pirma parašau jums, tada eisiu žiūrėt ką įrašė KR apie mano dukriuką.
žodžiu per mėnesį priaaugau 1,1 kg. Vaikas per dvi savaites paaugo virš 500 g ir dabar Žemyna sveria 2092 kg sakė paklaida gali būti maximum 150 gramų tik... taip kad mes jau dručkiai.

kaklelis gimdos 3.85 - pailgėjo nuo praeito karto, nes sumažėjo jo spaudimas. Žodžiu iki gimdymo man dar kaip rakem iki amerikos.

Ilgai kalbėjau su KR apie viską.

jis man parodė savo disertaciją ir pasakė, kad turi akį ant vaikų pilvuose ir iškart mato ir jaučia, kai vaikui kažkas negerai. tai sakė mano mažylė šiuo metu yra labai patenkinta - gražiai kvėpuoja, vandenukų norma, stipriai juda, svoris auga žvėriškai. Vienžo viskas super iki šios dienos.

paprašiau kad pažiūrėtų ar virkštelė neapsissukus aplink kakliuką (nes parkės ir dėl šito jama), tai apžiūrėjo su dopleriu ir sakė, kad tikrai nėra jokio apsivijimo.
bet mergina su charakteriu - greit atsibodo filmuotis ir nusisuko nuo mūsų. bet spėjom.
tai va - dabar lankysiuos pas savo mylimiausią beveik kas savaitę taigi jaučiu euforija mano laikysis.

ačiū visoms už palaikymą, padėjot man. dabar jaučiuosi stipri.

gimdysiu pas daunoravičių, bet kol kas nešnekam apie gimdymus, nes kaip daktaras pasakė, lankantis kas savaitę jis man pasakys, kada kas artės. o netikėtumų nelabai būna su tokiu stebėjimu.
Tai va - einu žiūrėt video ir foto savo nuostabiausios dukrytės.

su Daunoravičium susitiksim ir pabendrausim apie spalio viduriuką.

Divėja.....

tai va - dar kartą ačiū už palaikymą

jau jaučiuosi stipri kaip mūras