as irgi sunkiai be vyro uzmiegu
kartais buna, kad jis nakti turi dirbti, tai tada tenka, ka darysi...
o va kai jis 5 val ryto keliasi i darba, o as dar 2,5 val galiu pamiegoti, tai tada galvoju: ''o kaip faina, dabar tai saldziai viena snustelsiu''
nesuprasi...
O aš be yro geriausiai ir užmiegu. Su vyru visai ne miegas galvoje. Todėl ir miegam atskiruose kambariuose.
QUOTE(Gita.N. @ 2006 02 28, 18:51)
O aš be yro geriausiai ir užmiegu. Su vyru visai ne miegas galvoje. Todėl ir miegam atskiruose kambariuose. 
na visvien daugumai cia ziuriu nesimiega be vyru
man ne tik miegot, bet ir apskritai nejauku namie but vienai be vyro, ypac ziemos vakarais
man ne tik miegot, bet ir apskritai nejauku namie but vienai be vyro, ypac ziemos vakarais
As irgi labai sunkiai uzmiegu, ir miegu neramiai. kartais jis ilgiau uztrunka kitam kambary prie kompo, tai shukauju shukauju, kad ateitu, nes noriu miego
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 09 14, 17:28)
taikau nemiegančioms- ką darysit, jei vyras guls į ligoninę, išvažiuos keliems mėnesiams, išsiskirsit? ar numirs žilos senatvės sulaukęs? nemiegosit? 
pratinkitės išsiversti be vyrų
pratinkitės išsiversti be vyrų
QUOTE(Gita.N. @ 2006 02 28, 18:51)
žiūriu,dvi kategorijos
o kitas atvejis-atskiri kambariai...
O man geriausias, maloniausias dalykas mudvieju santykiuose ir gyvenime - apsikabinti ir uzmigti kartu
Jauciu toki sauguma, apie koki visada svajojau...Nors mano vyras nera idealus, pykstames...bet uzmiegu tik apsikabinusi ar prisiglaudusi prie jo
QUOTE(raige @ 2006 03 03, 13:32)
As irgi labai sunkiai uzmiegu, ir miegu neramiai. kartais jis ilgiau uztrunka kitam kambary prie kompo, tai shukauju shukauju, kad ateitu, nes noriu miego 
sunkiai ir man sekasi
na bet cia tik kai vyras manie kai buvo isvazeves 1men tai miegojau normaliai ir be jo
QUOTE(luokė @ 2006 03 03, 21:34)
o kitas atvejis-atskiri kambariai...
Mėgstu pabūti viena su savimi, ypač prieš užmigdama. Tikriausiai taip įpratau, nes ilgą laiką gyvenau viena.
uzmigti tai galiu be jo, bet sunkiai, taciau jis
bet manes, net i lova nenueina
turiu vaika, bet ne vyra
Aš tai labai blgai miegu kai vyro nakti šale nera
Galvojau, kad cia tik man vienai tokios nesamones, kad neuzmiegu be vyro
Tai gerai, kad ne man vienai
Vyras daznai buna uzsienyje. Dvi savaites cia, dvi isvaziaves. Tai as tokiu grafiku ir miegu-nemiegu
Kai nera salia, labai sunkiai sekas uzmikt
O tik pavyko sapneli pamaty... mazute kelia, valgyt.
Vyras daznai buna uzsienyje. Dvi savaites cia, dvi isvaziaves. Tai as tokiu grafiku ir miegu-nemiegu