Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiegu be vyro

Mano MB taj dirba naktimis,taj nori nenori jau turi uzmigti,nes ryte i darba smile.gif bet savaitgaliais tikrtai maloniau uzmigti jo gleby,zymiai greiciau akutes uzsimerkia su jo,nei be jo. Malonu jausit jo kuna salia ir silta kvepavima thumbup.gif
Atsakyti
Jei vyras išvykęs į komandiruotę miegu,nors nepasakyčiau kad labai gerai,o jei į kokį balių išdūmęs sunkiai sekasi užmigti be 100 g. prieš miegą,tik nepagalvokit,ne alkoholikė,tiesiog nervams apraminti šiek tiek o ir miegas tada geriau im verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 23:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta ax.gif, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga  blink.gif, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima doh.gif , nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? blush2.gif

Galvojau kad man vienai taip yra doh.gif , bet as prie viso to dar ir nervuojuosi kad negrizta. Nors kaip ir sakai zinau su kuo ir kur.
Atsakyti
Geriau miegu kai vyras salia, bet kai kartais knarkia tada jau iseinu miegoti i kita kambari viena rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi ne taip maloniai užmiegu,kai vyras naktį dirba,bet per laiką pripranti..Blogiau būna,kai vyras jūroje,ir negrįžta kokius 4 mėnesius...Ačiū Dievui,tie laikai praėjo.. tongue.gif
Papildyta:
Bet jei tiesiog šiaip negrįžta-apie miegą nė kalbos nėra.Čia turiu didžiulės patirties su ex.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(INFINITI @ 2007 02 24, 05:28)
Man irgi neina uzmigti vienai, kazkaip ne taip ir viskas. Kaip cia kazkuri rase, kai jau pajunta, kad parvaziavo, tai gali per kelias sekundes uzmigti, man ir taip pat. Ramiau ant dusios ir viskas. 4u.gif

Pažįstama situacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
As nuo vaikystes blogai miegu. Ziauriai blogai. tai ar su vyru ar be - jokio skirtumo. jei man pavyksta uzhmigti ir pramiegoti visa nakti, kad nors karta per savaite - veiksmas vertas dydvirio medalio.
Atsakyti
Labai sunkiai uzmiegu ir blogai miegu,jei vyro nera salia.O kai jis yra tik akeles sumerkiu ir uzmiegu saldziai jo siltame glebyje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tikr tisa, kai yro nera, ai joks miegas tada vartaisi ir jokios naudos, ir p nuolat buna, kai jo nera, todel nieko nera nuostabesnio, kaip gulet salia vyro
Atsakyti
Na va...o daugelis čia rėkauja,kam tie vyrai reikalingi...daba aiškiau...kad miegot galėtumėt...
Atsakyti
Blogai miegu nuo vaikystes, bet be SB neuzmiegu nors tu ka verysad.gif
Pagrindine priezastis - man visada salta, o jis mano 'radiatorius' ax.gif
O be to, vis galvoju, ar jam viskas gerai ir pan. Kazkaip tas vidinis nerimas isijunges buna.
Atsakyti
Nu zinokite seniau paskaitydavau ir galvodavau nu jus ir pavarote be vyro miegoti negali,bet dabar atsiprasyti tenka visu nes vyras pakeite darba ir tenka ilgokai padirbti kartais po puse nakties tad miegoti negaliu gulineju,telika ziuriu,knyga i rankas ir taip besivartydama jo sulaukiu ir tada sau ramiai miegu blush2.gif
Atsakyti