Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

QUOTE(vadove @ 2008 09 16, 10:54)
vaje, ajuka.. tai jau tikrai, kad pilnatis veikia.. as dar taip pagalvojau, kaip gerai cia gavosi, kad vienu atvykimu du darbelius nudirbsi.. mirksiukas.gif

o dabar vel teks vaziuot, o lauke tai jau tikrai siandien salta. ryte minusine temperatura pas mus buvo doh.gif  tai vaziuosiu sian batu siltu pirkt blink.gif
Papildyta:

tai kad ji sukas tik i viena puse... g.gif  as tai tik matau pagal laikrodzio rodykle... unsure.gif

O as lysiu i maisus ir ieskosiu mum siltu rubu.O batu ir man reiketu g.gif Bet sestadieni leksim i gariunus pasidaryt.
O as matau i abi puses blush2.gif
Atsakyti
Labas rytelis visom,paskaitineju paskaitineju,bet nesiraso.....Geros dienos ir nesusalkite!!!!
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 09 16, 11:29)
O as matau i abi puses blush2.gif

ir sekas gi tau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai kad po piet man veiklos atsirado... o tai buciau uzsibliovus siandien... kazkaip nzn... ir kaip man dagyvent iki to darbo savo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 16, 15:08)
Gerai kad po piet man veiklos atsirado... o tai buciau uzsibliovus siandien... kazkaip nzn... ir kaip man dagyvent iki to darbo savo  g.gif

Mielai uzleisciau tau savaji blush2.gif (darba) As taip nenoriu,kad net baisu darosi...
O siandien pas mus cia ramu g.gif kazkur issilakste visos,ziemai gal jau ruosiasi?????
Atsakyti
Sveikutės
na va - iųsibastėm po miestą, nuvežėm sodrai dokus, į univerą studijas porai mėnesiukų sesiją atsikėliau, akropolį nutręšėm biškį, Euroopą pakraupinom, nusiaubėm Čili piceriją ir pargrįžom namolio su vaikučiais dviem biggrin.gif
maloniai pavargus aš o vaikas išsimiegojo mašinoj, dabar žiūri Robiną Hudą doh.gif fe, kaip nekenčiu tokio durno filmo....
QUOTE(bicė @ 2008 09 15, 23:09)
saunu grazu ir miela jus matyti kartu thumbup.gif . STT speju, kad tavo grazuolis KR perlenkia lazda su figurom-trecias nestumas, gimdymas ant nosies, o pilvo reikia su padidinamuoju stiklu ieskoti lotuliukas.gif . Arielyte grazuolyte wub.gif  O ir jums visoms sypsenos labai tinka mirksiukas.gif

blink.gif aaaa čia kaip?.... nesupratau????
tu mane matyt su ajuka maišai.....

merhos, jum ką mano pilvo nesimatė??? blink.gif aš gi kaip užtaisyta patranka....
o ko tu sakai kad gimdymas ant nosies? manai trečias bus anksčiau? man dar ogogo - aš dar laikysiuos egzus blush2.gif

QUOTE(bim @ 2008 09 16, 09:49)
jau geriau jaucios, nebevemiu, bet dar ziaukcioju, papikina daugiausia vakare. netepliojo, tik tiek kiek sekmadieni toks momentinis buvo, na siandie vaziosiu eho pasidaryt, manau nieko baisaus!

super - šaunuolė. taip ir toliau - aš irgi baisiai žiaugčiodavau ir ilgai, nors beveik nevėmiau jau paskui.
nu laukiam žinių iš echo.
laukiam pasakojimo nuodugnesnio apie save, BIM mirksiukas.gif
QUOTE(vdapr @ 2008 09 16, 10:25)
Labas rytas

aciu uz namelius...
mane ir kazkokia depresija puola... kazkaip kuo toliau tuo sunkiau su ja kovot... nenoriu pasiduot... vakar kazkaip gerai jauciaus o siandien net su nescia drauge skypu negaliu sneket... nors ne apie tyai snekam... bet vis tiek... o kas biauriausia, kad visos artimiausios drauges pas mane dabar laukiasi... uzkreciau visas savo nestumu... tik pas jas pabaiga bus jkitokia....

VDAPR, tai yra normalu....
ir suprantu, kad negali bendraut su nėštukėm, atsiribok... patikėk, aš tik kai pastojau, ty dabar galiu bendraut su nėštukėm, o iki tol bėgdavau kaip akis išdegus nuo jų, negalėdavau paklaust net kaip savijauta ir kiek laiko... klaiku, bet negalėjau. netgi eit žiūrėt ką tik gimusio mažo leliaus negalėjau....
vežimai su mamom kliūdavo už akių iš toli, iš toli bandydavau įžvelgt vaikiuką, bet jei tai pažįstamas - negalėdavau nei prieit nei pažiūrėt nei pašnekint - gumulas gerklėj atsistodavo ir viskas... ir nešdavau kudašių tipo skubėdama.
nebent su vyresniu vaiku pabendraudavau...
puskė pagimdė leliuką, palankynose net nebuvau... nesuprato manęs, bet man labai sunku... net vakar arielę pamačiau, kai žinau istoriją, apsižliumbiau....
ir taip vdapr, tikrai visom, kiek pamenu, visos taip jautėsi, anksčiau rašydavo....
tai va.... tai aš taip apie pusantrų metų vaikščiojau, negalėdama pažiūrėt nei nėščiai į akis, nei pabendraut, nei į lelių vežime žvilgtelt.....
baisu, sunku, suprantu..... gal praeis, kuo abejoju....
bet patariu savęs neprievartaut ir nebendraut jei nenori, nes jei prievartausi save patikėk, smuksi depresijon....
o į darbą neskubėk, kol neišsiverkus neišsirėkus daugiau naktų, nes bus sunkiau...
aš grįžau po keturių mėnesių, net darbą pakeičiau ir kartais sėdi prie kompo ir ašaros bėga, būdavo.... neskubėk, kad ir kaip sunku namie.... būk su sūneliu, eik su juo laukais, miškais, kur nuo žmonių, bendrauk, nežinau.... tik laikykis....
dirbk su savo vidumi, stenkis.... analizuok.... nes bus dar sunkiau....

Papildyta:
QUOTE(deima26 @ 2008 09 16, 15:45)
Mielai uzleisciau tau savaji blush2.gif (darba) As taip nenoriu,kad net baisu darosi...
O siandien pas mus cia ramu g.gif  kazkur issilakste visos,ziemai gal jau ruosiasi?????

nea, dar ne žiemai... dar anksti, ne sezonas.... veliau...

Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 16, 15:08)
ir kaip man dagyvent iki to darbo savo  g.gif

Man grįžimas į darbą padėjo. Aš net nelaukiau biuletenio pabaigos, direktorė leido rašyti mano krūvį ant kitos kolegės.

Ne visoms vienodai. Man namų sienos slėgė.. viskas buvo paruošta mažylės atėjimui, graudulys kiekvienam kampe stovėjo..
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 16, 16:22)
Man grįžimas į darbą padėjo. Aš net nelaukiau biuletenio pabaigos, direktorė leido rašyti mano krūvį ant kitos kolegės.

Ne visoms vienodai. Man namų sienos slėgė.. viskas buvo paruošta mažylės atėjimui, graudulys kiekvienam kampe stovėjo..

mintis nebloga... reiks palaukt iki kokio spalio vidurio ir eit su virsininke pasikalbet... gal ir man taip iseis pasidaryt... nors abejoju... cia pas mus sudetingai gaunas tokiais atvejais... g.gif

durniausia kad antra savaite namie sedziu... nes pas vyra masina jis dabar biskiuka i darba su ja vazineja.. nes kaimyno sugedo... tai tikiuos kad jau kita savaite turesiu ja ir galesiu is sio miesto nors trumpam pabegt... nes jame iseit pasivaiksciot su vaiku... tai man tikras isvbandymas... sunku galva iskelus vaiskciot...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 16, 16:35)
... sunku galva iskelus vaiskciot...

....jauties kaip pažymėta... verysad.gif Tai visų mažų miestelių problema... manasis dar mažesnis už tavąjį, visi viską apie visus žino ( ar bent jau mano žiną).... man jau praėjo metai, bet vis tiek dar esu "ta, kurios mergytė mirė. "
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 16, 18:12)
....jauties kaip pažymėta...  verysad.gif  Tai visų mažų miestelių problema... manasis dar mažesnis už tavąjį, visi viską apie visus žino ( ar bent jau mano žiną).... man jau praėjo metai, bet vis tiek dar esu "ta, kurios mergytė mirė. "

Po laidotuviu as taip pat bijojau iseit is namu verysad.gif . Pirmiausia todel, kad vezimelis buvo vienvietis, o ne dviem mazyliams kaip turejo but verysad.gif . Jauciausi kalta, kad salia nera musu dukriuko. ATrode, kad visi aplink ziuri tik i mane ir kalba tik apie mane verysad.gif . Maciau kaip zmones pamate mane, pereina i kita gatves puse...Nesupratau ju g.gif . Po kiek laiko jie atsiprasinejo, esa jie neturejo man ka pasakyt g.gif Miestelis pas mus mazas visi viska zino, tad ir dabar dar snabzdasi kai pamato mus su mazyle verysad.gif
Atsakyti
nugis tikrai pas mus tylu kazkaip cia.. kur jus visos? auuuu...

grizau is as is shopingo... ir ka jus manot? vaziavau pirkt batu, o nusipirkau tik kvepalus doh.gif baisu net pagalvot. blyn, maciau net kelis grazius batus, kurie man patiko. nu bet kaina doh.gif doh.gif vieni 499, kiti 599 doh.gif ax.gif
nu kazkaip man gaila tiek pinigu batams, ti labiau, kad dazniausiai as juo tik viena sezona nesioju, o kitam jau nauju noris blush2.gif ax.gif doh.gif

ryt bandysiu akropoli siaust, nu bet jauciu situacija tokia pat bus, jug batu pardes beveik visur vienodos blink.gif

ka jus nuveiket gero? stt tai jau papasakojo viska. o kitos ka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2008 09 16, 18:02)
, maciau net kelis grazius batus, kurie man patiko. nu bet kaina doh.gif  doh.gif  vieni 499, kiti 599 doh.gif  ax.gif 

Nu jooooo doh.gif . Aš užsukau į neseniai pas mus atsidariusią batų parduotuvę "Kurpė" - gražūs batukai, bet kainos irgi nuo 400 ..... Aš šią žiemą pribaigsiu pernykščius batus, rudeniai irgi dar thumbup.gif . Kailinukų norėčiau blush2.gif , bet kai tokios žiemos pas mus, tai irgi vis dar susilaikau nuo pirkimo.
Papildyta:
QUOTE(vadove @ 2008 09 16, 18:02)
ka jus nuveiket gero? stt tai jau papasakojo viska. o kitos ka? blush2.gif

Iki piet - darbe, popiet - aplankėm močiutę, paruošiau vakarienę, užkūriau pečių - šilta dabar namuos, jauku, malkos spragsi. wub.gif
Atsakyti