Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Dziaugiuosi su tavim kartu, ajuka, uz tave ir Arielyte. Saunuole mergyte :4u .Is tikruju ir as dar isgyvenu pirmuju vaiko metuku dziaugsmelius. Nors mano mazylei jau metukai, bet kadangi dar vejames bendraamzius, tai mum dabar kaip 10men.. Tai manasis dziaugsmelis jau duodas po spinteles, viska krausto biggrin.gif . O virtuvej jau ir man vietos maza, jau dviese seimininkaujam lotuliukas.gif Tik va, as manau, kad man jau bus gana leliuku verysad.gif , nors su malonumu prisimenu, kaip malonu juos auginti wub.gif

O as ka tik atsikeliau lotuliukas.gif . Buvau prigulusi pietu miegelio kartu su savo princese. Tai va, ismiegojom sau 3val, tai dabar suku galva ka veiksiu nakti doh.gif
Atsakyti
Griztant prie kitu temu ax.gif
Vadove as net nezinau ar gedejimas skiriasi kai prarandi pirmagimi ir ne pirmagimi. Tai labiau priklauso gal nuo musu paciu. Yra tik vienas didelis skirtumas, mes jau turincios vaikucius negalim sau leisti giliai i nevilti nugrimzti, nes reikia spokus priziureti ir jiems emocinio diskomforto nesukelti savo begaliniu liudesiu. Ar tai padeda greiciau atsigauti po netekties, nezinau. Sio skyrelio patirtis sako, kad ne visos mes greitai isgedim net jei yra maziuku namie, nes kartais kai labai sunku bent jau as tampu dviguba asmenybe diena visu, nakti tik su savim, tie periodai labai sunkus, bet iseities kitos nera.
Is kitos puses mes jau turim maziukus ir net jei baime, kad su jais kas nors gali atsitikti po netekties tampa protarpiais sunkiai pakeliama, vistiek mes juos jau turim ir manau mums lengviau bendraja prasme ziureti i ateiti, nes net jeigu nebegaletume vaikuciu tureti jau turime. Todel siuo atzvilgiu manau tavo ir deimos ir kitu mergyciu netekusiu savo pirmuju pupu nerimas ir baimes yra stipresnes nei musu.

kaip ten nebebutu turi ateiti ta diena, kai nebereikes verkti pamacius svetimus vaikiukus, nes mes tiesiog to nusipelnom, buti ir vel laimingos wub.gif
Atsakyti
oi mergaites, prisiblioviau prisiskaicius.
ko as tikiu, o ko ne? nezinau....zinau tik viena, kaip ajuka rase kad gyvibe nesikartoja, zmogus mire ir jo nebera jo grizimas?.... nezinau, neimanomas, nes zmogus tai ne tik siela bet ir kunas, nezinau kaip ten ta siela gal ir gali grist bet kuna jau tikrai neprikelsi, o jis buvo individualus is musu llasteliu sukurtas, musu dalele kurios jau nebera ir daugiau nebus.... as tikios suprantamai parasiau....
nekada nebus man aiskus ir suprantomas posakys kad vaikui geriau myrt, nes mirtys tai isganimas nuo gyvenimo kanciu ar dar kaskas.... nes as skaitau kad vaikui geriausia su milincia mama, teciu ir sesute ar broliuku.... but su tais kurie rupintusi ir mylietu, kurie globotu ir dziauktusi ir liudetu kartu.... nera nekur geriau mazam leliukui kaip su mamyte, kuri susildys ir pamaityns, pabucios ir apkabins, kartu sipsosys ir verks... kur gali but geriau??? mano manimui nekur.
sutinku kad mirtys gali but isganimas kai kuriem zmonem, kurie kencia skausma beprotyska ir nebera vilties kad kitaip bus, gali but myrtis isganimu tam kuriam gyvenimas jau nugyventas ir kurys jau nori amzyno poilsio, bet tikrai nemazam vaikiukui kuris tik uzgyme....
Atsakyti
Na ir pridiskutavot doh.gif Visiskai pasimeciau....minciu daug ir ivairiu....nebeatsirenku kuo tiket o kuo nebe...
Liudna ir tiek......
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 18, 09:59)

Rugseje kaip suprantu iuo metu esi paciame pietu gaminimo ikarstyje mirksiukas.gif

nu zinok ne , tuo laiku jau darbe sedejau, o apie 9val pas maziuke ant kapeliu buvau, kekstai cirskavo, kelios varnos ir labai tylu, nublioviau mazumele, prasukau ir pro Augustuka, ir dar pro pora angeliuku verysad.gif
Atsakyti
kas per nuotaikos... blink.gif
Atsakyti
mergos nesiliudinkit, as turiu tikejima savo seima ir man to gana mirksiukas.gif laikomes vienas i kita isikirte ir vsio
stengiuos nesigilint per daug, nes paaiskinimo vistiek negausiu, o ir kam save liudint ax.gif
visom po 4u.gif . norit fejerverku g.gif meskit baliona ant kaktuso lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai supratau, kad ten vdapr tik citavo knygą kažkokią, tai ne jos pačios mintys. O iš knygų, kaip ir iš dainos - žodžių neišmesi.

Ant kapelių ir aš buvau... kažkas dar buvo atėję pasveikint mažutės su gimtadieniu, baltos rožytės padėtos.....
Atsakyti
norit pasijuokt? mano mazius is mociutes karuseles pasidare lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif , uzlipo ant sprando mociutei ir sako- nu mociute karuseles , sukis lotuliukas.gif doh.gif ... sakau gerai kad neliepe fejerverku daryt, ba but reikeje mociutei nuo stogo sokt hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos liudnos verysad.gif 4u.gif

Laikomes, mamos 4u.gif
As tai irgi rudieni siek tiek isskydau doh.gif Bet negalima, reikia susiimti 4u.gif

Davai apie masinas pasnekam bigsmile.gif As vazineju su Citroenu, tai variau ant savo masiniuko nerealiai ir galu gale priverciau vyra ja nuvaryti i servisa... Ir ka jus manot blink.gif Idealiam stovy masina blink.gif doh.gif O man kad netraukia, kad kietai vaziuoja, kad barska doh.gif Nezinau unsure.gif Teks vazineti turbut, kol krize pasibaigs, tadu jau naujos ieskoti unsure.gif cool.gif

Laukiu naujako, kai pasimatysiu su KR ir kursim plana wub.gif
Atsakyti
Mano tai "bulka" smile.gif . Lekia kaip bitė. Taip susigyvenau su ja, kad jaučiu kiekvieną jos "kriuktelėjimą" . Svajoju apie "Sceniką", vyras tai prieštarauja, ale kur jis dėsis - nenorės, galės nevažiuot.
Atsakyti
As svajoju apie Tojota wub.gif
Atsakyti