Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiegu be vyro

QUOTE(SmaiLIAnose* @ 2008 02 01, 19:23)
Miegu taip pat saldžiai ir be jo blush2.gif

man irgi nera skirtumo,ar su juo ar be jo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai labai sunkiai užmiegu be saviškio. Kažkaip kai jis namie, tai mes jau 22h, max 23h keliaujam miegučio kartu. O vat kai jo nėra, tai jau miegoti prisiverčiu nueiti tik po 24h. Dabar jis išvykęs į misiją, tai pačioje pradžioje labai sunkiai miegodavau ir užmigdavau, dabar jau įsivažiavau, tai geriau.
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 21:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta ax.gif, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga  blink.gif, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima doh.gif , nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? blush2.gif

Labai geras pastebejimas,bet tikra teisybe.Kaip Jums tokia situacija:vyras uz sienos,virtuveje,geria su seniai pazistamu draugu,o as negaliu uzmigti,kol jis nepareina i lova,o jei kur buna isvaziaves,tai tuo labiau doh.gif
Atsakyti
na man irgi sunkiai sekasi uzmigti vienai, truksta apkabinimo, pabuciavimo pries miega, prisiglaudimo,saugumo jausmo nera..
Atsakyti
Didelio skirtumo nėr - kas 4 parą miegu viena, nes budėjime.
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2008 02 08, 21:26)
na man irgi sunkiai sekasi uzmigti vienai, truksta apkabinimo, pabuciavimo pries miega, prisiglaudimo,saugumo jausmo nera..

sitaip ir as jauciuosi... dabar man svarbu, kad salia manes miegotu ir mano sunyte (kai buna salta, tai is vieno sono vyras sildo, is kito - mano takse biggrin.gif)
Atsakyti
O as sunkiai labai sunkiai uzmiegu be savo vyrelio,,, nes dabar ilgokai dirba il velai grysta,o paskutinem dienom ligonineje tad kazkaip labai liudna ir niuru miegoti vienai....
Atsakyti
Man vienai liudnoka,o ziema dar ir salta. Bet kai uzmiegu tai ir miegu
Atsakyti
Kai dirbdavo vyras naktines pamainas, tai sėdėdavau prie kompo iki išnaktų, o kartais ir iki paryčių, nes vis tiek sunkiai sekdavosi miegoti rolleyes.gif Dabar, nors ir kitam kambary žiūri televizorių, jei ir užmiegu, tai miegas būna toks "kiauras" iki kol vyras atsigula ax.gif
Atsakyti
ak ta priklausomybe:)
is pradziu man buvo sunkoka priprasti kartu miegoti, o dabar sunku, nejauku, salta, liudna ir t.t. vienai miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Man tas pats bigsmile.gif - be saviskio negaliu miegoti schmoll.gif Va, isvaziaves dabar i kita miesta i kursus 3 dienom, tai tiesiog kosmaras - vakare ilgiausiai neuzmiegu, o kai uzmiegu, kosmarus sapnuoju ir 10 kartu per nakti atsibundu... doh.gif O kai jis salia, tai tik atsigulu - ir jau miegu, ir del manes nors tvanas - nieko nejauciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 21:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta ax.gif, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga  blink.gif, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima doh.gif , nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? blush2.gif

o taip.man is pat pradziu budavo,kai vyras pradejo dirbti naktimis.iki paryciu praguledavau,niekaip neuzmigdavau,atrodo kazkas ne taip ir viskas.dabar pripratau.bet pvz kai zinau kad vyras namuose,pvz telika ziuri,negaliu eiti miegoti viena,neuzmiegu.turiu laukti kol jis ir ateis.tad jau dazniausei laisvomis idenomis(o gal geriau naktimis),kartu einame miegoti.tada rami galiu uzsnusti wub.gif
Atsakyti