Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

QUOTE(zydra30 @ 2008 09 19, 11:41)
labas. ateinu, bet zinai, ne visada jau speju.
eliza saunuole, jau nuovokesne daros, stebi, juokias, guguot bando  smile.gif
siandie pas mane sesuo is LT atvaziuoja, dar nesimatem po elizos gimimo. tai tvarkaus, kalakuta marinuoju  biggrin.gif. pabus savaite, smagu man bus. nes vyras pastoviai dirba, net savaitgaliais. tai mes dazniausiai dviese, susitinku su kitom mamom su leliais, psivaikstom.

na o tu jau labai arteji prie finiso  tongue.gif . faina faina. maciau nuotraukas is jusu susitikimo, visos sauniai atrodot.

saunuoles jus thumbup.gif . dziugu girdeti, kad pupa graziai auga. Ir mama saunuole kalakutus gaminti moka mirksiukas.gif . Gero pasibuvimo su sese ir uzsuk dazniau padziugink mus Elyzos pasiekimais
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 19, 15:01)
Sianakt tai turejau vargo su gimdymu ax.gif . Gimdziau vel klinikose ir vel dvynukus. Tik va dabar buvo berniukai wub.gif Idomu, ka tai galetu reiksti????Jus cia sapnu aiskintojos, gal zinot kas cia dabar dedasi su mano sapnais?

Aš per Vaivutės metines tą naktį irgi sapnavau cezarį.... ir kad gimė berniukas.... wub.gif Norėčiau . Šiandien mintys jau kitokios - wub.gif , nei buvo užplūdusios anąkart.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 19, 15:34)
  Norėčiau . Šiandien mintys jau kitokios -  wub.gif , nei buvo užplūdusios anąkart.

puiku thumbup.gif

as tai isisergu, galva plysta ...
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 09 19, 11:41)
labas. ateinu, bet zinai, ne visada jau speju.
eliza saunuole, jau nuovokesne daros, stebi, juokias, guguot bando  smile.gif
siandie pas mane sesuo is LT atvaziuoja, dar nesimatem po elizos gimimo. tai tvarkaus, kalakuta marinuoju  biggrin.gif. pabus savaite, smagu man bus. nes vyras pastoviai dirba, net savaitgaliais. tai mes dazniausiai dviese, susitinku su kitom mamom su leliais, psivaikstom.

na o tu jau labai arteji prie finiso  tongue.gif . faina faina. maciau nuotraukas is jusu susitikimo, visos sauniai atrodot.

thumbup.gif super - kokia šaunuolė mergytė wub.gif
o man dar iki finišo ojojoj...... kada viskas pasibaigs.............

QUOTE(vdapr @ 2008 09 19, 13:06)
Imeciau pora fotkiu i albuma  blush2.gif  ax.gif

ainu ten

Papildyta:
vdapr, kokie visi panašūs bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
graži šeimynėlė thumbup.gif

ką darot?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 19, 15:34)
Aš per Vaivutės metines tą naktį irgi sapnavau cezarį.... ir kad gimė berniukas....  wub.gif  Norėčiau . Šiandien mintys jau kitokios -  wub.gif , nei buvo užplūdusios anąkart.

thumbup.gif . Dar viskas bus gerai wub.gif . taigi linkime tau raudonskruoscio berniuko, sandrynjai dvieju mirksiukas.gif , as va pries savaite mergaite sapne pasigimdziau ax.gif , na mergaites puolam sapnuoti, o paskui kimbam i darba kas iskart, kad po nauju, kas pavasariop, bet mintyse dirbam ta linkme smileysex.gif
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 09 19, 15:55)

ką darot?

as va pasiuliau visom smileysex.gif tai ir issilakste mergicos mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2008 09 19, 15:48)

as tai isisergu, galva plysta ...

diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidele uzuojata nuo ligonio ligoniui 4u.gif
Papildyta:
Vdapr tavo bachuriuks koks jau vyras mirksiukas.gif , sakyciau, kad labiau i tetuka panasus, bet man jus irgi visi kazkiek panasus. sauni seimyna wub.gif . kaip jusu pasibuvimas praejo, kaip tau sekesi ?
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 19, 16:00)

as va pasiuliau visom  smileysex.gif tai ir issilakste mergicos mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

ėėėėėėėėėė, nevaryk, kur seksas ten ir aš.....
aš celibate tai norėčiau ne tik sapnuot.. ale jau prisidirbau, tai man nėr kas veikt blush2.gif doh.gif
Atsakyti
stt tau negieda??? lotuliukas.gif
tu jau toj gimdysi, ir as liksiu viena!!!!
Atsakyti
NA, jau neeeeeeeee, bice schmoll.gif . Aciu uz pasiulyma, bet gal jau geriau as pasapnuosiu, o jus darbuokites ax.gif
MAn jau kaip ir gana ax.gif . Turiu du piliecius, tai ties tuo ir sustosiu g.gif Bet moraliskai jus palaikysiu lotuliukas.gif
Nu STT prajuokinai mane iki asaru thumbup.gif
Nenusimink,Bim, greit atsiras tau kokia kompanijone. Juk cia tiek daug laukianciu eileje pas gandra mirksiukas.gif
Ajuka, bice, nesirkit. Gerkit vaistu, arbatu ir i lova mirksiukas.gif SAugokit save ir savo stebukliukus wub.gif
O as ir vel pietu miegelio numigau thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 19 rugsėjo 2008 - 15:40
QUOTE(bim @ 2008 09 19, 16:20)
stt tau negieda??? lotuliukas.gif
tu jau toj gimdysi, ir as liksiu viena!!!!

man negėda biggrin.gif
čia turi būt gėda tom, kurios smileysex.gif ir palieka tave vieną.... aš tai einu sava vaga, o vat tu jei neparaginsi jų tai tikrai viena liksi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 19, 17:38)
man negėda biggrin.gif
čia turi būt gėda tom, kurios  smileysex.gif  ir palieka tave vieną.... aš tai einu sava vaga, o vat tu jei neparaginsi jų tai tikrai viena liksi lotuliukas.gif

tai kad matai, visos reke rugseji, o nei viena, taip ziuriu tikrai be kompanijos liksiu g.gif
na ka, siunciu visom be isimties virusiuka nestuke.gif , nu nors viena, bukit geros uzsikrieskyt!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 19, 16:36)
Nu STT prajuokinai mane iki asaru thumbup.gif
Nenusimink,Bim, greit atsiras tau kokia kompanijone. Juk cia tiek daug laukianciu eileje pas gandra mirksiukas.gif
Ajuka, bice, nesirkit. Gerkit vaistu, arbatu ir i lova mirksiukas.gif SAugokit save ir savo stebukliukus wub.gif
O as ir vel pietu miegelio numigau thumbup.gif .

aga, pažiūrėčiau kaip tu šnekėtum, jei sapnuot tik galėtum bigsmile.gif

nu sory, mano stogas jau nebe vietoj...
kas išmanot vaiko socializaciją, pedagogės, greit pasakot kokios pagr teorijos ir kas ten svarbiausia, ba jau man kapec.

lieka tik pasvajot apie smileysex.gif .............................

Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 09 19, 16:41)
tai kad matai, visos reke rugseji, o nei viena, taip ziuriu tikrai be kompanijos liksiu g.gif
na ka, siunciu visom be isimties virusiuka nestuke.gif , nu nors viena, bukit geros uzsikrieskyt!!!! lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif va va ir aš pamenu kaip rėkė, kad rugsėjį... o jau spalis už savaitės ir dar nei viena........
kaži kur Laura/....

bim, duok joms velnių, man jau nebe daug beliko, jau kompanijos nebedrįstu prašyt, tik tave vieną turiu....
Atsakyti
[quote=STT,2008 09 19, 17:43]
aga, pažiūrėčiau kaip tu šnekėtum, jei sapnuot tik galėtum bigsmile.gif

nu sory, mano stogas jau nebe vietoj...
kas išmanot vaiko socializaciją, pedagogės, greit pasakot kokios pagr teorijos ir kas ten svarbiausia, ba jau man kapec.

lieka tik pasvajot apie smileysex.gif .............................

Nieko STT, greit jau ne tik sapnuot galesi lotuliukas.gif . Kiek cia truks, o Zemyna jua bus su Jumis wub.gif . O tada jau prasom smileysex.gif . lotuliukas.gif
Jei ne paslaptis ka studijuoji? Pamirsau as jau seniai sitas nesamones apie vaiko socializacijas. O ir kai mokiausi buvau ne pati pazangiausia studente blush2.gif . Ne tas man tada galvoj buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 19 rugsėjo 2008 - 16:03