Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

QUOTE(deima26 @ 2008 09 19, 08:43)
Labas rytelis mirksiukas.gif
Na ir oras doh.gif  Buvau susiruosus siandien i gariunus palekt ir se tau kad nori-LYJA!!!!!!!!!!!!! doh.gif  Teks atidet kitai dienai,nors labai nemegstu schmoll.gif As kaip ta peleda is eilerascio: ka gali padaryti siandien,niekad nesakyk rytoj thumbup.gif  Nu bet lyjanciu tai nieks neisvys schmoll.gif
Tai guliu dar lovoj ir planuoju dienos darbus hihihi.gif

drinks_cheers.gif fe koks oras, net vaiko daržan nevešiu..... fe fe fe
eisiu mokytis tuoj, tik sm peržiūrėsiu, kad naujienos nepraslystų blush2.gif

ką veiksit tokiu šlykščiu oru.... namie šalta kaip marazilkoj, pažiūri pro langą išvis nuotaika subjūra....
ai, popietėj manau varysim į miestą pasismagint, reikia jau sakau gal ligoninei nusipirkt chalatą ir pižamą šiltą, nes neturiu.... turiu tik tapkes blush2.gif vistiek gi reiks pagulėt kažkada neužilgo rolleyes.gif
gal susitikt kas nori ? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(vadove @ 2008 09 19, 08:47)
labas rytas suraitytas ax.gif

ale orelis doh.gif baisu net is lovos islipt, o ka jau kalbet apie nosies iskisima i lauka... g.gif bet teks, niekur nedingsi. vaziuosiu siandien i teviske pas tevukus. kaip noriu, nuvaziuosiu pas Suneli ant kapelio.

maciau, apie masiniukus kalbat. nors zinau, kad tikrai masina nera is geruju, bet man labai grazi yra peugeot 607 blush2.gif nu man ji tokia grazute, tokia moterisku liniju bigsmile.gif , dar mazda 6 naujoji labai grazi ax.gif

geros jums dieneles. begu i dusa rolleyes.gif

o - dar viena planuotoja atsikėlė thumbup.gif
geros kelionės šiandien tau

man tai pežas irgi gražus - moteriškas bet kai žinai, kas per mašina, tai doh.gif
mūsų įmonė vieną nusipirko naują - po pusantrų metų kaip diena taip naujiena, kaista, traška, nevažiuoja, ir tttt, nu žodž, pinigų kišimas į metalo laužą be investicijos ir atsipirkimo doh.gif

tik kad grožis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 09 19, 08:47)
labas rytas suraitytas ax.gif

ale orelis doh.gif baisu net is lovos islipt, o ka jau kalbet apie nosies iskisima i lauka... g.gif bet teks, niekur nedingsi. vaziuosiu siandien i teviske pas tevukus. kaip noriu, nuvaziuosiu pas Suneli ant kapelio.

maciau, apie masiniukus kalbat. nors zinau, kad tikrai masina nera is geruju, bet man labai grazi yra peugeot 607 blush2.gif nu man ji tokia grazute, tokia moterisku liniju bigsmile.gif , dar mazda 6 naujoji labai grazi ax.gif

geros jums dieneles. begu i dusa rolleyes.gif

Nu tai smagu thumbup.gif As visada laukiu kada pas tevus vaziuojam,man ten patinka thumbup.gif Tik aisku ne per ilgai uzsibuti blush2.gif
MB irgi svaigo apie peugeot doh.gif Tai gerai,kad pusbrolis atkalbejo,nes jis tuo metu turejo.O as ikalbejau tada pirkti bulka ir jau beveik 3 metus vazinejam,patinka ji man ax.gif
Gerai praleisk laika 4u.gif
Stt,gal ir butu smagu susitikt,bet siandien as i pasimatyma varau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deima26: 19 rugsėjo 2008 - 08:03
apie masinas yra pasakyta- što kančajetsa na o aznačajet što gavno(reno, pezo)
o kas sneka ir daug bezda vazineja tik su mazda hihihi.gif
nenorejau nieko izeist 4u.gif ,patys ir metelius pypinom su reno laguna
del ford fokus tai buvo kazkada mb pirkes 2003, galvojo palikt, bet kadangi jis baisiai ilgas , o masinoj mazoka vietos ir lyginant su kai kuriom kitom masinom kietoka vaziuokle- pardave

musu vyrukas isikirto zodi absurdas, tai vos ne kekvianam sakiny. pvz. - mama nu koks absurdas per diena mokykloj bandeles pabrango doh.gif lotuliukas.gif , juokinga kai is tokio vaiko girdi tokius zodzius

mes savaitgali leisim trise pagaliau, mb atfutbolino visus draugus su masinom, nes amziais visa savaite pinigus kala, o savaitgaliais uzimtas draugu masinom doh.gif , ale draugai ir supratimo neturi paskambina ir teskia - atvaziuoju sestadieni-sekmadieni, masinos remontuot (su nakvyne) doh.gif jomajo, negali ne lovoj iseigine diena pasivoliot, vaikas tevo istisai nemato, teks kokius kursus apie seima tiem draugeliam vest ar kokis galas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 19 rugsėjo 2008 - 08:12
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 19, 09:08)
\del ford fokus tai buvo kazkada mb pirkes 2003, galvojo palikt, bet kadangi jis baisiai ilgas , o masinoj mazoka vietos ir lyginant su kai kuriom kitom masinom kietoka vaziuokle- pardave

man tai super, pas man tai trumpas keturių durų, nu be užpakalio, kaip jis ten vadinas, hečbekas ar kaip....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 19, 09:16)
man tai super, pas man tai trumpas keturių durų, nu be užpakalio, kaip jis ten vadinas, hečbekas ar kaip....

man ir nieko masiniukas, tik mb kai renkasi masinas, tai ziuri kad galva lubu nesiektu lotuliukas.gif , o ir musu masinos su mb skiriasi smarkiai- jo didelel, galingos ir daug " valgancios" , o mano mazas masiniukas us nedideliu apetitu...
mano kriterijai renkantis masina- maza, ekonomiska ir kad variklis butu padoraus galingumo, kad galeciau aplenkt masinas besivelkancias... ir dar vienas - kad nereiktu pro bagazine lyst dureliu atsidarinet lotuliukas.gif , nes teko toki luksta turet- nori atsirakint masina- lipi pro bagazine doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 19, 09:27)
man ir nieko masiniukas, tik mb kai renkasi masinas, tai ziuri kad galva lubu nesiektu lotuliukas.gif , o ir musu masinos su mb skiriasi smarkiai- jo didelel, galingos ir daug " valgancios" , o mano mazas masiniukas us nedideliu apetitu...
mano kriterijai renkantis masina- maza, ekonomiska ir kad variklis butu padoraus galingumo, kad galeciau aplenkt masinas besivelkancias... ir dar vienas - kad nereiktu pro bagazine lyst dureliu atsidarinet lotuliukas.gif , nes teko toki luksta turet- nori atsirakint masina- lipi pro bagazine doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif mum taip su golfiuku yra buve doh.gif Gerai kai MB nedidelis,tai visur ir sulando kai reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 19, 09:47)
lotuliukas.gif  mum taip su golfiuku yra buve doh.gif Gerai kai MB nedidelis,tai visur ir sulando kai reikia thumbup.gif

nu zinok ir as i ta pacia stebuklinga masina turedavau lipt pro bagazine lotuliukas.gif , 2as golfas, bet tai jau seniai... istorija...

geros dieniukes lekiu suoliais arba tiksliau gazas dugnas i darba
Atsakyti
Sveikos,

nu lauke oras doh.gif brrr. O as dar matyt pasalau, ar ka, sedziu arbatos puoda apsikabinus, jauciu, kaip labina gerkle virusai doh.gif

nu jus ratuotosios, man geriausias transportas busiukas hihihi.gif Tikiuos nebeilgai, noriu mazdos 3 wub.gif

o seimyna vazinejam su Subaru Outback, pati geriausia masina. Nereali tiesiog thumbup.gif ir pats svarbiausias dalykas - saugi. Jei pamenat buvom avarijoj, du subaru susimuse o visi sveiki gyvi bigsmile.gif taigi seimai tik subaru rekomenduoju cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajuka: 19 rugsėjo 2008 - 08:52
Na gerai,jau gerai,lipu is lovos blush2.gif ir keliauju i dusa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 09 19, 09:51)
o seimyna vazinejam su Subaru Outback, pati geriausia masina.

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(deima26 @ 2008 09 19, 10:31)
Na gerai,jau gerai,lipu is lovos blush2.gif  ir keliauju i dusa ax.gif

nu ji dar čia doh.gif lipk iš lovos po galais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 18, 16:14)
Nu užbaladokit mane pagaliais, bet man čia nenormalu....

QUOTE(bicė @ 2008 09 18, 17:22)
Paskaiciau Vdapr tavo istrauka kol skaiciau kaip BIM cry.gif apsiblioviau, paskui susinervinau. Idomu butu suzinoti cia autore is asmenines patirties isvadas pasidare ar siaip is bendro relioginio issilavinimo. jei antra versija tai idomu prie kurios religijos ji taiko, nes krikscionybeje nera reinkarnacijos ir karmos desniu, cia jau rytais kvepia Ptogu ziuriu siais laikais tikejimu spekuliuoti ir juo visas pasaulio nelaimes dangstyti. Jau ir mane galit pagaliais uzkulti, jei pasieksit  gun_rifle.gif lotuliukas.gif
Toks jausmas, kad dalis pasaulio is numirusiuju prisikele ir savo prisiminimus pasakoja, nes ties kurie raso apie tokius dalykus taip buna savo tiesa isistikine.
Gal jiems pavydeti reiktu g.gif . Juk butu lengviau gyventi...
Vdapr tu tik neisiszeisk cia tik musu pyktis taip kalba, nieko asmeniska tavo atzvilgiu, bet religija jautri tema musu skyrelyje
kazkada atsimenu buvau ilindus SM i kazkoki tikinciuju skyreli tai po ą0 min vien nuo skaitymo prasidejo galvos skausmo priepuolis tarsi pats setonas butu uzpuoles lotuliukas.gif Ten kur fanatizmas sveiko protio nelieka
Is kitos puses jei ponas D... yra ir mus uz tokias mintis ir kalbas trinktels pragaran tai bus tikrai nenuobodu, geron kompanijon pateksim mirksiukas.gif ir speju jau blogiau nei siame zemiskame pragare vistiek nebus

QUOTE(bicė @ 2008 09 18, 17:34)
Griztant prie kitu temu ax.gif
Vadove as net nezinau ar gedejimas skiriasi kai prarandi pirmagimi ir ne pirmagimi. Tai labiau priklauso gal nuo musu paciu. Yra tik vienas didelis skirtumas, mes jau turincios vaikucius negalim sau leisti giliai i nevilti nugrimzti, nes reikia spokus priziureti ir jiems emocinio diskomforto nesukelti savo begaliniu liudesiu. Ar tai padeda greiciau atsigauti po netekties, nezinau. Sio skyrelio patirtis sako, kad ne visos mes greitai isgedim net jei yra maziuku namie, nes kartais kai labai sunku bent jau as tampu dviguba asmenybe diena visu, nakti tik su savim, tie periodai labai sunkus, bet iseities kitos nera.
Is kitos puses mes jau turim maziukus ir net jei baime, kad su jais kas nors gali atsitikti po netekties tampa protarpiais sunkiai pakeliama, vistiek mes juos jau turim ir manau mums lengviau bendraja prasme ziureti i ateiti, nes net jeigu nebegaletume vaikuciu tureti jau turime. Todel siuo atzvilgiu manau tavo ir deimos ir kitu mergyciu netekusiu savo pirmuju pupu nerimas ir baimes yra stipresnes nei musu.

kaip ten nebebutu turi ateiti ta diena, kai nebereikes verkti pamacius svetimus vaikiukus, nes mes tiesiog to nusipelnom, buti ir vel laimingos wub.gif

na as tiesiog imeciau ka man atrsiunte... viena pazistama gero noredama...

Tiesa Labas rytas...
eisiu ir as valgyt gaminti... kambarius tvarkyti... nes ryt galvojam lekt iki gariunu su MV... o po to dar grizus reiks obuioliu sultis isspaust ir jas sutvarkyti... tai turesiu ka veikti...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 19, 10:43)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu ji dar čia  doh.gif  lipk iš lovos po galais  lotuliukas.gif

Jau gryzau ir pusryciauju essen.gif
Atsakyti