Įkraunama...
Įkraunama...

Neužmiegu be vyro

as negaliu uzmigt su vyru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 01 15, 08:34)
as negaliu uzmigt su vyru  lotuliukas.gif

Cia kaip tam anekdote:
Kalbasi du paaugliai:
-Ar tu miegi su moterim?
-Kur ten su jom uzmigsi.

O as irgi su vyru neuzmiegu lotuliukas.gif . Vakar sugalvojo (nes as neislaukiu, kol jis eis miegoti) eiti miegoti su manim doh.gif . Kol as uzmigau... o dar kai jis uzmigo anksciau, nu vos i galva negavo biggrin.gif .
Daugiau kol neuzmigsiu nepriimsiu tongue.gif
Atsakyti
Geriausiai ir ramiausiai miegu be vyro Iš vis nėra geriau kaip miegoti vienai.
Atsakyti
Mes su vyru miegam atskiruose miegamuose. Anksciau jis manes neprieme i savo, nes knarkiu. schmoll.gif Dabar as jo nepriimu i savo, nes smagu vienai miegot! thumbup.gif
Atsakyti
Aš užmiegu ramiai irgi be vyro. Nes jei laukčiau grįžtant iš vakrėlių, tai būčiau pikta kaip ragana. O dabar jis grįžta, o aš miegu kaip kūdikėlis smile.gif Taip šeimoje išvengiama laaaabai daug kivirčų.
Atsakyti
Man vyro buvimas/nebuvimas įtakos užmigimui neturi schmoll.gif Aš net nepajuntu kada jis miegot ateina jei vėliau už mane gulasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cosma @ 2007 01 15, 13:52)
Aš užmiegu ramiai irgi be vyro. Nes jei laukčiau grįžtant iš vakrėlių, tai būčiau pikta kaip ragana. O dabar jis grįžta, o aš miegu kaip kūdikėlis smile.gif Taip šeimoje išvengiama laaaabai daug kivirčų.

cia gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tik kas kelis mėn miegu kartu su juo (ner ta pati šalis..), tai įpratau užmigti viena, bet kai būnu su juo, negaliu užmigt, kol jis pirmas neužmiega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 16, 14:39)
bet kai būnu su juo, negaliu užmigt, kol jis pirmas neužmiega  doh.gif

o man visada sitaip doh.gif graudziai juokinga. o ir vyras dar pabamba, sako eik atsigulk ir miegok, o as nu niekaip negaliu uzmigt nors ir tam paciam kambary galim but, bet jis ne lovoj, tai niekaip neuzmiegu doh.gif
Atsakyti
Man tai labiau patinka pirmai nueiti miegoti ir užmigti, nes negaliu pakęsti, kai jis jau saldžiai miega, o manęs miegas neima cool.gif
Atsakyti
Aš neužmiegu tik be antklodės lotuliukas.gif . Tikras iškrypimas lotuliukas.gif .
Atsakyti
oj as be savo berniuko nebeuzmiegu... o jei uzmiegu tai kas valanda pabudineju... ir taip nuo tada kai tik pradejom draugaut!!! net dat kartu negyvenom, bet jau viens be kito niekaip... schmoll.gif bet geriausiai issimiegu kai ryte vyras i darba iseina, o as lovoj lieku viena, tai tada iki pietu miegu... tongue.gif
Atsakyti