Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiegu be vyro

QUOTE(Faina @ 2005 06 14, 14:50)
Čia matyt su metais, kuo toliau tuo labiau dzin kad vienai tenka užmigt.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Mariasim @ 2005 07 09, 03:05)
man irgi sunku be vyro uzmigti.buvo laiko tarpas, kad nedirbau, o vyras dirbo naktines pamainas, tai as visa nakti sedziu prie tv ar kompo islaukiu iki ryto kol gris vyras ir tada kartu su juo miegot...

Nu kai dirba,aš miegu labai ramiai,neužmiegu tik kai jis užsisėdi su draugais,bet ir tai ne visada,tik kad ši išmintis atėjo su metais unsure.gif
Atsakyti
As neisivaizduoju kaip galima be vyro uzmigti. Retai kada man tenka vienai miegoti, bet tada blaskausi, truksta svelnaus apskibinimo, buciniu ax.gif
Atsakyti
na pasakysiu jums mergaites, kad ish pradziu ash ir nemiegodavau, laukdavau ir tt. nesvarbu ar reikalu turedavo, ar shiaip kur su draugais uzsibudavo. nors mes draugavom 1.5 metuku ir rugpjuti apsivedem, bet jau seniai meciau ta mada laukti ir nervuotis. nes zinau, jei tvarkosi reikalus, tai sutvarkys ir grys, jei su draugais kur alu geria ir uzsibuna, tai ryte ash sviezia galva ir neuztinusiom akim jam galesiu taip smegenis ishplauti, kad minimum puse metu bus ramu, kai tuo tarpu jis mels kad tik nuo jo atstociau. patikekit toks mazytis kerstas uz jo paklydimus yra zymiai saldesnis nei laukti ir pulti aishkintis nakti. geriau jau sulaukiam tos minutes kaip jis buna truputi pazeidziamas ir palipam ant sazines:) tai tikrai geriau veikia nei namie laukiant isterikuojanti boba, patikekit patikrinta. tuo paciu nenukencia ir asmeninis mano gyvenimas, nes jei darbe pradesi miegoti ant stalo uztinusiom nuo zliumbimo akim, tai manau tikrai niekas taves nepagirs uz gera darba smile.gif
Atsakyti
toks įspūdis,kad jum priklausomybė nuo vyrų blink.gif yra jis ar nėra,vienodai šviečia-jei noriu miego,tai ir miegu.nejauku,neramu būna dėl to,kad tenka vienai namie būt,nes kvartalas ne iš ramiųjų.dar-kai vyras užbaliavoja,bet tada daugiau iš pykčio ant jo.o kad be apkabinimo neužmigt schmoll.gif mano miegas ir poilsis priklauso man,o ne vyrui
Atsakyti
Miegant, kuo daugiau lovoj vietos - tuo geriau smile.gif Miegas dalykas šventas.
O vat visiems kitiems dalykėliams lovoj tai jau reikalingas vyras.
Atsakyti
Eikit sau, kaip lengviau ant dūšios tapo. Tai nesu viena patologinė, ne man vienai ta priklausomybė nuo vyriško kvapo. Jei tik vėliau turi grįžti, tai atrodo dopingo užrijau: akys plačios, ausys stačios, nors galiu ir patikrinti ar tikrai darbe.
Gal čia tokie įsimylėjimo šalutiniai efektai?
Atsakyti
jei negaleciau uzmigt be vyro ,tai turbut sirgciau chroniska nemiga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nes daznai vyro nebuna namie - po keleta dienu, savaiciu ar menesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 09 09, 20:20)
Eikit sau, kaip lengviau ant dūšios tapo. Tai nesu viena patologinė, ne man vienai ta priklausomybė nuo vyriško kvapo. Jei tik vėliau turi grįžti, tai atrodo dopingo užrijau: akys plačios, ausys stačios, nors galiu ir patikrinti ar tikrai darbe.
Gal čia tokie įsimylėjimo šalutiniai efektai?

va va ir man taip pat ax.gif Nors tu ka, niekaip neuzmiegu schmoll.gif Kai grizta viskas susitvarko ir ramiu ramiausiai uzmiegu smile.gif
Atsakyti
nu taip buna 1 arba 2 kartus i men, kai Jis turi budet. Nu tai sakes, kaip nemegstu situ vakaru. palendu po kaldra ir stengiuosi greiciau uzmigt. aisku nepavyksta, nes reaguoju i kiekviena triuksmeli doh.gif isvis nemesgtu anmie nakvot viena. saiubas schmoll.gif
Atsakyti
o ash.... neuzmiegu su vyru... blush2.gif
Atsakyti
taikau nemiegančioms- ką darysit, jei vyras guls į ligoninę, išvažiuos keliems mėnesiams, išsiskirsit? ar numirs žilos senatvės sulaukęs? nemiegosit? unsure.gif
pratinkitės išsiversti be vyrų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 09 14, 18:28)
taikau nemiegančioms- ką darysit, jei vyras guls į ligoninę, išvažiuos keliems mėnesiams, išsiskirsit?  ar numirs žilos senatvės sulaukęs? nemiegosit? unsure.gif

Tokiais atvejais nesunku užmigti tongue.gif Nes nemiga paprastai kankina, kai žinai, kad jis turi grįžti ir lauki... Jei žinai, kad negrįš, tada galima ramiai užmigti. Pirmas naktis gal kiek sunkiau, o vėliau- viskas paprasta
Atsakyti