Visada turiu sulaukt MB. Kitaip nors ir iki pat ryto vartyčiaus ir neužmigčiau...
QUOTE(Frinja @ 2007 12 22, 13:15)
aš irgi be MB prastai miegu, nors anksčiau kaip tik kitaip būdavo, bet jau laaabai seniai. dabar taip įpratom vienas su kitu apsikabinę miegot, kad kitaip tokio jaukumo nėra ir miegas neima.
sunku kai kojyciu niekas nepasildo...neprisiglaudzia...juk taip gera vakare abiem kristi i lovyte
aha, as irgi be vyro labai prastai miegu
ir aš prie tų, kurios "priklausomos" nuo savo brangiausiųjų... jei nėra namie - negali būti jokių kalbų apie miegą
- einu apie langus (gal jau grįžo?), atėjus maždaug laikui, akda žadėjo grįžti, iš viso nuo lango nenukrapštysi ir telefono iš rankų neatimsi
jei žadėtu laiku negrįžta ir nieko nepraneša, po kokių max 15 min skelbiu paniką ir skambinu arba rašau sms
man kaip ir daugeliui - nėra nieko geresnio už mylimo žmogaus artumą, apkabinimą, prisiglaudimą ir tylų alsavimą ar net knarkimą šalia... ir be "labanaktuko bučkio" negaliu užmigti....
man kaip ir daugeliui - nėra nieko geresnio už mylimo žmogaus artumą, apkabinimą, prisiglaudimą ir tylų alsavimą ar net knarkimą šalia... ir be "labanaktuko bučkio" negaliu užmigti....
Užmiegu ir su vyru, ir be vyro
kai laukiausi vaikelio ir vyras iseidavo i naktine tai vartydavaus lovoj ilgiausiai negaledama uzmigti... o dabar kazkaip jokio skirtumo..ar viena ar su juo...
man be vyro uzmigt labai sunku vartaus vartaus lovoje o kai kartu apkabina ir kaip lapas greit uzmiegu
Po n metu bendro gyvenimo, jau uzmiegu ir be vyro
man irgi sunku uzmigti be savo mazucio .tik jis to niekaip nesupranta.jo manymu,jeigu noriu miego,galiu laisvai uzmigti ir be jo