Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

QUOTE(divėja @ 2008 09 23, 15:43)
Nuo sio ketvirtadienio jau pradedu.Bet kadangi grafikas slenkantis,tai pasiderinsim kai leksi i sita puse

oki - susirašysim sm
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 23, 15:39)
vienas lapkritinukas dabar lukštenasi jau..... apsiverkiau..... laikas savaite už mano vyresnis....

Ankstyvas, ohmy.gif kad tik viskas gerai būtų, laikysiu kumštukus už jį ir jo mamą.
Atsakyti
Sveikos merguzeles

as irgi perejau prie skaitytoju burio. ax.gif Arteja man spalis ir su juo viesulas...Nekenciu dienu kai nedirbu ir maliavka darze, nes tada net bobu vasara nedziugina, jauciuosi kaip i narva uzdaryta... verysad.gif O dar sloga ir galvos skausmas... Be to po valymo niekaip organizmas neatsigauna vis papykina, nuovargis klaikus, pora buteliuku kraujo vakar ziuresim kokia velniava puola...

O jus saunuoles STT sveikinu su egzu ir dziaugiuosi del Zemynos. Mano muka 32 savaiciu atitiko 36, tada gydytoja juokavo, kad manekene gims ir gime 56 cm, dabar 3 metu rubus 110 perku doh.gif . Per didele tai ne per maza mirksiukas.gif
Diveja-man tai grazus vardas, tik va ir as jau buvau sunerimusi del naujos mamos atsiradimo ax.gif .
Bim kaip nuotaikos?
Ajuka sveikateles tau 4u.gif . O del receptu tai is manes prasta seimininke g.gif
Zvelsa jau seniai rasei, gerai, kad nepabegai nuo musu mirksiukas.gif
Vdapr laikykis, blovanakciai praeis, neskaiciuok ju, tiesiog verk, kol viena ryta atsibusi supratusi, ka ismiegojai neverkusi, tada prasides kitas etapas su retesnem bangom.
Rugseje kada pamatysim nauja darbeli tavo?
Is tiesu musu ratas susiaurejo, nors dziugu, kad valery prisijunge vel 4u.gif thumbup.gif . kaip kazi kitos begyvena, va ir jamaika ir laura ir andryte prapuolusios visai, kaip jus mergaites laikotes?
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 09 23, 15:39)

vienas lapkritinukas dabar lukštenasi jau..... apsiverkiau..... laikas savaite už mano vyresnis....

kokios bedos lapkritinuko?. laikom kumstukus ir prasom angeleliu pagalbos, kad jam viskas butu gerai
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 09 23, 16:08)
O jus saunuoles STT sveikinu su egzu ir dziaugiuosi del Zemynos.

kokios bedos lapkritinuko?. laikom kumstukus ir prasom angeleliu pagalbos, kad jam viskas butu gerai

ačiū bice

laikykis tu pati, kad tau viskas su sveikatėle būtų gerai.

jokių bėdu - anksčiau prasilukštent nusprendė - galėjo dar palaukt, bet jau nebestabdo, nes jau 33 sav. pagulės inkubatoriuj ir bus viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 23, 17:33)
ačiū bice

laikykis tu pati, kad tau viskas su sveikatėle būtų gerai.

jokių bėdu - anksčiau prasilukštent nusprendė - galėjo dar palaukt, bet jau nebestabdo, nes jau 33 sav. pagulės inkubatoriuj ir bus viskas ok.

kodel nestabdo? man visada sakie kad nuo 36 savaiciu njestabdo!!!!
na tikios viskas bus gerai leliukui!!!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 09 23, 16:53)
kodel nestabdo? man visada sakie kad nuo 36 savaiciu njestabdo!!!!
na tikios viskas bus gerai leliukui!!!

tipo dabar nuo 34 nestabdo, o pas ją jau beveik tiek.
mes irgi laikom kumštukus už jų sveikatytę.
Atsakyti
Laikykis bice console.gif Sunkios tos pirmosios metinės, kai liūdesio viesulas vėl sugražina į įvykių pradžią... Kai namuose sėdi viena dažniau užsuk pas mus, išsipasakok kas dūšią griaužia, gal palengvės... mirksiukas.gif O sveikatėlę tai remuontuot jau reikia, gal vitaminus pagert g.gif o gal ir vaistukų. Sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kur čia aš nuo jūsų pabėgsiu, jau labai pasiilgstu kai ilgiau nebūnu. Čia man su mm toks jėgų antplūdis buvo, ant darbų labai patraukė, o dar skalbiankė sugedo teko su Ryga drabužius plautis doh.gif o ir kompą su Justę dalijamės, tai kartais tik vėlai vakare prisėsdavau, kol paskaitydavau ir mažoji atsibusdavo naktipiečių.
Atsakyti
pasirodysiu ka krapstineju, bet darbas bus baigtas tik pavasari- vaikui ugio matuokle(metras) bus user posted image
ir dar pradejus sita zuvele siuvinet-undiniu karaliene, turetu buti tokia kai baigsiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 23 rugsėjo 2008 - 18:04
laba diena bigsmile.gif

QUOTE(STT @ 2008 09 23, 12:44)
jau jaučiuosi stipri kaip mūras biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole, taip ir laikykis thumbup.gif

O KR disertacija tau rode? Kokia tema? bigsmile.gif

ir as jau pradedu noret lialiaus wub.gif
Atsakyti
Stt kad lele jau 2kg virs tai naujagimiui rubelius drasiai gali pirkt nuo 4kg ir didesnius, bus lele stipruole, o dabar "kacialinasi " pilve uztai ir juda kaip malunelis bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip gražu rugsėje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 09 23, 18:39)
Kaip gražu rugsėje  wub.gif  wub.gif  wub.gif

kada nors bus, nes undine tik paveikslrlis to ka pradejus siuvinet.
per tuos "šadiovrus" nelieka laiko net normaliai pavalgyt doh.gif , vis stumi- nu dar siuliuka issiuvinesiu, nu dar viena- tai ir maistas atsala ir pamirsti kad valgyt norejai tongue.gif
Atsakyti