Ale, neatsitiks taip, kad planas bus patvirtintas iki naujų...

šian savivaldybėje sakė, kad spalio 10d turėtu patvirtinti

QUOTE(Julyyte @ 2005 09 28, 21:41)
gal gali pasakyt kuri ten taip sake? vyr architekte pries savaite kalbejo apie spalio gala ar net lapkriti.....
QUOTE(westa @ 2005 10 04, 19:54)
Begėdžiai, kiek supratau čia viskas dėl uosto, vis ginčijasi ir nukelinėja.

gal galėtumėte padėti, žadu pirkti žemės sklypą ūkio paskirties Klaipėdos raj., kaip prieš perkant sužinoti ar ten bus galima statyba (na ar neina koks dujotekis, vamzdžiai kokie nors, dėl kurių man uždraustų statybas) Labai ačiū
dar vienas klausymėlis kokie reikalavimai, pagrindinės sąlygos, jei nori keisti žemės paskirtį iš ūkio į namo statybos (girdėjau kad turi būti nuotekų įrenginiai)
QUOTE(Reniss @ 2005 11 07, 08:37)
gal galėtumėte padėti, žadu pirkti žemės sklypą ūkio paskirties Klaipėdos raj., kaip prieš perkant sužinoti ar ten bus galima statyba (na ar neina koks dujotekis, vamzdžiai kokie nors, dėl kurių man uždraustų statybas) Labai ačiū
pirmiausia palauk detalaus plano, gal ten isvis nebus galima statyt. Nes jei nebus numatyta toj vietoj namu, bus dzin ar eina koks dujotiekis ar dar kasnors ar ne. Statyt neleis.
Tai pirmas darbas, o paskui jau skambinkis i tarnybas, klausk
QUOTE(cherry coke @ 2005 11 07, 12:00)
pirmiausia palauk detalaus plano, gal ten isvis nebus galima statyt. Nes jei nebus numatyta toj vietoj namu, bus dzin ar eina koks dujotiekis ar dar kasnors ar ne. Statyt neleis.
kad aš sprendimą turiu priimti per šią savaitę

QUOTE(Julyyte @ 2005 10 13, 23:14)
tai taip, o mes nekaltieji turim dėl to kentėti
QUOTE(Reniss @ 2005 11 07, 09:37)
Paprasyk pardaveju sklypo dokumentu kopijos. Su ja nuvaziuok i rajono savivaldybe Klaipedos g. 2, Gargzdai, 3 aukstas

QUOTE(Julyyte @ 2005 09 16, 10:08)
Na, mano skl priklauso Gargždams, tai žm sako bus lengviau nei su Klaipedą, nžn ar čia Klp ar tik Gargždų- ar čia vienas visiems tas planas, bet žinau, kad rugs 27d bus patvirtintas. Mes su bendradarbe nusprendėm, kad kai gausim ūk pažymėjimą už 8d, tai iš pradžiu prašysim leidimo mano namui (jai neskubu), po to dalinsimes, kad reikalai judėtu kol bus dalybos... kol kas tiek
o kam tas ūkininko pažymėjimas? jis būtinas keičiant žemės paskirtį, ar čia taip kam nors?