QUOTE(angellukas @ 2009 12 19, 22:09)
Iki pat galo aš neišbuvau, nes paskelbė pertrauką 20 min., tai po 8 gynimo aš išėjau. Tik mačiau kai kurių dėstytojų sau pasirašytus vertinimus- didžiausias balas buvo 6

... Nepasakyčiau, kad labai stipriai purtė, gal šiek tiek labiau kabinėjosi prie pirmųjų, bet labai didelio skirtumo nepastebėjau

. Man pasirodė be galo keista, kai paskutinės panelės darbo temos pavadinimą išjuokė, bet juk mes renkames temas iš to, ką jie patys siūlo

. Tai čia jau viršūnė...
Jetus, aš lyg ne apie savo MRU univerą girdžiu, na pas mus tikrai buvo labai normaliai, ir nors dešimtukų nebuvo, bet keli devynetai , aštuonetas ir taip toliau žemiau ( iš viso gynėsi 8) ,komisija kartais tikrai pažvengdavo, bet tikrai ne iš temų , ir aišku recenzijos kai kurios tikrai buvo priekabios, kas keisčiausia, prie vienos merginos labai kibo , o gale jai devynis parašė, beje , girdėjau, kad iš visų besigynusių keli neapsigynė, nors recenzentai parašė teigiamas recenzijas, bet mano dieną tai apsigynėme visi , o penketą gavusio vaikino darbas tikrai objektyviai buvo labai prastas, bet apskritai tai lyg ir neblogai