Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiegu be vyro

o as kia noriu miego visada jam sakau katineli einam miegoti arba kada tu eisi miegoti... ir klausiu kas 10 min kol jis nenueina su manim paaguleti kol as uzmiegu o poto toliau sedi prie kompo ar daro savo reikasus ... ka nors tvarko sakito ir panasiai. o va ki jis nori miegoti. o as nenioriu tai pastovei jam sakau katineli nu dar nemiegok... o jis klausia o ka man daryti jei nemiegoti... o as jam atsakau ... pakalbek su manim ... ir dar negaliu uzmigti kai jis manes neapkabina... dabar kai esu nescia tai sako kad bijo leliuka prispausti bet vistiek apkabina nors ir nelabai patogu... va tai nestuke.gif
Atsakyti
Labai smagiai miegu ir be vyro, ypac kai bunu ziauriai pavargusi 4u.gif
Atsakyti
...i miegamajo lova miegoti neinu be vyro blush2.gif , esu pripratusi uzmigti ten su juo, o jei vyro dar nera namuose, prigulu salone ant sofos, ziuriu tv, vyro galiu laukt iki paryciu, bet ne miegamojo lovoje, nes ten mes uzmiegame kartu, tik jausdama jo siluma uzmiegu ramiu miegu... wub.gif Gal metams begant tai pasikeis, bet kol kas be jo negaliu...
Atsakyti
Užmigti galima ir be vyro, bet jau žymiai sunkiau. Ir miegas blogesnis.
Atsakyti
nu jo...miegoti vienai geriau,bet kazkaip blaskausi labiau g.gif ..negerai..priklausomybe jau tapo matyt... biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau kvepia priklausomybe...
Atsakyti
Man labai sunku, kai vyro nėra šalia. Kartais jam tenka dirbti naktį, tai pasiguldau į lovą dukrą. Bet vistiek vartausi, muistaus ir būnu nepailsėjusi.
Reikia to jo vyriško kvapo ir ramaus alsavimo... reikia... wub.gif
Atsakyti
As ir negaliu miegot kai vyro salia nera.tada laukiu jo,ziuriu telika,parasau zinute ar viskas gerai.Kartais pasnaudziu bet labai trumpai.gerai kad taip buna labai retai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2006 12 12, 13:32)
...i miegamajo lova miegoti neinu be vyro  blush2.gif , esu pripratusi uzmigti ten su juo, o jei vyro dar nera namuose, prigulu salone ant sofos, ziuriu tv, vyro galiu laukt iki paryciu, bet ne miegamojo lovoje, nes ten mes uzmiegame kartu, tik jausdama jo siluma uzmiegu ramiu miegu...  wub.gif Gal metams begant tai pasikeis, bet kol kas be jo negaliu...

Oi kaip grazu bigsmile.gif Jau koks menuo jei vyras uzmiega pirmas, o as negaliu miegot, tai vartaus vartaus, kol jis atsigula ant kito soniuko ir mane apsikabina blush2.gif Tada jau ir as dedu i aki biggrin.gif
Atsakyti
hm,man ir kazkaip sunku be jo uzmigt blush2.gif wub.gif
Atsakyti
nu cia durnai skamba, bet as be diedo miegu labai neramiai doh.gif
Atsakyti
Ir as priklausau negalincioms uzmigti. Maza to, kad nemiga puola, tai dar ir niekaip viena susilt pataluose negaliu.Tenka apsirengt ka siltesnio doh.gif
Atsakyti