dėmėta, ar į rausvumą . O katais beaugdami lapukai taip nusidažo, nors visai šalia tos veislės kitas augaliukas būna žalias, nuo ko negaliu pasakyti. g.gif

Tai gerai kad nieks neįsimetė biggrin.gif Augo gražiai,buvo žalia, pradėjo žiedus kraut ir tada lapai pradėjo raudonuot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 10 07, 18:24)
unsure.gif Bet kaip sukombinuot... g.gif  jei nunesčiau į vonią,kur šilčiau,bet juk ten tamsu.. g.gif

Tai kaip iš tiesų man dabar galvot unsure.gif  g.gif
help.gif

pabandyk paskaitinet:

http://www.rojaussod...i...f=86&t=3294
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 10 07, 19:24)

Tai kaip iš tiesų man dabar galvot unsure.gif  g.gif
help.gif

Imk ją ir persodink.Padaryk gerą drenažą,liek saikingai.Tarp laistymų žemė turi gerai pradžiūti.
Atsakyti
o aš nebežaidžiu su drenažu,pabodo rankiot keramzitą iš pakampių lotuliukas.gif doh.gif o ir skirtumo nėra kur auga su drenažu,o kur be.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 08 spalio 2008 - 05:31
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 08, 06:27)
o aš nebežaidžiu su drenažu,pabodo rankiot keramzitą iš pakampių  lotuliukas.gif  doh.gif o ir skirtumo nėra kur auga su drenažu,o kur be.

Ir kiminų nededi apačioje, iš karto į vazonėlį žemes? g.gif

O į žemes maišai ko nors - kiminų ar vermikulito?
Atsakyti
nededu iš vis nieko,Greenworld žemės sudėtis gerai perdirbtos durpės su perlitu,žemės mišinys labai lengvas,šaknys ir taip kvėpuoja,todėl papildomos ventiliacijos kaip ir nereikia,o ir man gerai nereikia žaisti su keramzitu,nes tų molio rutuliukų kur tik nerasdavau doh.gif lotuliukas.gif dar ir dabar randu vis kur nors tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 10 08, 08:54)
nededu iš vis nieko,Greenworld žemės sudėtis gerai perdirbtos durpės su perlitu,žemės mišinys labai lengvas,šaknys ir taip kvėpuoja,todėl papildomos ventiliacijos kaip ir nereikia,o ir man gerai nereikia žaisti su keramzitu,nes tų molio rutuliukų kur tik nerasdavau  doh.gif  lotuliukas.gif dar ir dabar randu vis kur nors  tongue.gif

O kur tu perki Greenworld žemę??
Atsakyti
Aš irgi nusipirkau greenworld žemės visai neseniai, bet dar neišbandžiau.
O parduoda ją Shetelige.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 10 08, 10:04)
Aš irgi nusipirkau greenworld žemės visai neseniai, bet dar neišbandžiau.
O parduoda ją Shetelige.

Tai čia Vilniuj, o Kaune ar yr toks daiktas g.gif Jei yra tai kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2008 10 08, 10:16)
Tai čia Vilniuj, o Kaune ar yr toks daiktas g.gif  Jei yra tai kur biggrin.gif

o Kaune kartais nėra toje vietoje, kur buvo radijo gamykla, pataisykit jei klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 10 08, 10:19)
o Kaune kartais nėra toje vietoje, kur buvo radijo gamykla, pataisykit jei klystu blush2.gif

Teisingai. Ten.

O Vilniuje - Žirmūnuose, tame pačiam pastate, kuriame yra Thomas Philips
Atsakyti