Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

o as siandien istraukiau siltus rubus is maisu,o vasarinius sukisau i maisus(juk spintu dar neturim doh.gif ) thumbup.gif Ir puse ju perskalbiau.MB ikalbineja varyt i kabaka,ten draugu kruva sedi drinks_cheers.gif Tai dar nezinau,nelabai norisi kist nosi is namu kai toks oras schmoll.gif O is tikruju tai laaaaaaaabai tiiiiiiiiiingiu blush2.gif Uzsisedejau jau namie,tikra namiseda pasidariau ax.gif Mano butas mano tvirtove thumbup.gif Niekada tokia nebuvau,vis varydavom kur nors su SB.O dabar tik namie norisi sedet,gal senatve jau? g.gif
Ai,gi dar mezgiau biskutuka truputuka tongue.gif Net neisivaizduoju kada as ta sali pabaigsiu,megzdama vezlio tempais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 16, 18:24)
Nu jooooo  doh.gif  . Aš užsukau į neseniai pas mus atsidariusią batų parduotuvę "Kurpė" - gražūs batukai, bet kainos irgi nuo 400 ..... Aš šią žiemą pribaigsiu pernykščius batus, rudeniai irgi dar  thumbup.gif  . Kailinukų norėčiau  blush2.gif  , bet kai tokios žiemos pas mus, tai irgi vis dar susilaikau nuo pirkimo.
Papildyta:
Iki piet - darbe, popiet - aplankėm močiutę, paruošiau vakarienę, užkūriau pečių - šilta dabar namuos, jauku, malkos spragsi.  wub.gif

Oooooo kokia romantiska siluma wub.gif Atrodo net jauciu... bigsmile.gif
Atsakyti
kaip norėčiau pasėdėt prie židinio dabar... wub.gif
ale butas......
Atsakyti
Rugsėjės antra diena nematyt..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 16, 18:47)
Rugsėjės antra diena nematyt.....  unsure.gif

as cia as cia clap.gif clap.gif clap.gif kazko nekalbadieniai ... ir vel gimines is krasnojarsko ax.gif ...pradejau naujus projektus savo, tai laiko kaip ir mazokai rasyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 16, 18:50)
... ir vel gimines is krasnojarsko ax.gif

...pradejau naujus projektus savo, tai laiko kaip ir mazokai rasyt blush2.gif

Ir pas mane tie giminaičiai.....

O projektai su kuo susiję? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 16, 19:00)

O projektai su kuo susiję?  ax.gif

spek is vieno karto lotuliukas.gif ... nu aisku su siuvinejimu lotuliukas.gif
MB su savo projektais uzsikases, namie tik sutemus pasirodo, nes varzybos po poros savaiciu, o jo modelis oziuojasi
Atsakyti
as jau viskas gerai!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 16, 19:13)
as jau viskas gerai!

bigsmile.gif Smagu girdėt.
Atsakyti
Ačiū mamukės ryžkitės ir jūs tokiam žingsniui. lotuliukas.gif biggrin.gif
Imkit iš bim pavyzdį lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif

BIM thumbup.gif .Labia dziaugiuosi uz tave wub.gif

STT nu gi nesumaisiau taves su ajuka ax.gif , tiesiog nuotraukoj pilvuko nesimato. O del gimdymo tai begs ir prabegs tos savaiteles mirksiukas.gif . O tu kaip suprantu nusikelei sesija arciau gimdymo lotuliukas.gif

Vaivos juosta baltas pavydas ima isgirdus apie malkutes ir ugnele, mes buvusiam bute irgi turejom peciuka taip faina budavo, vakare MB pakuria, pliauskutes tik trakst trakst ax.gif . Kaip tavo nuotaikeles? Kaip tyrimukai, ar susitvarke prolaktino kiekis?

Rugseje kaip visada bitute darbstuole thumbup.gif . Kaip beje TB sveikata?

Deima kazkaip vis ruosiuosi parasyti ir neprisiruosiu-tu tiesiog spinduliuoji optimizmu-aciu uz geras emocijas! thumbup.gif

Vadove-bus tu batu, o va kvepalu niekada nebus perdaug flirt.gif . As jauciu surizikuociau nusipirkti tuos batukus, gal jie tau taip tiktu ir patiktu, kad pora sezonu panesiotum mirksiukas.gif . Turiu va as viemus mokasinus tai kaip egle is zalciu karalienes negaliu ju sunesioti doh.gif . Siemet sakaiu uzteks, jau 7 metus nesioju, laikas surasti nors viena bloga ju savybe, kad galeciau naujus nusipirkti

Sndrynja man rgi taip buvo kai atrode, kad turetu buti lengviau, bet nuotaiko zaibo greiciu ritosi zemyn, taves juk laukia dar netekties metines, o tas laukimas savo zyme uzdeda.

Vdapr-as tai irgi savo darba meciau, pabegau, tikslaiu as isvis pabegau i kita sali...Bet jei tik tu jauti, kad tau darb elengviau butu prasykis vadoves, kad anksciau priimtu, juk nera tokiu taisykliu, kuriu negalima pakoreguoti g.gif

O as ka siandien nuveikiau : begte nugabenau mergeliote i darza, paskui bete i darba, ten 7 valandas be poilsio (ir ko as taip draskausi unsure.gif ), tada vel i darza. Tai taip dziaugiausi, kad vakar kotletu trim dienom pritroskinau lotuliukas.gif . O daba sedziu ir su jumis plepu ax.gif . Ir siaip gyvenimas butu nieko jei galva per puse neplystu ir liulys iki keliu nevarvetu blink.gif . O dar ta pilnatis-sianakt sapnavau, kad pagimdziau trecia mergyte...toks ryskus sapnas buvo. Man ja paduoda, o ji taip panasi i Sofija verysad.gif . Vis ziuriu ir galvoju kaip ja pavadinti ir nei vienas kitas vardas i galva nelenda, nors labai aiskiai suvokiau, kad tai kitas leliukas, net svori gimimo maciau irasyta... MB salia manes toks liudnas stovejo cray.gif . Atsibudau ir vis bandziau prisiminti ta jausma, sustabdyti ta momenta...
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 16, 20:18)
Kaip beje TB sveikata?

Vadove-bus tu batu, o va kvepalu niekada nebus perdaug  flirt.gif . As jauciu surizikuociau nusipirkti tuos batukus, gal jie tau taip tiktu ir patiktu, kad pora sezonu panesiotum mirksiukas.gif . Turiu

siaip tai lyg ir tvarkoj, bet persalimo ligos kabinasi doh.gif , mazius ir sirguliuoja, tai kol kojas sumirkom, vaistus susitepam, susilasinam, susipurskiam ir arbatas isgeriam doh.gif ... mazius medaus visai nevalgo, tai pirkau specialiai jam medu molinej puodynej uz 20lt doh.gif (600g, bet ko nepadarysi del savo sypseneles), tai is grazios puodynes ir medaus paragavo bigsmile.gif
o del tu batu tai as sau pernai leidau uz 500lt nusipirkt zieminius(kaip odos gaminiu technologe pagal spec ) tikrai neblogus issirinkau, bet kai praeita ziema tokia buvo tai tik men panesiojau, jei kitos ziemos tokios tai bent 5 metus uzteks
va kailiniu ir as noriu, bet laukiu kol sustoresiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes pakui gaila bus numest per ankstus
Bim labai faina, bet gal netycia du pamate bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 16 rugsėjo 2008 - 19:35
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 16, 17:12)
....jauties kaip pažymėta...  verysad.gif  Tai visų mažų miestelių problema... manasis dar mažesnis už tavąjį, visi viską apie visus žino ( ar bent jau mano žiną).... man jau praėjo metai, bet vis tiek dar esu "ta, kurios mergytė mirė. "

o dar buna mazesniu miesteliu nei prienai? g.gif
as tai dabar vadinuos ta kur leliuka palaidojo... bent jau ant kapu taip bobutes sneka...
o del darbo... tai siandien kai MV uzsiminiau apie anksciau grizima i darba tai jis priestarauja... nes man kaip ir jokiu svoriu kilnot ten nereikia grynai popierinis darbas ir bendravimjas su klientais... bet buna kad koki siuntinuka reikia klientui atiduoti o ten svoris... o man dabar uzdrausta belekoki svori daugiau nei 2 kg kelti... taip kad vardan savo sveikateles buvo seimoij nubalsuota kad liksiu namie kiek priklauso... juolab kad norim kuo anksciau gandrus prisisaukti ax.gif
Reiks man turbut kaip Rugseje mezgimu uzsiimti...
Atsakyti