as miegu, ar vyras yra, ar nera, tas man reikmes neturi
o as nea negaliu uzmigti, nors vyras ir kitam kambary tv.ziuri vartausi vartausi ir uzmiegu tik tada kai jis ateina ir miegoti jau
na ir as neuzmiegu be vyro
Be MB uzmigti galiu, bet miegoti su vyru kuris neapkabina uzmiegant, prisigalvoja savu teritoriju lovoj ar miega po atskira kaldra - negaleciau
as tai kiekvienoj situacijoj pliusus iziuriu
kai kartu miega, tai silta ir jauku, yra prie ko prisiglausti ar i ka atsiremti
kaifuojam abudu
kai atskirai uzmiega beziuredamas tv, tai turiu daaaaug vietos, niekas sienon nepresuoja, bandydamas vis arciau prisiglausti, paausin niekas neknarkia, jeigu netycia atsigula ant nugaros
jeigu susalu, tai ryte varau pas ji sildytis, visada priima labai noriai
anksciau tai busdavau nakti ir eidavau jo zadinti, kad eitu miegot miegamajan, bet kazkaip paskum aprimau ir megaujuosi visokiais variantais, patapau nepriklausoma ( ne taip stipriai ) 
kai kartu miega, tai silta ir jauku, yra prie ko prisiglausti ar i ka atsiremti
kai atskirai uzmiega beziuredamas tv, tai turiu daaaaug vietos, niekas sienon nepresuoja, bandydamas vis arciau prisiglausti, paausin niekas neknarkia, jeigu netycia atsigula ant nugaros
tai tipo, jeigu vyras yra išvykęs, jūs negalite užmigti ir tomis dienomis būnate nemiegojusios??? ogho...
Aš tai užmiegu ir be jo ir su juo
Aš tai užmiegu ir be jo ir su juo
Ir man be savojo sunku miegoti ..
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 01 20, 18:24)
Man taip pat sunkiai sekasi užmingi vienai.
Anksciau labai sunkiai uzmigdavau viena, galedavau iki 3-4 ryto vartytis irneuzmigt, nors jau 6 val reikedavo keltis
O dabar, sakyciau, sumazejo siek tiek tokia priklausomybe
mane kankina ta pati problema
negaliu uzmigti nors tu ka