Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančios magistrinį darbą

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 04, 11:36)
O dėl ekspertų, tai šiaip "liaudis" paprastai ekspertais nebūna. Šiuo atveju ekspertai gal būtų kokie politologai, negalvojai kažko tokio?  g.gif

Buvau pas vadova,kuris vistiek mano,kad norint atlikti gera tyrima,reikia 1000zm apklaust doh.gif Tad sake,kad jokios apaklausos as nedarysiu,o atliksiu interviu su politologais,organizaciju vadovais ar pan. Tai reikes labai pasigilint i interviu atlikima,nes anksciau jo atlikti neteko g.gif
Kvailokas klausimas:kur man rasti politologus? blush2.gif Ar dest.,destantys politologija,gali jais buti? blush-anim-cl.gif2:Kazkaip susigedau vadovo apie tai uzklaust smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruncia: 13 gegužės 2010 - 12:06
iruncia - kazkaip keista kad 1000 zm, apklaust reikia... juk pagal formule pasiskaiciuot pagal respondentu kieki, tkrai nemanau kad tiek daug reikia ...
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 05 13, 13:22)
iruncia - kazkaip keista kad 1000 zm, apklaust reikia... juk pagal formule pasiskaiciuot pagal respondentu kieki, tkrai nemanau kad tiek daug reikia ...

tikrai keista , dar keisčiau, kad tikslinė grupė, o ne eiliniai respondentai, neturiu supratimo kur 1000 rasti, juolab tai turbūt net ir ne internetinė apklausa .kažkaip nesąmoningai skamba man
Atsakyti
iruncia o kokiame cia univere taip ? nebent daryt ir kokybini ir kiekybini tyrima (apklausa ir interviu) bet cia jau vos ne daktaro disertacija gaunasi ...

o as snd pasiemiau 3 karta pataisyta darba is vadoves vel daug taisymu sad.gif gal kuri rasot apie lygias galimybes LT ?

o kita pridaviau jau ... bus kaip bus sad.gif
Atsakyti
1000 tai cia nesamoningai skamba, juk tiek reikia, kad apklausa butu reprezentatyvi, ir tai jei tavo tiriamieji, pvz., visi Lietuvos gyventojai. Dideles tyrimu kompanijos tiek apklausia paprastai, o kur tau vienas studentas sitiek apklaustuju gaus. O kai tiksline grupe maza, tai manyciau, kad kiek surinktum, tiek butu gerai, ir 30 uztektu (nors kai kurie destytojai sako, kad geram darbui reiktu apie 100, tada tie patys atsakymu procentai kitaip atrodo). Juk ne taip paprasta tuos respondentus susigaudyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Dazniausiai visi stebisi,isgirde toki skaiciu blink.gif Kaip bebutu,su vadovu nepasigincysi,teks apklausa pamirsti ir pereit prie interviu, kiek zinau, ekspertu jau tiek tikrai nereikes, cia jau kiek suieskosiu,tiek doh.gif
Papildyta:
QUOTE(borooze @ 2010 05 13, 18:22)
iruncia o kokiame cia univere taip ?

MRU smile.gif
Papildyta:
QUOTE(borooze @ 2010 05 13, 12:22)

Jo,merginos jau kiek anksciau rase, kad pagal formule iseina maziau 400 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2010 05 13, 16:42)
tikrai keista , dar keisčiau, kad tikslinė grupė, o ne eiliniai respondentai, neturiu supratimo kur 1000 rasti, juolab tai turbūt net ir ne internetinė apklausa .kažkaip nesąmoningai skamba man

Ne ne ne biggrin.gif Gal ne taip mane supratot (arba as lotuliukas.gif )ax.gif
Jei daryt apklausa eiliniu respondentu-tada 1000(nors vistiek nl imanoma)
Jei interviu su politologais-neminejo kiek,bet neturetu buti daug,juk kartais ir 5 uztenka? g.gif
Todel apklausos atsisakau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruncia: 13 gegužės 2010 - 20:06
Na taip tu teisi su vadovu nepasigincysi ... pakeist galima ji lotuliukas.gif na bet gal interviu ir lengviau... nors niekada to gyvenime neesu dariusi ...
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2010 05 13, 21:48)
Na taip tu teisi su vadovu nepasigincysi ... pakeist galima ji lotuliukas.gif na bet gal interviu ir lengviau... nors niekada to gyvenime neesu dariusi ...

Giluminiai interviu - nebūtinai lengviau wink.gif Aš žvalgybinį dariau - tai su 5 atstovais šnekėjau, bet pas mane generalinė visuma nedidelė buvo. O šiaip ekspertus "sugaudyti ir įkalbėti" irgi darbas... Bet įdomus smile.gif
Atsakyti
tai va ir sakau kad nzn ar lengviau ar ne... neisivaizduoju kaip juos analizuot reiketu ... o padarai kiekybini - skaiciai kalba patys uz save...
Atsakyti
sveikutes, gal zinot, kur pavyzdi magistrinio galima rast, kaip ji rasyti, nes as su savo vadove nesusikalbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milduze314 @ 2010 05 14, 17:55)
sveikutes, gal zinot, kur pavyzdi magistrinio galima rast, kaip ji rasyti, nes as su savo vadove nesusikalbu  ax.gif

Galima pažiūrėti katedroje anksčiau rašytus darbus, galima internete susirasti... ax.gif
Atsakyti
siaip visi univerai turi bazes magistro - disertaciju ... reikia tik paklausti savo univere kur...

milduze314 - reikia galvot apie vadova nes reikai tokio kad susikalbetumet... o pagalbos is vadovo reikia nemazai...
Atsakyti