Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingiausias gerbėjas

QUOTE(Tender @ 2005 07 26, 18:15)
Sykstuolis ir man buvo pasitaikes- jis per pirma pasimatyma liepe susimoketi uz alu 5 litus, nes as matote nesusipratau... Na gal cia as ispuikusi, galvojau kad bent pirma karta vaikinas turetu pavaisinti... Bet kadangi paskui ,,draugavau" su juo visas dvi savaites biggrin.gif , tai supratau kad visgi jis patologiskas- pvz. prasydavo draugu (labai rimtai) grazinti du centus...  schmoll.gif O seima buvo dar ir kaip pasiturinti, dvieju aukstu namas su biliardu, ir jo gerai apmokamas darbas. Nesuprantu is kur toks skupumas kyla  blink.gif

Nu dieve dieve,vargšai vaikinai,ką ir bepridursi. biggrin.gif Bet vargšai ne finansine prasme,o plačiaja.
Aš tokį sutikau tik paauglystėje kaime ,kur vasaras leidau doh.gif .Na man buvo 13-14,o jam 16 gal.Tai kadangi buvom pasibučiavę wub.gif jau ,tai pradėjom ir apie ateitį galvot,taip sakant.Iškart pasakė,kad norės 4 vaikų ir pageidautina ,kad bernai būtų.O žinot kodėl?Nes nuperki visiem 4-iem kostiumus ir labai gerai,daugiau drabužių nebereiks pirkt. blink.gif Be bajerio pasakė,prisiekiu. blink.gif Po o dar buvo sugalvojęs man tokį medalioną padovanoti su savo horoskopo ženklu,tai aš kaip ir dera-ai,nereik,(laužausi-negi iškart imsi),tai sako,o tu žinai kiek jis man kainavo?Nu paėmiau,vis dėlto kainavo,žmogus išlaidų turėjo...
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2005 07 26, 16:15)
Sykstuolis ir man buvo pasitaikes- jis per pirma pasimatyma liepe susimoketi uz alu 5 litus, nes as matote nesusipratau...

Pakvietė į pasimatymą, nuvariau į Metropolį, jį jau radau picą bebaigiantį suvalgyti. Jis dar užsisakė alaus ir kavos, o kai aš užsisakiau pyrago ir kavos (nes pati ketinau už save susimokėti, žinojau kiek galiu sau leisti), tai jis mandagiai man priminė, kad šiais laikais panelės pačios už save susimoka.... blink.gif galėjo ir anksčiau tai pasakyti, būčiau iš vis nieko neužsisakiusi ir iš karto namo variusi....
Atsakyti
QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 08 06, 19:01)
tai jis mandagiai man priminė, kad šiais laikais panelės pačios už save susimoka.... blink.gif  galėjo ir anksčiau tai pasakyti, būčiau iš vis nieko neužsisakiusi ir iš karto namo variusi....

Ne ,mergos, čia jau nebeima juokas cry.gif ,jau reikia temą pervadint.
Atsakyti
Prisiminiau tokį grupioką (gerbėju mano nebuvo schmoll.gif ). Viskas su juo tvarkoj - protingas nerealiai (vienas iš tų, kurie universitete liko mokslo "daryti", nenulėkė į verslą), išvaizda irgi nebloga (mano akimis rolleyes.gif ), pašnekėti moka. Žodžiu viskas kaip pridera. Bet, būdavo, kokį jo daiktą paimu (na parkerį nuo suolo pakėlusi apžiūriu visai apie ką kitą galvodama), tai jis tuoj klausia: "Žinai, kiek kainavo?". Jau paskutiniame kurse pradėjau iš jo šaipytis, tik ko nors paklausia, ar paparašo, aš tuoj: "žinai, kiek kainavo?"
Atsakyti
studentavimo laikais buvau anglijoje dirbome tokioje fermojo
gyvenom 12 merginu vienam kambaryje na ir aisku priedavo visokiu vaikinuku
ir vienam as labai kritau i aki bet budavo atreina ziuri teliuko akimis ir tyli as kryziazodzius sprendziu su mergom zvengiam o jis sedi edavom kartu parukyt visada vaisindavo (+ ten cigaretes brangios)nu visiems skelbesi kad mes pora nors tik viena kart buvau su juo pasivaiksciot isejus smile.gif
padovanojo man toki dideli pliusini suni kuris sedejo pas mane ant lovos ir po savaites mane kitas vaikinukas pakviete svest jo gimtadieni as sutikau griztu is to gimtadienio o jis sedi ir lauke manes kad santykius issiaiskint as saku nera jokiu santykiu o jis tada uz sunio ir isejo pasakes kad taip man lengviau bus apsisprest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2005 08 10, 14:35)
o jis tada uz sunio ir isejo pasakes kad taip man lengviau bus apsisprest biggrin.gif

negaila šunio buvo biggrin.gif ?
Atsakyti
na papasakosiu as ivyki, kuris nutiko mano pazystamam........ tik ten pagrindine veikeja jau bus mergina.... taigi nusprende jis jai pasipirsti (na keista buvo, nei draugavo nei ka, tik jis apsvaiges is meiles jai buvo)..... taigi nupirko zieduka, romantiska vakariene, pasipirso jis..... ji paprase poros dienu pagalvoti, zieduka paime..... ir po poros dienu pasake NE..... beje ziedo negrazino blink.gif blink.gif ..... cia tai visi pritrenkti buvome.... g.gif
Atsakyti
vat šunio tai labai gaila buvo sad.gif
Atsakyti
As irgi turejau sykstu kadra. ax.gif Vienu zodziu jis masina statydavo gretimam kieme, nes i savo kiema reikia daryti rata ir pavaziuot kokius 200 m. Vyna gerdavom obuolini, turbut jo dieduko daryta doh.gif , o paskutinis bejeris musu santykiu odisejoj buvo tas, kad mes vaziavom i gamta su draugais ir nusprendem (zinant jo buda) susimesti pinigelius. Kai grizom, as norejau susimoketi (30 lt.), bet jis pasake kad atiduociau veliau.
Po tos keliones man toptelejo, jog nebenoriu siu santykiu. Po menesio susitikom, jis vis dar kalbejo apie musu bendra ateiti ir primine, jog as jam skolinga pinigus. Atnesiau tuos pinigus ir buvo baaaisiai geda del jo sad.gif
Atsakyti
sykstuolis buvo tik pazistamai pasitaikes... padavonojo bahuriukas jai pacius brangiausius kvepalus (tai buvo jo kriterijus renkantis juos parduotuveje), net su kazkokiom aukso dulkem viduje... po kiek laiko pakviete kartu eiti i vestuves, o ji ar tai negalejo, ar nenorejo, t.y. atsisake. Kita diena prie jos buto duru prisistate du kampuoti vyrukai ir pareikalavo grazinti kvepalus blink.gif biggrin.gif
mano gal is keistesniu kadru buvo Baltarusijoje per drauges vestuves pakabintas vaikinukas. Toks vietinis didzejus - "pervyj paren na derevne". Pareiske, kad "o vis del to tu apkuni", na bet tiek to, nesureagavau.... po kurio laiko pradejo man laiskus rasyti ir kviesti pas save t.y. i baltarusija i svecius vasarai (as tada dar studentavau). Pasiulymas skambejo mazdauga taip: atvaziuosi pas mus, pagyvensi pora menesiu, "my tebia otkormim , sovsem pompushechka budesh, mozhet uzhe i ne uedish". Reikia suprast, kad jam patiko apkunios merginos, na bet mane tai nesuzavejo...
o issyskyrem del pavydo: vietines panos susirupino, kad gali prarasti toki vaikina, tai vogdavo is pasto jo man skirtus laiskus ir mano jam.... tongue.gif
Atsakyti
Oj prisizvengiau biggrin.gif

Vat viena forumiete pasakojo irgi apie toki kadra. Senbernis mat buvo, tai susitikinejo su viena mergycka. Nu siaip normaliai bendravo, susitikdavo, paplepedavo ir viskas. Nei jis ja pabuciuodavo, nei ka. Zodziu. Karta jis ja pakviete pasivaikscioti. Sako, tai gal tada dar i kavine nueisim. Ji ir klausia, kokia proga. Atsakymas buvo pribloskiantis:" Tai ka? Nezinai, kad mes jau tris menesius draugaujam?" thumbup.gif
Atsakyti
man irgi daug juokingų situacijų buvo. vienas toks fotografas deebsis virš mano namo fotkindavo ir nešdavo man tas nuotraukas.

kitas (čia kai Amerikoje gyvenau, amerikonas), atnešė irpadovanojo man savo nuotrauką prie krūtos tačkos. tai ten ant kitos pusės buvo parašyta "To my dear mother". Suprask, iš mamos atėmė. doh.gif

o dar vienas variantas buvo toks. aš su tokiu musulmonu bendravau, jis buvo extrymas toks musulmonas, labai laikėsi griežtų principų. aš mokiausi islamo studijas, tai eidavau su juo pasikonsultuoti mokslo reikalais. po trijų pokalbių islamo tematika, jis man kuo rimčiausiai pasipiršo.
Atsakyti