QUOTE(mistika30 @ 2009 12 21, 14:29)
Sveiki. Gal kas žinote kokios Romerio universitete darbo vadovo pasikeitimo procedūros. Neketinu bebendraut su savąja, nors darbą parašiau, o gintis ji man nerekomendavo..Taip ir likau metus dar galvot apie tą patį
Tokiu atveju, manau, geriausia i metodininke kreiptis, tiksliausiai patars.
Bet kaip nerekomendavo gintis? O ji dalyvavo jums rasant darba? Juk vadovas darbo eigoje ji skaito, vertina, nurodo taisytinus dalykus ir pan...
QUOTE(Tuberosa @ 2009 12 21, 01:29)
Jetus, aš lyg ne apie savo MRU univerą girdžiu, na pas mus tikrai buvo labai normaliai, ir nors dešimtukų nebuvo, bet keli devynetai , aštuonetas ir taip toliau žemiau ( iš viso gynėsi 8) ,komisija kartais tikrai pažvengdavo, bet tikrai ne iš temų , ir aišku recenzijos kai kurios tikrai buvo priekabios, kas keisčiausia, prie vienos merginos labai kibo , o gale jai devynis parašė, beje , girdėjau, kad iš visų besigynusių keli neapsigynė, nors recenzentai parašė teigiamas recenzijas, bet mano dieną tai apsigynėme visi , o penketą gavusio vaikino darbas tikrai objektyviai buvo labai prastas, bet apskritai tai lyg ir neblogai 

Aš tikrai nelinkusi ant savo MRU varyti

QUOTE(*zivile* @ 2009 12 21, 15:06)
Tokiu atveju, manau, geriausia i metodininke kreiptis, tiksliausiai patars.
Bet kaip nerekomendavo gintis? O ji dalyvavo jums rasant darba? Juk vadovas darbo eigoje ji skaito, vertina, nurodo taisytinus dalykus ir pan...
Rašiau nuo pat pradžių, kontaktavau su ja, o pasielgė taip lyg būčiau ko gero išvis nebendravus. Ką pasakydavo pataisydavau, bet vistiek atsakydavo kad nieko nepakeičiau.Padėti tikrai nieko nepadėjo, darai beveik pusantrų metų darbą ir taip ir nesužinai ką taisyti...
Labai prašau pagalbos
Būkyt geros, užpildykit anketą apie savęs pristatymą kasdieniame gyvenime. Ji labai trumpa, sugaišit tik kelias minutes
Kopijuojant adresą, tarpelį po žodžio publika reikia ištrinti
http://www.publika .lt/apklausa-15-4b3103020b7e9.html

Būkyt geros, užpildykit anketą apie savęs pristatymą kasdieniame gyvenime. Ji labai trumpa, sugaišit tik kelias minutes

QUOTE(dontstop @ 2009 12 23, 16:52)
Labai prašau pagalbos

Atsakyta

sveiki, norejau pasisakyti del to vadovo 'nerekomendavimo' gintis. man vadovas sake, kad studentai gali gintis darbus net jei ir vadovai ju 'nepraleidzia', na tiesiog savarankiskai. ir taip pat sake, kad kartais taip yra daroma.
o del tu neapsigynusiuju.. kiek baisu. idomu dazniausiai buna prastas darbas ar ginasi blogai? gal tiesiog kartais pagalvoja, kad ne paciu rasytas darbas ..
beje, jei kas pakonsultuotu kaip, is kiek skaidriu ir t.t daryta ta prezentacija, buciau laabai dekinga. paciai gynimai tuoj pat, o nei teko matyti kaip kiti ginasi, nei isivaizduoju kaip ten..
o jei dar ir pavyzdi atsiusti galetumete, tai isvis pasaka
justesi@yahoo.com
o del tu neapsigynusiuju.. kiek baisu. idomu dazniausiai buna prastas darbas ar ginasi blogai? gal tiesiog kartais pagalvoja, kad ne paciu rasytas darbas ..

beje, jei kas pakonsultuotu kaip, is kiek skaidriu ir t.t daryta ta prezentacija, buciau laabai dekinga. paciai gynimai tuoj pat, o nei teko matyti kaip kiti ginasi, nei isivaizduoju kaip ten..
o jei dar ir pavyzdi atsiusti galetumete, tai isvis pasaka

Geriausiai paklauskite savo vadovo kaip ten gynimai vyksta, nes kaip suprantu visur skirtingai būna. Pas mus buvo 15 min. pristatymas darbo, tada kiekvienas komisijos narys, vadovas, recenzentai užduoda klausimus ir darbo, tada skaito atsiliepimą, recenzijas ir tai kaip į galvą šauna jiems su tuo skaitymu. Kai aš gyniausi, tai skaitė tik trukumus ir privalumus parašytus recenzijose,o kai prieš mus metus magistrantai gynėsi skaitė, visas recenzijas ir atsiliepimus nuo pradžių iki galo. vidutiniškai su pristatymu , klausimais ir recenzijų skaitymu vienam studentui iseidavo apie 40 min. su virš. Tiesa recenzentai jokiu klausimu recenzijose nepateikdavo iš anksto, o paklausdavo per gynimą. Bent jau aš negirdėjau, kad būtų nurodyta kiek skaidrių reikia padaryti visi darė indvidualiai, svarbu tik tilpti į laiką. Ir bent jau pas mus, jei vadovas neprileidžia studento prie tiek bakalauro, tiek magistro gynimo apie jokį savarankišką gynimą negali būti nė kalbos. Pas mus vieno studento neprileido prie gynimo, ir po to dekanatas jį išbraukė iš studentų sarašų ir kitais metais jis nesigynė.
na tikrai turbut daug kas priklauso nuo fakulteto, katedros ir t.t. musiskeje, kaip pastebejau, daug kas yra susitarimo reikalas, net darbu pridavimo terminus galima 'paderinti'
o metodologiniuose nurodymuose irgi aprasyta ta pati eiga kaip ir jus sakote, tik del tu skaidriu kiek dvejoju, nenoriu nei padauginti, nei pamazinti
na bet tikrai, ziuresiu kiek mazdaug per skirta laika iseina papasakoti ir pagal tai bandysiu sudelioti.

Aš tai bent jau pasidariau tas skaidres, pasidejau laikrodi ir repetavau su kompu. Aš tai kai dariau bakalauro gynimui, tai atrodė, jog nedaug skaidrių pridariau, o kai parepetavau su laikrodžiu, tai pasirodė, jog ta presentacija yra 20 min. o galima tik 10 min. pristatinėt, tai trumpinau. Po to dar daug kartu parepetavau, tai viskas normaliai buvo. Pas mane katedroje niekad nebuna nei prieš bakalauro, nei prieš magistro gynimus katedrinių gynimų, po kurių studentai kitur dar gali pataisyti darbą, todėl pas mus jei vadovas pasako, kad neprileis gintis, tai to sprendimo jau nebegalima pakeist. Be to pas mus prieš atiduodant darbą galutiniam vadovo ir recenzento vertinimui reikia pereit lietuvių kalbos komisiją, ir jei ta komisija randa 5 didžiasias lietuviu kalbos klaidas, tai taip neleidžia darbo gintis, dėl lietuvių kalbos, net jei darbas yra idealus iš tos srities iš kurios buvo parašytas. Pas mus magistre pirmus 3 semestrus reikėjo per semestrą po mokslinį darbą parašyti, o 4 semestrą rašėm magistro darbą. Ar pas jus reikia mokslinius darbus, ar mokslines publikacijas rašyt?
Oi ne, pas mus isvis tik trys semestrai ir nieko svarbesnio be magistro darbo nereikejo rasyti, neskaitant smulkiu darbeliu-atsiskaitymu.
Mano bakalaurinis darbas buvo grynai teorinis ir gintas kitame univere, tai ten tos pristatymas buvo tik trumpai papasakoti kas darbe svarbiausio, del to dabar suku gakva kaip cia tuos tyrimo duomenis geriau ir trumpiau pristatyti
as irgi ko gero bandysiu parepetuoti ir ziuresiu, kad tilpciau i laika
Mano bakalaurinis darbas buvo grynai teorinis ir gintas kitame univere, tai ten tos pristatymas buvo tik trumpai papasakoti kas darbe svarbiausio, del to dabar suku gakva kaip cia tuos tyrimo duomenis geriau ir trumpiau pristatyti