Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

QUOTE(vdapr @ 2008 09 16, 21:06)
Reiks man turbut kaip Rugseje mezgimu uzsiimti...

Rugsėjė siuvinėja ( nors gal dar ir mezga, nežinau. Darbštuolėlė ji mūsų smile.gif ). Sakiau, megsiu ir aš - mažei liemenės reikia.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 16, 21:23)
Rugsėjė siuvinėja ( nors gal dar ir mezga, nežinau. Darbštuolėlė ji mūsų  smile.gif  ). Sakiau, megsiu ir aš - mažei liemenės reikia.

Kaip gerai kad turit jūs kantrybės, nu man tai jos nėra. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
visokie rankdarbiai puikiai padeda uzsimirst ir greiciau prastumt laika... nors as siuvinedama savo didiji angela labai daug galvojau apie savo maziuke ir asara nubraukdavau, kazkaip norejos iprasmint jos kad ir trumpa buvima, siuvinejima laikau tarsi jos buvimu salia manes...
pirmus 3men po netekties grauziau nagus ka cia padaryt tokio neeilinio del savo mazutes, kad ji gyventu kartu su mano darbais ir pasiemiau adata su siulais , tikiuos del savo angelelio atminimo dar ne viena dideli darba iveikt
as kazkaip nesigedinu to kad mano mazutes nera su manim, jei kas uzklausia ar neperkat dukrytes, pasakau kad as ja turiu, bet ji ne sumanim, nors viska (beveik viska) paaukociau kad ji butu kartu... o tu kazkokiu repliku tai stengiuos negirdeti ir tokius zmones jaust pradedi is tolo , juos tiesiog apeini
rankdarbiai- tai savotiska meditacija, padedanti atsiplest nuo rupesciu
Atsakyti
sveikutės mergaitės

nespėju su jumis, tik pasiskaitinėju... kažko labai liūdna paskutiniu metu.. šeštadienį ant kapų buvau, nes mano lėlytei būtų pusantrų metukų suėję.. Ir ką jūs manote - visos našlaitės išrautos, žiedukai nuskabyti.. stirnaitės.. verkiau, kaip vaikas.. negi negaliu savo lėlytei gėlių pasodinti.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
dar vat man padejo kazka tokio islauzt vienos buv. direktores pasakymas, kad esi tik eiline darbuotoja (tipo niekas, nieko gyvenime nepasieksi)
kantrybes tikrai neturiu, bet uzsispyrimo tai netruksta(kaip sakant subine parako pilna)

Papildyta:
QUOTE(lina31m @ 2008 09 16, 21:37)
visos našlaitės išrautos, žiedukai nuskabyti.. stirnaitės.. verkiau, kaip vaikas.. negi negaliu savo lėlytei gėlių pasodinti.. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o zinai as save raminciau- kad angelelis stirnele sugrizo ir ateina kaskart po tavo apsilankymo susirinkt ka tu palieki mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas miegalės 4u.gif
QUOTE(bim @ 2008 09 16, 19:13)
as jau viskas gerai!

thumbup.gif

QUOTE(bicė @ 2008 09 16, 20:18)
STT nu gi nesumaisiau taves su ajuka ax.gif , tiesiog nuotraukoj pilvuko nesimato. O del gimdymo tai begs ir prabegs tos savaiteles mirksiukas.gif . O tu kaip suprantu nusikelei sesija arciau  gimdymo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ne, man sesija prasidės lapkričio 17 d, o 15 terminas gimdymo. tai sakau paskutines savaites ar su savaitės vaiku tikrai nenorėsiu niekur važinėt.
tai nusikėliau kaip ir biletenis, iki sausio viduriuko. vat.
kas pas tave gero, tik vakarais beprisijungi

laura dingo
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 17, 07:41)
labas rytas miegalės  4u.gif

labas labas bigsmile.gif
kur jau miegales- vaikas i mokykla nuvestas, o pietus jau po pusvalandzio baigsiu ruost, 10 darbas prasideda... tai sukuos kaip vovere rate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 17, 08:23)
labas labas bigsmile.gif
kur jau miegales- vaikas i mokykla nuvestas, o pietus jau po pusvalandzio baigsiu ruost, 10 darbas prasideda... tai sukuos kaip vovere rate ax.gif

sveika
bigsmile.gif ogo, ir dar sm sugebi skaityt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 09 17, 08:30)
bigsmile.gif  ogo, ir dar sm sugebi skaityt  thumbup.gif

kol apkepa viena kotletu puse ilendu smile.gif , bulves puode, sriubos siandien neverdu- vakar ir uzvakar buvau virus, tai vakare pieniskos pravirsiu, dar ir lovas pasikloju, tarp kotletu apvertimu lotuliukas.gif ir bliudus praplaunu ax.gif
geros nuotaikos, lekiu damust pietu gamyba ir pasidazyt biskutuka ir polkos zingsniu i darba yu.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

as siandien suoliuoju i kirpykla... nes jau per gripka tuoj kelio nematysiu... ax.gif
Atsakyti
Labas rytelis mirksiukas.gif
QUOTE(bim @ 2008 09 16, 19:13)
as jau viskas gerai!

Geros naujienos visada dziugina thumbup.gif Laukiam augancio pilvuko mirksiukas.gif

QUOTE(bicė @ 2008 09 16, 20:18)

Deima kazkaip vis ruosiuosi parasyti ir neprisiruosiu-tu tiesiog spinduliuoji optimizmu-aciu uz geras emocijas! thumbup.gif

O as ka siandien nuveikiau : begte nugabenau mergeliote i darza, paskui bete i darba, ten 7 valandas be poilsio (ir ko as taip draskausi, tada vel i darza. Tai taip dziaugiausi, kad vakar kotletu trim dienom pritroskinau . O daba sedziu ir su jumis plepu  . Ir siaip gyvenimas butu nieko jei galva per puse neplystu ir liulys iki keliu nevarvetu. O dar ta pilnatis-sianakt sapnavau, kad pagimdziau trecia mergyte...toks ryskus sapnas buvo. Man ja paduoda, o ji taip panasi i Sofija. Vis ziuriu ir galvoju kaip ja pavadinti ir nei vienas kitas vardas i galva nelenda, nors labai aiskiai suvokiau, kad tai kitas leliukas, net svori gimimo maciau irasyta... MB salia manes toks liudnas stovejo cray.gif . Atsibudau ir vis bandziau prisiminti ta jausma, sustabdyti ta momenta...

Aciu blush2.gif Stengiuosi tokia but,lengviau man taip smile.gif
Saunuole ir tu 4u.gif Sukiesi kaip vovere rate thumbup.gif
O sapnas tebunie pranasingas 4u.gif Gal uzkibs greitu laiku bigsmile.gif Laaaabai to linkiu drinks_cheers.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 09 16, 21:06)
o dar buna mazesniu miesteliu nei prienai?
as tai dabar vadinuos ta kur leliuka palaidojo... bent jau ant kapu taip bobutes sneka...
o del darbo... tai siandien kai MV uzsiminiau apie anksciau grizima i darba tai jis priestarauja... nes man kaip ir jokiu svoriu kilnot ten nereikia grynai popierinis darbas ir bendravimjas su klientais... bet buna kad koki siuntinuka reikia klientui atiduoti o ten svoris... o man dabar uzdrausta belekoki svori daugiau nei 2 kg kelti... taip kad vardan savo sveikateles buvo seimoij nubalsuota kad liksiu namie kiek priklauso... juolab kad norim kuo anksciau gandrus prisisaukti
Reiks man turbut kaip Rugseje mezgimu uzsiimti...

As irgi ruosiausi anksciau pradet dirbt,jau buvau issiaikinus,ka ir kaip sodrai reiks grazint.O va liepe eit jau dirbt,tai taip supanikavau,kad dvi dienas praverkiau ir nejau verysad.gif Dar psichologiskai negalejau..... Tad gerai nusprendet,pailsek,sustiprek,o tik tada keliauk darban 4u.gif Tik neskubek,juk namie taip gera wub.gif

QUOTE(lina31m @ 2008 09 16, 21:37)
sveikutės mergaitės

nespėju su jumis, tik pasiskaitinėju... kažko labai liūdna paskutiniu metu.. šeštadienį ant kapų buvau, nes mano lėlytei būtų pusantrų metukų suėję.. Ir ką jūs manote - visos našlaitės išrautos, žiedukai nuskabyti.. stirnaitės.. verkiau, kaip vaikas.. negi negaliu savo lėlytei gėlių pasodinti..

Neliudek,gal gerai rugseje sako? Pagalvok kitaip,negalvok visada apie blogiausia,gal ta stirnyte laaaabai patinka tavo angeliukui,kad ji daznai aplanko kapeli wub.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 09 17, 08:43)
kol apkepa viena kotletu puse ilendu , bulves puode, sriubos siandien neverdu- vakar ir uzvakar buvau virus, tai vakare pieniskos pravirsiu, dar ir lovas pasikloju, tarp kotletu apvertimu ir bliudus praplaunu :
geros nuotaikos, lekiu damust pietu gamyba ir pasidazyt biskutuka ir polkos zingsniu i darba yu.gif

Oho bigsmile.gif is pacio ryto ir jau tiek darbu???? Tikra DEVYNDARBE tu pas mus thumbup.gif
Atsakyti