Sveikutės
na va - iųsibastėm po miestą, nuvežėm sodrai dokus, į univerą studijas porai mėnesiukų sesiją atsikėliau, akropolį nutręšėm biškį, Euroopą pakraupinom, nusiaubėm Čili piceriją ir pargrįžom namolio su vaikučiais dviem
maloniai pavargus aš o vaikas išsimiegojo mašinoj, dabar žiūri Robiną Hudą

fe, kaip nekenčiu tokio durno filmo....
QUOTE(bicė @ 2008 09 15, 23:09)
saunu grazu ir miela jus matyti kartu

. STT speju, kad tavo grazuolis KR perlenkia lazda su figurom-trecias nestumas, gimdymas ant nosies, o pilvo reikia su padidinamuoju stiklu ieskoti

. Arielyte grazuolyte

O ir jums visoms sypsenos labai tinka

aaaa čia kaip?.... nesupratau????
tu mane matyt su ajuka maišai.....
merhos, jum ką mano pilvo nesimatė???

aš gi kaip užtaisyta patranka....
o ko tu sakai kad gimdymas ant nosies? manai trečias bus anksčiau? man dar ogogo - aš dar laikysiuos egzus
QUOTE(bim @ 2008 09 16, 09:49)
jau geriau jaucios, nebevemiu, bet dar ziaukcioju, papikina daugiausia vakare. netepliojo, tik tiek kiek sekmadieni toks momentinis buvo, na siandie vaziosiu eho pasidaryt, manau nieko baisaus!
super - šaunuolė. taip ir toliau - aš irgi baisiai žiaugčiodavau ir ilgai, nors beveik nevėmiau jau paskui.
nu laukiam žinių iš echo.
laukiam pasakojimo nuodugnesnio apie save, BIM
QUOTE(vdapr @ 2008 09 16, 10:25)
Labas rytas
aciu uz namelius...
mane ir kazkokia depresija puola... kazkaip kuo toliau tuo sunkiau su ja kovot... nenoriu pasiduot... vakar kazkaip gerai jauciaus o siandien net su nescia drauge skypu negaliu sneket... nors ne apie tyai snekam... bet vis tiek... o kas biauriausia, kad visos artimiausios drauges pas mane dabar laukiasi... uzkreciau visas savo nestumu... tik pas jas pabaiga bus jkitokia....
VDAPR, tai yra normalu....
ir suprantu, kad negali bendraut su nėštukėm, atsiribok... patikėk, aš tik kai pastojau, ty dabar galiu bendraut su nėštukėm, o iki tol bėgdavau kaip akis išdegus nuo jų, negalėdavau paklaust net kaip savijauta ir kiek laiko... klaiku, bet negalėjau. netgi eit žiūrėt ką tik gimusio mažo leliaus negalėjau....
vežimai su mamom kliūdavo už akių iš toli, iš toli bandydavau įžvelgt vaikiuką, bet jei tai pažįstamas - negalėdavau nei prieit nei pažiūrėt nei pašnekint - gumulas gerklėj atsistodavo ir viskas... ir nešdavau kudašių tipo skubėdama.
nebent su vyresniu vaiku pabendraudavau...
puskė pagimdė leliuką, palankynose net nebuvau... nesuprato manęs, bet man labai sunku... net vakar arielę pamačiau, kai žinau istoriją, apsižliumbiau....
ir taip vdapr, tikrai visom, kiek pamenu, visos taip jautėsi, anksčiau rašydavo....
tai va.... tai aš taip apie pusantrų metų vaikščiojau, negalėdama pažiūrėt nei nėščiai į akis, nei pabendraut, nei į lelių vežime žvilgtelt.....
baisu, sunku, suprantu..... gal praeis, kuo abejoju....
bet patariu savęs neprievartaut ir nebendraut jei nenori, nes jei prievartausi save patikėk, smuksi depresijon....
o į darbą neskubėk, kol neišsiverkus neišsirėkus daugiau naktų, nes bus sunkiau...
aš grįžau po keturių mėnesių, net darbą pakeičiau ir kartais sėdi prie kompo ir ašaros bėga, būdavo.... neskubėk, kad ir kaip sunku namie.... būk su sūneliu, eik su juo laukais, miškais, kur nuo žmonių, bendrauk, nežinau.... tik laikykis....
dirbk su savo vidumi, stenkis.... analizuok.... nes bus dar sunkiau....
Papildyta:
QUOTE(deima26 @ 2008 09 16, 15:45)
Mielai uzleisciau tau savaji

(darba) As taip nenoriu,kad net baisu darosi...
O siandien pas mus cia ramu

kazkur issilakste visos,ziemai gal jau ruosiasi?????
nea, dar ne žiemai... dar anksti, ne sezonas.... veliau...