QUOTE(vovere74 @ 2008 09 18, 10:10)
O mane šiandien vėl praleido sukant iš šalutinio. Nesuprantu

Kai su savo opeliuku važiuodavau tai nu niekada niekada toj vietoj nieks nepraleisdavo. Nesamonė ir praleist šiaip. Sankrįžoj aš iš šalutinio suku į dešinę, o važiuojantis pagrindiniu tiesiai sustoja ir praleidžia. Kas per biesas? Niekaip nedaeina man...
o mane ir su opeliuku daznai praleidzia

nu bet as irgi praleidziu laaabai daznai- nu vilniuj jei visi parazitai butu, tai tikrai salutiniuose uzsistovetum ilgokai

kuo toliau tuo labiau matau, kad kulturingu ir geru vairuotoju yra daugiau nei kiauliu ir araliu
bet as tai jau daraus irgi kartais ziopliams nepakanti, ir dazniausiai tai daro ne lapuotieji, o pensininkai kurie turbut masina issivaro i gatve pora kartu per metus

nu ir zinokit tikrai pikta kai vaziuoja kad ir ant 50 antra juosta- nes daugelyje ketureiliu gatviu greitis 60 leidziamas, o jei gatve tuscia tai as tokiomis ir ant 70-80 paskraidau

cia taip benzina kamsciams taupau
ir dar vieno nesuprantu- ar cia visi tokie ziopli, ar cia as kazkokio zenklo nematau- kiekviena vakara atvarau nuo narbuto gatves prie spaudos rumu link justiniskiu- ten yra penkios juostos- dvi i kaire, ir trys tiesiai vaziuot- tai vidurinioji visada tuscia buna, o tos dvi kur tiesiai prie krasto prisikimse iki pat viaduko- tai jus man paaiskinkit- ko nieks i ta vidurine nestoja

as pastoviai gruduos pro visus kad galu gale ta juosta pasiekt, nu ir prasigrudu ir vos ne antra prie sviesoforo stoviu, kai tuo tarpu tose kitose dviejose eiles po kokias 40 masinu