Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiegu be vyro

Be saviskio neuzmiegu:-(((((Na cia tuo atveju jei jo nera namie......oi tada laukiu:-))))Bet buna ir taip, kad jis pirmas uzmiega,. tada mane nemiga kankina:-))))Ilgokai uzmigti negaliu:-)
Atsakyti
na su laiku uzmigsite ir Jus be vyru savo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persika: 19 vasario 2008 - 22:25
Uzmiegu ir be jo, bet jei kartu atsigulu tai iskart toks miegas apima smile.gif silta ir jauku tai ir diena galeciau uzmigt kartu.
Atsakyti
cool.gif Puikiai išsimiegu be vyro thumbup.gif . Man patinka, kai kiekvienas turi savo kambarį ir savo lovą.
Atsakyti
oi,mes vienas be kito negalim užmigti blush2.gif jei aš pirma atsiguliu galiu snuduriuoti iki kol ateis MB ir tik tada apkabinta, prisiglaudus šalia užmiegu ax.gif
Atsakyti
...miegoti su vyru...kaip shlykstu...
Ypac ta, kuri =miegu apsikabinusi...vyras kvepuoja salia..=supykino...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..blondinas: 24 vasario 2008 - 21:33
tai neskaitinek tada jei jau taip tau šlykštu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zydrulyte: 24 vasario 2008 - 23:16
As be saviskio miegu tragiskai blogai.. Priklausomybe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristukui @ 2008 02 12, 21:59)
Man tas pats  bigsmile.gif  - be saviskio negaliu miegoti  schmoll.gif  Va, isvaziaves dabar i kita miesta i kursus  3 dienom, tai tiesiog kosmaras - vakare ilgiausiai neuzmiegu, o kai uzmiegu, kosmarus sapnuoju ir 10 kartu per nakti atsibundu...  doh.gif  O kai jis salia, tai tik atsigulu - ir jau miegu, ir del manes nors tvanas - nieko nejauciu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lygiai tokia pati situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 02 25, 00:21)
As be saviskio miegu tragiskai blogai.. Priklausomybe  biggrin.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif lygiai tokia pati situacija  doh.gif

Ir man taip biggrin.gif Kai jis isvaziuoja stengiuosi pas sese varyt, pernakvot. Geriau man taip, nei musu lovoje vienai.
Atsakyti
mano diedas tai daznai naktinej pamainoj dirba,tai is pradziu sunkiai sekdavosi uzmigt,o dbr jau pripratau mirksiukas.gif
Uzuojauta tom,kurios be vyru neuzmiega,nes man miegas sventas reikalas,jei neissimiegu,tai paskui kaip zombis vaikstau bigsmile.gif ir kitus nervinu blush2.gif
Atsakyti
Užmiegu... irnesakyk.gif i kietai kaip barsukas... lotuliukas.gif
Atsakyti
Užmiegu, bet sunkiau nei su vyru.topsecret.gif
Manau, kad tai pripratimo reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 14 kovo 2008 - 14:53