Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 04, 11:36)
Niekad nemaniau, kad mru taip griežtai... Kiek pažįstamų iš ten turiu, tai kaip tik maniau, kad lengviau ne vu viskas...  blush2.gif

O dėl ekspertų, tai šiaip "liaudis" paprastai ekspertais nebūna. Šiuo atveju ekspertai gal būtų kokie politologai, negalvojai kažko tokio?  g.gif

Aš, pavyzdžiui, pagrindinį tyrimą dariau vartotojų, o žvalgybinį - interviu su keliais verslininkais.

Del paciu mokslu,sutinku -tikrai nesunku mru.O del magistrinio-tai yra su kiekvienu vadovu skirtingai,kiek girdejau,vieniems tai pasiraso uz smulkmenu atlikima,kitiems jau pirmajam atsiskaitymui reikia tureti tyriamosios dalies kazka...Man siek tiek is grieztesniuju pasitaike smile.gif

Del politologu-gera ideja thumbup.gif,tik manau mano temai labiau tiktu pilieciu nuomones tyrimas g.gif Reiks su vadovu aiskintis ir svarstyt kaip ka atlikt biggrin.gif Pabusiu "naglesne" ir trauksiu is jo issamesne info biggrin.gif
Atsakyti
kad turi griežtą vadovą tau pasisekė, o mes tai darom tiriamuosus jau pirmojo kurso metu unsure.gif , kitąmet jau kaip rašysim baigiamąjį teks tik surinkti viską kas padaryta ir gražiai apiforminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 04, 14:48)
kad turi griežtą vadovą tau pasisekė, o mes tai darom tiriamuosus jau pirmojo kurso metu  unsure.gif , kitąmet jau kaip rašysim baigiamąjį teks tik surinkti viską kas padaryta ir gražiai apiforminti  biggrin.gif

Sutinku,kad grieztas vadovas-gerai drinks_cheers.gif Nes su tais kurie mazai reikalauja,didesne tikimybe,kad laiku darbo neparasysi smile.gif Taciau is mano vadovo dar ir sunkoka ka nors isgaut doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruncia: 04 gegužės 2010 - 15:27
sveikos,

gal kas galite parekomenduoti literaturos apie vertybes organizacijose ir valstybinese institucijose? taip pat ideja tyrimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2010 05 04, 16:26)
Sutinku,kad grieztas vadovas-gerai drinks_cheers.gif Nes su tais kurie mazai reikalauja,didesne tikimybe,kad laiku darbo neparasysi smile.gif Taciau is mano vadovo dar ir sunkoka ka nors isgaut doh.gif

Darbo laiku parašymas, tai jau asmeninius sugebėjimus rodo wink.gif Bet daugiau šansų, kad tada komisia bus griežtesnė už vadovą ir tada jau nieko gero nelauk... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 04, 19:57)
Darbo laiku parašymas, tai jau asmeninius sugebėjimus rodo wink.gif Bet daugiau šansų, kad tada komisia bus griežtesnė už vadovą ir tada jau nieko gero nelauk...  doh.gif  biggrin.gif

nu taip...bet dažniausiai savi sugebėjimai be priespaudos labai atsilieka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 04, 22:21)
nu taip...bet dažniausiai savi sugebėjimai be priespaudos labai atsilieka laugh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 04, 22:21)

Aš, matyt, kažkokia kitokia... blush2.gif Man turi būti viskas laiku padaryta. Kas blogiausia, ir iš kitų to paties reikalauju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 05, 11:13)
Aš, matyt, kažkokia kitokia...  blush2.gif Man turi būti viskas laiku padaryta. Kas blogiausia, ir iš kitų to paties reikalauju  lotuliukas.gif

aš irgi taip noriu, bet patirtis sako ką kita , reik truputį už skverno prilaikyti blush2.gif , nes užsižaidžiu per ilgai su kokia užduotim užsiciklinu ir žiū....terminas jau atėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš labai atsiprašau, kad įšokau ne i temą ir su kvailu klausimu, bet kaip rašančios rašto darbus, gal žinosit ir nepatingėsit padėt 4u.gif

Gal kas galėtų pasufleruoti, kaip padaryti puslapių numeraciją tokią, jog darbo viršelis ir turinys negautų numerio, o numeracija prasidėtų nuo įvado? unsure.gif Kai reikia darbus spausdinti, tiesiog padarau tuos du atskiruose dokumentuose, o dabar reikia priduoti el. versiją, pagudrauti nepavyks...
Atsakyti
insert - page number - format (kairiame kampe) -page numbering (apačioje) - start at (pasirenki nuo kurio nori, kad būtų numeruojama)
Tikiuosi aiškiai parašiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos supermamytės

norėjau paklaust gal kuri esat rašiusi ar turit pvz tema" personalo vertinimo sistema"?
blaškausi ir nežinau kaip praktinę dalį daryt verysad.gif
Atsakyti