Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą

Mergaitės, gal kuri rašot audito tema? Labai reikia pagalbos... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
o gal kas nors rasot apie valstybes tarnautoju vertinima? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas turi medziagos magistrinio darbui tema "Socialine partneryste socialineje apsaugoje".
Jei reiks, atlyginsiu 4u.gif
Per AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice @ 2010 04 17, 15:13)
o gal kas nors rasot apie valstybes tarnautoju vertinima? g.gif
Kasmet po kelis renkasi tokia tema. nepatingek nueit i skaitykla ir paprasyt duot paskaityt. Pasisemsi ideju mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Rasau magistrini darba ir susiduriau su tokia problema:vadovas teigia,kad norint atlikti apklausa anketavimo budu,reikia apklausti 1000zmoniu blink.gif Ar tai imanoma ir is kur toks skaicius? blink.gif Juk kiek maciau yra rasanciu magistrini ir apklausianciu 300-400zm g.gif
Vadovas siulo atlikti interviu, taciau mano tema yra susijusi su visuomones nuomone,ir tokiu atveju,kas butu ekspertai?Paprasti zmones? doh.gif
Paaiskinkit man ka nors, nes nieko jau nebesuprantu doh.gif Su vadovu nelabai susisnekame, tad nematau prasmes jo klaust...
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2010 05 03, 15:33)
Sveikos biggrin.gif
Rasau magistrini darba ir susiduriau su tokia problema:vadovas teigia,kad norint atlikti apklausa anketavimo budu,reikia apklausti 1000zmoniu blink.gif Ar tai imanoma ir is kur toks skaicius? blink.gif Juk kiek maciau yra rasanciu magistrini ir apklausianciu 300-400zm g.gif
Vadovas siulo atlikti interviu, taciau mano tema yra susijusi su visuomones nuomone,ir tokiu atveju,kas butu ekspertai?Paprasti zmones? doh.gif
Paaiskinkit man ka nors, nes nieko jau nebesuprantu doh.gif Su vadovu nelabai susisnekame, tad nematau prasmes jo klaust...

nelabai žinau temos konteksto, bet tikrai nebūtinai yra klausti tiek žmonių, jei yra tikslinė grupė tuomet apklausti reikia nedaug, arba kažkur mačiau yra formulė, kike reik apklausti žmonių pagal lietuvos gyventojų skaičių g.gif , žinok tik nepamenu kiek , bet man kaip teko bakalauriniam daryt tai jei gerai pamenu tai apie 300 žmonių , jei pagal gyventojų skaičių g.gif , siūlyčiau dar pasitikslinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 03, 16:10)
nelabai žinau temos konteksto, bet tikrai nebūtinai yra klausti tiek žmonių, jei yra tikslinė grupė tuomet apklausti reikia nedaug, arba kažkur mačiau yra formulė, kike reik apklausti žmonių pagal lietuvos gyventojų skaičių  g.gif , žinok tik nepamenu kiek , bet man kaip teko bakalauriniam daryt tai jei gerai pamenu tai apie 300 žmonių , jei pagal gyventojų skaičių  g.gif , siūlyčiau dar pasitikslinti  4u.gif

Tikrai neįtikėtinai skamba. Visų pirma, jei imant visą Lietuvą kaip visumą ir 95 proc. pasikliovimo lygmenį, tai pagal formulę (dažniausiai naudojamą) išeina 384.
Tačiau net ir šito paprastai nebūtina pasiekti, nes paprastai vis tiek naudojami ne tikimybiniai apklausos metodai, kas mažina tikslumą.
Ar Jūs turite omeny, kad sugebėsite dar ir tikimybinį atrankos metodą panaudoti...? Tada jau būtų laaaabai rimtas darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 03, 15:10)
nelabai žinau temos konteksto,

Tema:lietuvos politinės kulturos raida.Ketinu paradyti jau atliktu tyrimu apzvalga ir panasiai sukurti savo klausimyna, kur gyventoju galeciau klausti apie ju vertybes, nuostatas,dalyvavima...politikoje.
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 16:17)
Tikrai neįtikėtinai skamba. Visų pirma, jei imant visą Lietuvą kaip visumą ir 95 proc. pasikliovimo lygmenį, tai pagal formulę (dažniausiai naudojamą) išeina 384.
Tačiau net ir šito paprastai nebūtina pasiekti, nes paprastai vis tiek naudojami ne tikimybiniai apklausos metodai, kas mažina tikslumą.
Ar Jūs turite omeny, kad sugebėsite dar ir tikimybinį atrankos metodą panaudoti...? Tada jau būtų laaaabai rimtas darbas  4u.gif

Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif Man taip palengvejo,kad nereikes tiek daug zmoniu apklaust biggrin.gif Tik kaip ta dbr teks vadovui irodyt(pagal ji bakalauriniam uztenka 300,o magistriniam- schmoll.gif ,tik1000) g.gif Surasiu ta formule,tikslaiai paskaiciuosiu ir bandysiu tartis smile.gif
ACIU thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2010 05 03, 18:22)
Tema:lietuvos politinės kulturos raida

Daryk du tyrimus - viena apklausa ir viena ekspertu interviu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2010 05 03, 18:22)
Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif Man taip palengvejo,kad nereikes tiek daug zmoniu apklaust biggrin.gif Tik kaip ta dbr teks vadovui irodyt(pagal ji bakalauriniam uztenka 300,o magistriniam- schmoll.gif ,tik1000) g.gif Surasiu ta formule,tikslaiai paskaiciuosiu ir bandysiu tartis smile.gif

Tai čia kad mes pasakėm, tai nieko nereiškia... blush2.gif Nepasakysi juk pre gynimą, kad man taip SM patarė. Jei jau jam reikia tiek, tai gal... g.gif
Ne paslaptis, kokiam čia univere? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 03, 18:37)
Tai čia kad mes pasakėm, tai nieko nereiškia...  blush2.gif Nepasakysi juk pre gynimą, kad man taip SM patarė. Jei jau jam reikia tiek, tai gal...  g.gif
Ne paslaptis, kokiam čia univere?  rolleyes.gif

Tai cia aisku,viskas nuo vadovo priklausys doh.gif Studijuoju mru, o vadovas S.Spurga-universiteto sekretorius dar,viska ziuri pagal nurodymus...
Papildyta:
QUOTE(horos @ 2010 05 03, 17:35)
Daryk du tyrimus - viena apklausa ir viena ekspertu interviu  mirksiukas.gif

Niekada neteko daryti interviu,bet kiek zinau ekspertai-butina salyga smile.gif O mano atveju kas jie butu-paprasti zmones? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2010 05 04, 12:12)
Tai cia aisku,viskas nuo vadovo priklausys doh.gif Studijuoju mru, o vadovas S.Spurga-universiteto sekretorius dar,viska ziuri pagal nurodymus...
Papildyta:

Niekada neteko daryti interviu,bet kiek zinau ekspertai-butina salyga smile.gif O mano atveju kas jie butu-paprasti zmones? blush2.gif

Niekad nemaniau, kad mru taip griežtai... Kiek pažįstamų iš ten turiu, tai kaip tik maniau, kad lengviau ne vu viskas... blush2.gif

O dėl ekspertų, tai šiaip "liaudis" paprastai ekspertais nebūna. Šiuo atveju ekspertai gal būtų kokie politologai, negalvojai kažko tokio? g.gif

Aš, pavyzdžiui, pagrindinį tyrimą dariau vartotojų, o žvalgybinį - interviu su keliais verslininkais.
Atsakyti