Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiegu be vyro

Oi, užmiegu be vyro labai gerai, miegu dar geriau, bo nieks neknarkia šalia smile.gif
Apsikabinus užmigt turbūt niekad negalėčiau, nepatinka schmoll.gif
Atsakyti

Kai draugas i komandiruote isvaziuoja, visgi kazkaip uzmiegu - pirma nakti jauciu kad kazkas netaip, o kuo toliau, tuo ramiau darosi. O paryciui randu save skersai lovos gulincia biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą naktį jei tenka išsiskirti būna sunkoka, ilgiuosi jo, bet užmiegu ir visai neprasčiau miegu (gal net geriau, nes teisingai Upsiukas sako, niekas neknarkia pašonėj smile.gif ). Bet vis tiek man labaiu patinka šalia savo vyro užmigt ir pabust wub.gif
Atsakyti
As sunkiai uzmiegu be vyro. Man labiau patinka kai jis sale, tada ir miegas "saldesnis", tongue.gif o ir pripratus esu ji pastoviai apsikabinti. Nu tiesiog saugiau jauciuosi, nera jokio nerimo. biggrin.gif
Atsakyti
O gal svelnus kaciukas salia padetu uzmigti? kai buna sunku, man tai labai padeda tas minkstas siltas kunelis, kailiukas, murkimas... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 22:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta ax.gif, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga  blink.gif, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima doh.gif , nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? blush2.gif

Maniskis dirba 2-3 naktis per savaite...tai as tais vakarais sunkiai kankinuos...kol uzmiegu ax.gif Reikia man jo salia...jo kuno, jo artumo kad uzmigciau blush2.gif
Jis mano radiatorius ir meskinas kuri galiu apsikabint....
Atsakyti
Gimus dukrytei, situacija pasikeite, dbr jau ir be vyro uzmiegu lotuliukas.gif na bet retai einam atskirai miegot, visvien dazniausiai kartu.. wub.gif
Atsakyti
Negaliu užmigti, jei užsibūna kur nors g.gif užsnūstu, bet į gilų miegą krentu kai išgirstu kad grįžta..
Apsikabinę niekada nemiegam tongue.gif tik pagulim... O tada sakom o dabar miegokim patogiai, ir vienas kitam nugaras atsukę, susivyniojam į atskiras paklodes lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi turbut pripratus unsure.gif kai vyro nera-sunkiai uzmiegu,vartausi, neramiai miegu schmoll.gif nezinau kodel g.gif atrodo nepergyvenu,zinau kur yra, deciau galva ir miegociau,juk visa lova laisva biggrin.gif neee,vat nemiegu,blaskausi,o ryte vos galiu akis pramerkt doh.gif
Atsakyti
Aš irgi negaliu užmygti jei vyras kur užsibūna ,o jei dar nepraneša tada guliu ir galvoju gal kas atsitiko. Na o jeigu pasako kad kur su draugais užtrūko tai dar labiau kankinuosi netgi gailiu savęs, kad aš turiu viena miegoti. verysad.gif
Atsakyti
As irgi negaliu uzmigti be vyro, nerandu vietos, man lova tampa tarsi per plati biggrin.gif Su vyru miegas saldesnis ir siltesnis tongue.gif
Atsakyti
Kai vyras išvažiuoja vartausi kelias naktis negalėdama užmigti be jo, o kai grįžta, vėl vartausi, negalėdama užmigt šalia smile.gif
Atsakyti