Apsikabinus užmigt turbūt niekad negalėčiau, nepatinka
Oi, užmiegu be vyro labai gerai, miegu dar geriau, bo nieks neknarkia šalia
Kai draugas i komandiruote isvaziuoja, visgi kazkaip uzmiegu - pirma nakti jauciu kad kazkas netaip, o kuo toliau, tuo ramiau darosi. O paryciui randu save skersai lovos gulincia
Pirmą naktį jei tenka išsiskirti būna sunkoka, ilgiuosi jo, bet užmiegu ir visai neprasčiau miegu (gal net geriau, nes teisingai Upsiukas sako, niekas neknarkia pašonėj
). Bet vis tiek man labaiu patinka šalia savo vyro užmigt ir pabust
As sunkiai uzmiegu be vyro. Man labiau patinka kai jis sale, tada ir miegas "saldesnis",
o ir pripratus esu ji pastoviai apsikabinti. Nu tiesiog saugiau jauciuosi, nera jokio nerimo.
O gal svelnus kaciukas salia padetu uzmigti? kai buna sunku, man tai labai padeda tas minkstas siltas kunelis, kailiukas, murkimas...
QUOTE(mutantė @ 2005 06 11, 22:13)
Nežinau kas yra, bet negaliu užmigti kol vyras negrįžta
, nors žinau kur jis, ką veikia, kada grįž, reikia miegot, nes ryte prikels vaikas, bet be vyro kankina nemiga
, kad ir šį vakarą, jau taip velu lelius seniai miega, o man kol vyro nėra net miegas neima
, nors kai jis yra 21 val. jau miegam, ar dar kam panašiai yra? 
Maniskis dirba 2-3 naktis per savaite...tai as tais vakarais sunkiai kankinuos...kol uzmiegu
Jis mano radiatorius ir meskinas kuri galiu apsikabint....
Gimus dukrytei, situacija pasikeite, dbr jau ir be vyro uzmiegu
na bet retai einam atskirai miegot, visvien dazniausiai kartu..
Negaliu užmigti, jei užsibūna kur nors
užsnūstu, bet į gilų miegą krentu kai išgirstu kad grįžta..
Apsikabinę niekada nemiegam
tik pagulim... O tada sakom o dabar miegokim patogiai, ir vienas kitam nugaras atsukę, susivyniojam į atskiras paklodes
Apsikabinę niekada nemiegam
as irgi turbut pripratus
kai vyro nera-sunkiai uzmiegu,vartausi, neramiai miegu
nezinau kodel
atrodo nepergyvenu,zinau kur yra, deciau galva ir miegociau,juk visa lova laisva
neee,vat nemiegu,blaskausi,o ryte vos galiu akis pramerkt
Aš irgi negaliu užmygti jei vyras kur užsibūna ,o jei dar nepraneša tada guliu ir galvoju gal kas atsitiko. Na o jeigu pasako kad kur su draugais užtrūko tai dar labiau kankinuosi netgi gailiu savęs, kad aš turiu viena miegoti.
As irgi negaliu uzmigti be vyro, nerandu vietos, man lova tampa tarsi per plati
Su vyru miegas saldesnis ir siltesnis
Kai vyras išvažiuoja vartausi kelias naktis negalėdama užmigti be jo, o kai grįžta, vėl vartausi, negalėdama užmigt šalia