Westa, tai kur tavo skl?
QUOTE(Julyyte @ 2005 09 15, 01:08)
Westa, tai kur tavo skl?
prie palangos plento, prie tauralaukio, bet vis tiek tas pats Klaipėdos rajonas

Westa, o tai kur konkrečiau jūsų sklypas, prie marskojos ar kur kitur ir kiek ha.

QUOTE(darijeta @ 2005 09 15, 11:03)
taip prie marskojos, lygtai taip vadinas

QUOTE(westa @ 2005 09 15, 07:31)
. tai ar ką išsiaiškinai dėl detalaus? Kaip ten su tuo bendruoju rajono planu? Ar kas juda?

rajono detalus ,kaip mane patikino savivaldybej, iki spalio vidurio tikrai bus
QUOTE(cherry coke @ 2005 09 15, 13:22)
rajono detalus ,kaip mane patikino savivaldybej, iki spalio vidurio tikrai bus
Nu va kad kalbėjo, jog iki rugsėjo bus. Įdomu kiek jie dar temps

Planas jau padarytas. Taip ,kad spejo . Dabar ji tvirtina, o tai taip pat uzima laiko
QUOTE(cherry coke @ 2005 09 15, 14:01)
Planas jau padarytas. Taip ,kad spejo . Dabar ji tvirtina, o tai taip pat uzima laiko
Labai įdomu, ką jei ten prirašė

QUOTE(westa @ 2005 09 15, 09:31)
. tai ar ką išsiaiškinai dėl detalaus? Kaip ten su tuo bendruoju rajono planu? Ar kas juda?

Na, mano skl priklauso Gargždams, tai žm sako bus lengviau nei su Klaipedą, nžn ar čia Klp ar tik Gargždų- ar čia vienas visiems tas planas, bet žinau, kad rugs 27d bus patvirtintas. Mes su bendradarbe nusprendėm, kad kai gausim ūk pažymėjimą už 8d, tai iš pradžiu prašysim leidimo mano namui (jai neskubu), po to dalinsimes, kad reikalai judėtu kol bus dalybos... kol kas tiek
QUOTE(Julyyte @ 2005 09 16, 10:08)
Na, mano skl priklauso Gargždams, tai žm sako bus lengviau nei su Klaipedą, nžn ar čia Klp ar tik Gargždų- ar čia vienas visiems tas planas, bet žinau, kad rugs 27d bus patvirtintas. Mes su bendradarbe nusprendėm, kad kai gausim ūk pažymėjimą už 8d, tai iš pradžiu prašysim leidimo mano namui (jai neskubu), po to dalinsimes, kad reikalai judėtu kol bus dalybos... kol kas tiek
Mūsų sklypai priklauso tam pačiam klaipėdos rajonui

Visgi je iplanuojat dalinti sklypais, aš iš pirmo paprašyčiau tech sąlygų dalinimui, kad matytųsi situacija, t.y reikalavimai, ką jūs turit padaryt, norit padalint ir pakeist paskirtį. Šis dokumentas jūsų neįpareigoja būtinai dalybas daryt, tiesiog bus aišku ar verta tą daryt ar ne

Čia tų tech sąlygų savivaldybeje išduoda? Per kie laiko padaro? kažkur mačiau, bet neatsimenu kur - kokių ten reikia dokų ir koks mokestis?

QUOTE(Julyyte @ 2005 09 16, 09:08)
....bet žinau, kad rugs 27d bus patvirtintas
Iš patikimų šaltinių girdėjau, jog tvirtinimas stringa