Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 18, 20:11)
norit pasijuokt?  mano mazius is mociutes karuseles pasidare  uzlipo ant sprando mociutei ir sako- nu mociute karuseles , sukis... sakau gerai kad neliepe fejerverku daryt, ba but reikeje mociutei nuo stogo sokt hihihi.gif

Nu bajeristas jis pas tave lotuliukas.gif Prajuokinai lotuliukas.gif

QUOTE(Valery @ 2008 09 18, 20:16)
Sveikos liudnos 

As tai irgi rudieni siek tiek isskydau  doh.gif Bet negalima, reikia susiimti

Davai apie masinas pasnekamAs vazineju su Citroenu, tai variau ant savo masiniuko nerealiai ir galu gale priverciau vyra ja nuvaryti i servisa... Ir ka jus manot  blink.gif Idealiam stovy masina  blink.gif  doh.gif O man kad netraukia, kad kietai vaziuoja, kad barska  doh.gif Nezinau  unsure.gif Teks vazineti turbut, kol krize pasibaigs, tadu jau naujos ieskoti
Laukiu naujako, kai pasimatysiu su KR ir kursim plana  wub.gif

Tai dziaugtis reikia kad gera masina turi thumbup.gif O vat mano"bulka" tai tikrai reikia remontuot doh.gif nes su benzinu isvis nevaziuoja schmoll.gif ,tik dujos gelbsti smile.gif Bet ir kainuos blink.gif Gerai,kad dabar i darba pescia vaiksciosiu thumbup.gif
Uzsuk dazniau,prapuolene 4u.gif
Gal kartu planuot galesim mirksiukas.gif bent taip svajoju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Valery @ 2008 09 18, 20:26)
As svajoju apie Tojota  wub.gif

O mes su SB galvojam apie audi A4 wub.gif bet cia tik po naujuju metu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 18, 19:31)
Uzsuk dazniau,prapuolene 4u.gif
  bent taip svajoju blush2.gif

blush2.gif Dirbu daug, tai kompo matyt vakarais nebenoriu schmoll.gif Bet be jusu negaliu mirksiukas.gif Vistik rasiu laika ir butinai uzsuksiu bigsmile.gif

Gal ir prisiderinsim mes abidvi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 09 18, 20:33)
blush2.gif Dirbu daug, tai kompo matyt vakarais nebenoriu  schmoll.gif Bet be jusu negaliu  mirksiukas.gif Vistik rasiu laika ir butinai uzsuksiu  bigsmile.gif

Gal ir prisiderinsim mes abidvi  bigsmile.gif

Butu smagiau kompanijoj thumbup.gif
Atsakyti
nu ka mergaites , kokios cia masinos irnesakyk.gif as tai apie naujutelaiti Ferari svajoju hihihi.gif , o kol svajoju, trys metai jau droziu savo treciaji civika, savaitgaliais us seimyna vazinejam jau seimynine masina kurios vairas patiketas ST(super teciui, ne STT) topsecret.gif subaru, mano vyrai negali be subaru(fanai)
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 18, 19:39)
nu ka mergaites , kokios cia masinos irnesakyk.gif as tai apie naujutelaiti Ferari svajoju hihihi.gif , o kol svajoju, trys metai jau droziu savo treciaji civika,

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aha, as leksuso netasisakyciau lotuliukas.gif Bet uz dyka, o taip nepirkciau lotuliukas.gif schmoll.gif
Atsakyti
Prieš sceniką svajonėse dar laukia veranda, gražūs laiptų turėklai, kiemo trinkelės smile.gif . Tai gerą penkmetį tikrai būsiu ištikima savo senukei. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 09 18, 20:44)

Aha, as leksuso netasisakyciau  lotuliukas.gif Bet uz dyka, o taip nepirkciau  lotuliukas.gif  schmoll.gif

mb pardave katik tik japoniska amerikietisko leksuso varijanta- toyota alteza, sportui pirkes buvo, dabar kita pirko skailaina driftui. ale smagu buvo kai chebra lazinasi kas cia do masina leksusas ar kas kitas sone stovi ir juokies- alteza bigsmile.gif , ne viena deze snapso prakiso per mb masina ax.gif
Papildyta:
vat svajones ir yra svajones kad jos sunkiai pasiekiamos, bet kai pasieki, jau reik kitos svajones mirksiukas.gif
Atsakyti
toks pastebejimas- kiek musu daug blink.gif 16 albume "prisiregistrave" ir tai dar ne visos pasirode , prisijunge... nu bet faina kad ir nemazas musu kompanija bet dar kaip ir nesipykstam thumbup.gif
as pasisiulyciau Kaune mamkoms ir nevien susimatyt per rudenines moksleiviu atostogas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 18, 21:26)
as pasisiulyciau Kaune mamkoms  ir nevien susimatyt per rudenines moksleiviu  atostogas bigsmile.gif

bigsmile.gif Kaip būtų faina.....
Atsakyti
Sveikutės iš ryto 4u.gif
QUOTE(Valery @ 2008 09 18, 20:16)
Davai apie masinas pasnekam 

Laukiu naujako, kai pasimatysiu su KR ir kursim plana  wub.gif

drinks_cheers.gif

taigi į pasimatymą su KER gali nueit ir nesulaukus naujako.... koks skirtumas, kuo greičiau tuo geriau, o tai paskui ant žiemos vaikiukas..... ant ligų... davai palauk mėnesiuką ir važiuok wub.gif įtariu jis tavęs labai laukia... biggrin.gif

apie mašinas pliurpiat? aš važinėjau su mazda 323 iki pavasario, nusprendėm pirkt naują ir išsirinkau Ford Focus thumbup.gif
nors buvau toooookios nuomonės apie šitas mašinas, kad o my good doh.gif bet pasiklausius kalbų apie šitas naujas mašinas, jų patvarumas ir važiavimas nelabai lygus kitoms.
taigi thumbup.gif mano mašius, džiaugiuos ir kasdien važinėju biggrin.gif
ir patariu visoms, bet tik ne senesnę, kaip 2002 - 2003 metų. tais metais ši mašina buvo geriausia Europoj mašina pripažinta, gal todėl tokia.... aišku komforto mažiau nei kitose, bet važiavimas, masė, patvarumas ir kt dalykai viską atperka... tikiu kad ji man tarnaus ilgai.
Atsakyti
Labas rytelis mirksiukas.gif
Na ir oras doh.gif Buvau susiruosus siandien i gariunus palekt ir se tau kad nori-LYJA!!!!!!!!!!!!! doh.gif Teks atidet kitai dienai,nors labai nemegstu schmoll.gif As kaip ta peleda is eilerascio: ka gali padaryti siandien,niekad nesakyk rytoj thumbup.gif Nu bet lyjanciu tai nieks neisvys schmoll.gif
Tai guliu dar lovoj ir planuoju dienos darbus hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deima26: 19 rugsėjo 2008 - 07:44
labas rytas suraitytas ax.gif

ale orelis doh.gif baisu net is lovos islipt, o ka jau kalbet apie nosies iskisima i lauka... g.gif bet teks, niekur nedingsi. vaziuosiu siandien i teviske pas tevukus. kaip noriu, nuvaziuosiu pas Suneli ant kapelio.

maciau, apie masiniukus kalbat. nors zinau, kad tikrai masina nera is geruju, bet man labai grazi yra peugeot 607 blush2.gif nu man ji tokia grazute, tokia moterisku liniju bigsmile.gif , dar mazda 6 naujoji labai grazi ax.gif

geros jums dieneles. begu i dusa rolleyes.gif
Atsakyti