Mano MB taj dirba naktimis,taj nori nenori jau turi uzmigti,nes ryte i darba
bet savaitgaliais tikrtai maloniau uzmigti jo gleby,zymiai greiciau akutes uzsimerkia su jo,nei be jo. Malonu jausit jo kuna salia ir silta kvepavima
Jei vyras išvykęs į komandiruotę miegu,nors nepasakyčiau kad labai gerai,o jei į kokį balių išdūmęs sunkiai sekasi užmigti be 100 g. prieš miegą,tik nepagalvokit,ne alkoholikė,tiesiog nervams apraminti šiek tiek o ir miegas tada geriau im
QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 23:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta
, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga
, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima
, nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? 
Galvojau kad man vienai taip yra
Geriau miegu kai vyras salia, bet kai kartais knarkia tada jau iseinu miegoti i kita kambari viena
QUOTE(INFINITI @ 2007 02 24, 05:28)
Man irgi neina uzmigti vienai, kazkaip ne taip ir viskas. Kaip cia kazkuri rase, kai jau pajunta, kad parvaziavo, tai gali per kelias sekundes uzmigti, man ir taip pat. Ramiau ant dusios ir viskas. 
Pažįstama situacija
Labai sunkiai uzmiegu ir blogai miegu,jei vyro nera salia.O kai jis yra tik akeles sumerkiu ir uzmiegu saldziai jo siltame glebyje
tikr tisa, kai yro nera, ai joks miegas tada vartaisi ir jokios naudos, ir p nuolat buna, kai jo nera, todel nieko nera nuostabesnio, kaip gulet salia vyro
Blogai miegu nuo vaikystes, bet be SB neuzmiegu nors tu ka
Pagrindine priezastis - man visada salta, o jis mano 'radiatorius'
O be to, vis galvoju, ar jam viskas gerai ir pan. Kazkaip tas vidinis nerimas isijunges buna.
Pagrindine priezastis - man visada salta, o jis mano 'radiatorius'
O be to, vis galvoju, ar jam viskas gerai ir pan. Kazkaip tas vidinis nerimas isijunges buna.
Nu zinokite seniau paskaitydavau ir galvodavau nu jus ir pavarote be vyro miegoti negali,bet dabar atsiprasyti tenka visu nes vyras pakeite darba ir tenka ilgokai padirbti kartais po puse nakties tad miegoti negaliu gulineju,telika ziuriu,knyga i rankas ir taip besivartydama jo sulaukiu ir tada sau ramiai miegu