Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

nu ką merginos, aš po pasimatymo su šiuo metu dviem brangiausiais žmonėm: KR ir Žemyna. wub.gif
pirma parašau jums, tada eisiu žiūrėt ką įrašė KR apie mano dukriuką.
žodžiu per mėnesį priaaugau 1,1 kg. Vaikas per dvi savaites paaugo virš 500 g ir dabar Žemyna sveria 2092 kg sakė paklaida gali būti maximum 150 gramų tik... taip kad mes jau dručkiai. wub.gif wub.gif
kaklelis gimdos 3.85 - pailgėjo nuo praeito karto, nes sumažėjo jo spaudimas. Žodžiu iki gimdymo man dar kaip rakem iki amerikos. verysad.gif
Ilgai kalbėjau su KR apie viską. wub.gif
jis man parodė savo disertaciją ir pasakė, kad turi akį ant vaikų pilvuose ir iškart mato ir jaučia, kai vaikui kažkas negerai. tai sakė mano mažylė šiuo metu yra labai patenkinta - gražiai kvėpuoja, vandenukų norma, stipriai juda, svoris auga žvėriškai. Vienžo viskas super iki šios dienos. wub.gif wub.gif
paprašiau kad pažiūrėtų ar virkštelė neapsissukus aplink kakliuką (nes parkės ir dėl šito jama), tai apžiūrėjo su dopleriu ir sakė, kad tikrai nėra jokio apsivijimo.
bet mergina su charakteriu - greit atsibodo filmuotis ir nusisuko nuo mūsų. bet spėjom.
tai va - dabar lankysiuos pas savo mylimiausią beveik kas savaitę taigi jaučiu euforija mano laikysis. wub.gif wub.gif
ačiū visoms už palaikymą, padėjot man. dabar jaučiuosi stipri. drinks_cheers.gif
gimdysiu pas daunoravičių, bet kol kas nešnekam apie gimdymus, nes kaip daktaras pasakė, lankantis kas savaitę jis man pasakys, kada kas artės. o netikėtumų nelabai būna su tokiu stebėjimu.
Tai va - einu žiūrėt video ir foto savo nuostabiausios dukrytės. wub.gif wub.gif wub.gif

su Daunoravičium susitiksim ir pabendrausim apie spalio viduriuką. wub.gif

Divėja..... blink.gif deima fainiau buvo... bet keistis reikia. mirksiukas.gif
tai va - dar kartą ačiū už palaikymą drinks_cheers.gif
jau jaučiuosi stipri kaip mūras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 23 rugsėjo 2008 - 12:50
Labutis,
Su Bobų vasara merginos biggrin.gif Pas mus jau antra savaitė kaip gražus oras, va tik vakar linojo ir kaip tyčia vakar drabužius džiovinau doh.gif
Divėja-deima ir ant dūšios lengviau pasidarė kad ne nauja angeliuko mamytė. Tavo vardas thumbup.gif ir gražiai skamba.
Laukiam pasirodant STT. Kaip ten jos reikaliukai susitvarkė?
Oi, ajuka, neįsisirkit, šiltai kojas laikykit, arbatyčių pagerkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bjaurus dalykas tokiam kūdykėliui slogos doh.gif Aš tai traukdavau kai neprakvėpuodavo doh.gif
Mano mažylė irgi nuo manęs slogas pagavo, man tai jau nieko, o jai vis dar nosis varva. Gerai tik kad vieną naktį nosis užsikimšus mažajai buvo, dabar tik dieną pabėga, o naktį gerai miega. Tikiuos nesueis kur nereikia doh.gif
Nežinau ar tai blogai, bet mano mažoji kai nemiegodavo tai pastoviai su vaikštyne lakstydavo, kažkaip ne taip dažnai tų mamos rankų prireikdavo rolleyes.gif
Atsakyti
uoj, tik dabar pastebėjau, kad ir aš ir Žemyna per mėnesį priaugom po 1,1 KG doh.gif biggrin.gif
geras
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 23, 13:52)
uoj, tik dabar pastebėjau, kad ir aš ir Žemyna per mėnesį priaugom po 1,1 KG  doh.gif  biggrin.gif
geras

wub.gif kaip faina kad viskas jums gerai 4u.gif Va sedziu dabar kaip kibiras issisiepus biggrin.gif Geros naujienos-teigiamu emociju gurksnis biggrin.gif
(priprasi prie mano naujo vardo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va pakol parašiau ir atsakymo iš STT sulaukėm.
Kaip šaunu kad pas tave ir Žemyną viskas gerai clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Žemyna šaunuolė su charakteriu biggrin.gif Aukštai iškėlus galvą per gyvenimą eis lotuliukas.gif Gerai kad pavyko susitarti su daktariuku dėl kas savaitinio pasimatymo, jis tikrai nieko nepražiūrės ir pačiai ramiau bus. Ir toliau išlik tokia stipri kaip mūras 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Labas bice,
Kaip laikais, kaip sveikatėlė?
Atsakyti
na stt, smagu kad viskas gerai, jus saunuoles taip ir toliau!!!
Atsakyti
KR nupušo..... kortelėj rašo, kad vaikas atitinka 33 sav, kai pagal mmm atitinka 32, o pagal pastojima atitinka 31 sav šiandienai.......
o paklaida gali būt tik 150 gr....
keista kaip.... praeitą kartą rašė atitinka 29... taio per dvi sav vaikas tipo mėnesį paaugo blink.gif įdomiai, bet svarbu, kad viskas gerai - savaitė ne laikas, ania
QUOTE(divėja @ 2008 09 23, 13:58)
wub.gif kaip faina kad viskas jums gerai 4u.gif  Va sedziu dabar kaip kibiras issisiepus biggrin.gif Geros naujienos-teigiamu emociju gurksnis biggrin.gif
(priprasi prie mano naujo vardo mirksiukas.gif

ačiukas
nežinau, kaip priprast, sory, jei kada vadinsiu kitaip....

QUOTE(žvelsa @ 2008 09 23, 14:05)
Na va pakol parašiau ir atsakymo iš STT sulaukėm.
Kaip šaunu kad pas tave ir Žemyną viskas gerai  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif Žemyna šaunuolė su charakteriu  biggrin.gif  Aukštai iškėlus galvą per gyvenimą eis  lotuliukas.gif  Gerai kad pavyko susitarti su daktariuku dėl kas savaitinio pasimatymo, jis tikrai nieko nepražiūrės ir pačiai ramiau bus. Ir toliau išlik tokia stipri kaip mūras  4u.gif 

ačiukas wub.gif

Bice - dingai g.gif gi

Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 09 23, 14:16)
na stt, smagu kad viskas gerai, jus saunuoles taip ir toliau!!!

ačiū

taui irgi taip bus - pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 23, 14:23)

ačiukas
nežinau, kaip priprast, sory, jei kada vadinsiu kitaip....
ačiukas  wub.gif
Bice - dingai  g.gif gi

As tikrai nepyksiu,gali vadint mane vardu,juk jau ir asmeniskai pazystamos bigsmile.gif O kad daznai vazinesi pas KR,tai gal uzsuksi manes ir darbe aplankyt(aisku jei pakeliui)Pirkiniam nuolaidos garantuotos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 23, 14:23)
KR nupušo..... kortelėj rašo, kad vaikas atitinka 33 sav, kai pagal mmm atitinka 32, o pagal pastojima atitinka 31 sav šiandienai.......
o paklaida gali būt tik 150 gr....
keista kaip.... praeitą kartą rašė atitinka 29... taio per dvi sav vaikas tipo mėnesį paaugo  blink.gif  įdomiai, bet svarbu, kad viskas gerai - savaitė ne laikas, ania

Jau tavo Žemyna septynmyliais batais pavaro lotuliukas.gif Ir man su mažaja panašiai buvo, pagalvojau kad suklydo ir tiek. Svarbu kad nepamažino biggrin.gif O svarbiausia kad viskas čiki pas jus.
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2008 09 23, 14:46)
As tikrai nepyksiu,gali vadint mane vardu,juk jau ir asmeniskai pazystamos bigsmile.gif  O kad daznai vazinesi pas KR,tai gal uzsuksi manes ir darbe aplankyt(aisku jei pakeliui)Pirkiniam nuolaidos garantuotos mirksiukas.gif

ok - užsuksiu tikrai. o kada jau pirma diena darbo ten?
manbeveik pakeliui pas tave.
QUOTE(žvelsa @ 2008 09 23, 15:18)
Jau tavo Žemyna septynmyliais batais pavaro  lotuliukas.gif Ir man su mažaja panašiai buvo, pagalvojau kad suklydo ir tiek. Svarbu kad nepamažino  biggrin.gif O svarbiausia kad viskas čiki pas jus.

drinks_cheers.gif

mergos, kas turit problem ginekologinių, galiu rekomenduot ir stot krūtine už šitą daktarą.

vienas lapkritinukas dabar lukštenasi jau..... apsiverkiau..... laikas savaite už mano vyresnis....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 23, 15:39)
ok - užsuksiu tikrai. o kada jau pirma diena darbo ten?
manbeveik pakeliui pas  tave.

drinks_cheers.gif
mergos, kas turit problem ginekologinių, galiu rekomenduot ir stot krūtine už šitą daktarą.
vienas lapkritinukas dabar lukštenasi jau..... apsiverkiau..... laikas savaite už mano vyresnis....

Nuo sio ketvirtadienio jau pradedu.Bet kadangi grafikas slenkantis,tai pasiderinsim kai leksi i sita puse mirksiukas.gif

Oho blink.gif kaip vaikiukas skuba...Laikom kumscius thumbup.gif
Atsakyti
STT, smagu, kad geros naujienos pas Tave wub.gif
Atsakyti