Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

QUOTE(deima26 @ 2008 09 16, 07:29)
Labas rytelis mirksiukas.gif  O as siandien ankstyva blush2.gif  Labai jau gerai sianakt miegojau ir issimiegojau thumbup.gif  Ka reiskia geros emocijos diena thumbup.gif  Ir dar siandien bus gera nuotaika thumbup.gif
Geros dieneles visommmmmm 4u.gif

Labas labas,

tikrai, kad ankstyva.. blink.gif
o as kaip siandien blogai miegojau doh.gif visa nakti su MB pykausi sapnuose doh.gif doh.gif
tai atsikeliau tooookia pavargus. o emocijos po vakar tikrai geros, tokie sulti zmogeliukai susirinko. man toks jausmas buvo, kasd butume jau pazistamos ir ne pirma karta susitikusios thumbup.gif drinks_cheers.gif

ka siandien veiksit?
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 09 16, 08:51)
Labas labas,

tikrai, kad ankstyva.. blink.gif
o as kaip siandien blogai miegojau doh.gif  visa nakti su MB pykausi sapnuose doh.gif  doh.gif
tai atsikeliau tooookia pavargus. o emocijos po vakar tikrai geros, tokie sulti zmogeliukai susirinko. man toks jausmas buvo, kasd butume jau pazistamos ir ne pirma karta susitikusios thumbup.gif  drinks_cheers.gif
ka siandien veiksit?

Pirma pilnaties naktis buvo doh.gif Gal del to ir blogai miegojai.Cia tau 4u.gif gal pietu miego pamiegosi? mirksiukas.gif
O del vakar tai jo thumbup.gif Taip paprasta bendraut buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 16, 09:12)
Pirma pilnaties naktis buvo doh.gif Gal del to ir blogai miegojai.Cia tau 4u.gif gal pietu miego pamiegosi? mirksiukas.gif
O del vakar tai jo thumbup.gif Taip paprasta bendraut buvo smile.gif

pilnatis g.gif doh.gif
va kodel as blogai miegojau. labai jau jautriai as i menuli reaguoju. jaqu kai pilnatis, tai sienom lipu ir vilku kaukiu doh.gif

as dar vakar lipdama laiptais i kaltpedele vis galvojau, o ka mes snekesim, kaip reiks pradet bendaut?... o kaip sauniai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas!!! aciu uz najus namucius vadove! labai grazu!!!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 16, 09:26)
labas rytas!!!  aciu uz najus namucius vadove! labai grazu!!!

nera uz ka mirksiukas.gif
kaip tu bim? kaip savijauta? ar dar pateplioja?
Atsakyti
Labukas is ryto visoms 4u.gif .
Smagu, kad jums puikiai pavyko pasisedet, pabendraut smile.gif . Gaila, kad toli nuo jusu gyvenu, buciau mielai prisijungus smile.gif . gal ir smile.gif man butu nuotaika pagerejusi g.gif , nes paskutiniu metu kazkaip keistai jauciuosi verysad.gif . Kas kart prisiminimais griztu i pries metus vykusius ivykius, kai buvau su savo mazylemis verysad.gif Atrodo, kad dabar skausmas nemazeja, o su lig kiekviena diena dideja verysad.gif , jau visai nebsusitvarkau su savimi doh.gif cray.gif .
Vadove, aciu uz naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 09 16, 09:29)
Labukas is ryto visoms 4u.gif .
Smagu, kad jums puikiai pavyko pasisedet, pabendraut smile.gif . Gaila, kad toli nuo jusu gyvenu, buciau mielai prisijungus smile.gif . gal ir  smile.gif man butu nuotaika pagerejusi g.gif , nes paskutiniu metu kazkaip keistai jauciuosi verysad.gif . Kas kart prisiminimais griztu i pries metus vykusius ivykius, kai buvau su savo mazylemis verysad.gif Atrodo, kad dabar skausmas nemazeja, o su lig kiekviena diena dideja verysad.gif , jau visai nebsusitvarkau su savimi doh.gif  cray.gif .
Vadove, aciu uz naujus namucius 4u.gif

Suorganizuokit Kaune kur visomis aplinkui butu patogu mirksiukas.gif Tikrai gera terapija thumbup.gif
O ruduo mus visus taip veikia verysad.gif Uzvakar MB pasiguode,kad ir ji ima rudenine depresija..... O ka kalbet tada apie mus?......Laikykis sandrynja,viskas ateina ir praeina...Cia tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 09 16, 10:27)
nera uz ka mirksiukas.gif
kaip tu bim? kaip savijauta? ar dar pateplioja?

jau geriau jaucios, nebevemiu, bet dar ziaukcioju, papikina daugiausia vakare. netepliojo, tik tiek kiek sekmadieni toks momentinis buvo, na siandie vaziosiu eho pasidaryt, manau nieko baisaus!
Atsakyti
Labas rytas

aciu uz namelius...
mane ir kazkokia depresija puola... kazkaip kuo toliau tuo sunkiau su ja kovot... nenoriu pasiduot... vakar kazkaip gerai jauciaus o siandien net su nescia drauge skypu negaliu sneket... nors ne apie tyai snekam... bet vis tiek... o kas biauriausia, kad visos artimiausios drauges pas mane dabar laukiasi... uzkreciau visas savo nestumu... tik pas jas pabaiga bus jkitokia....
Atsakyti
Sveikos,

puikiai pasisedejome bigsmile.gif gathering.gif reikes dazniau pasiorganizuoti.

As tai matyt kad pilnatis be galvos vakar doh.gif nuvaziavau pas gyd, o pasirodo, kad ne pirmadieniui, o antradieniui buvau uzsirasius doh.gif teks vel tystis siandien. O salta... Brrr

Vdarp naturalu. kad negali kalbetis su nesciom ... as tai po netekties pamatydavau nescia ar vezimeli ir zliumdavau ... verysad.gif manau, kad drauges supras, kad tau skaudu bendraut ... duok laiko sau ir savo skausmui, neastrink jo.

Bim butinai parasyk, kaip echo mirksiukas.gif

Atsakyti
Сia geras bigsmile.gif http://mokslofestiva...u/lt/news/84/19
Pasisakykit kaip pavyko?????
Man pasiseke,as maciau i abi puses tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 09 16, 10:39)
Sveikos,

puikiai pasisedejome  bigsmile.gif  gathering.gif reikes dazniau pasiorganizuoti.

As tai matyt kad pilnatis be galvos vakar  doh.gif nuvaziavau pas gyd, o pasirodo, kad ne pirmadieniui, o antradieniui buvau uzsirasius  doh.gif teks vel tystis siandien. O salta... Brrr

vaje, ajuka.. tai jau tikrai, kad pilnatis veikia.. as dar taip pagalvojau, kaip gerai cia gavosi, kad vienu atvykimu du darbelius nudirbsi.. mirksiukas.gif

o dabar vel teks vaziuot, o lauke tai jau tikrai siandien salta. ryte minusine temperatura pas mus buvo doh.gif tai vaziuosiu sian batu siltu pirkt blink.gif
Papildyta:
QUOTE(deima26 @ 2008 09 16, 10:43)
Сia geras bigsmile.gif http://mokslofestiva...u/lt/news/84/19
Pasisakykit kaip pavyko?????
Man pasiseke,as maciau i abi puses tongue.gif

tai kad ji sukas tik i viena puse... g.gif as tai tik matau pagal laikrodzio rodykle... unsure.gif
Atsakyti