Mano gyvenime pasipainiojo toks vietnamietis. Draugė dirbo restorane, o ten virėjai - vietnamiečiai. Ji pradejo kaip tai su vienu artimiau bendrauti, bet gi draugas be poros liko! Nepatogu. Sumastė mus supažindinti

Iš pasakojimu issivaizdavau toki (teisingiau abu), na, žinot, kaip rytiečių filmuose rodo: aukšti, jauni, raumeningi, su juodais diržais, vakariečių ir rytiečių mišrūnai (akys ne tokios siauros

)... Vakare susitikom dviese, kalbamės, jie turejo veliau ateit. Sulaukiau. Viskas vadinosi "Božėė moi". Sunku nupasakoti, reikia pamatyti. Man skirtasis buvo vienas iš tokių, kur rodo per Discovery kanalą, kai sėdi dulkinoj gatvelėj neįtikėtinai smulkus tipas prie triračio papirosą rūkydamas ir rodo kamerai seno arklio retus dantis

Prie viso džiaugsmo jis už mane 19m vyresnis, ir pusantros galvos žemesnis buvo. Reikia pastebeti, kad draugės ne ką geresnis buvo, tik gal 10m.jaunesnis. I smulkmenas nesileisiu, bet iš viso to bendravimo keiscčausia buvo, kai pirmą vakarą į darbą paleido savo rankas. Kai pamatė, kad geruoju nepasiduosiu - kitą vakarą padovanojo tokį žaisliuka, na, kur mašinose prie veidrodelio kabinasi. Viršūne buvo, kai už savo dosnumą, užsinorejo mainų reakcijos..

Stipriai kaip sugebėjo apkabino, kad nesimuistyčiau matyt, ir eina prie reikalo, bando pasistiebęs pabučiuoti, aš jam "ne", jis man "kodel". Aš užsispyrusi ne ir viskas, o jis man, bet gi kodel, juk ***(drauges vardas) su ***** (vietnamiečio vardas) miega, kodel tu negali? Ir taip žiūri naiviai tikėdamasis, kaip teliukas prie tešmens, ir niekaip negali suprasti: kodėl ne..? Lyg savaime suprantama būtų tolimesnė eiga. Nėjau aš daugiau su juo niekur, nors draugė minėjo, kad po to karto jis labai liūdnas vaikščiojo..