Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Vitulka @ 2008 09 18, 01:30)

aj kaimynė mačiau lapą užsiklijavus ir 70 šalia, kvailai atrodo hihihi.gif

vakar mačiau mašiną su visai trim ženklais: 70, 90, klevuku doh.gif

QUOTE(comep @ 2008 09 18, 09:13)

beveik visi vyrai 'jau gime' su vairu rankose ir pirmi zodziai buvo ne 'mama tete' o 'boba uz vairo.....'  mirksiukas.gif  duokim durniam kelia

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 12:02)
na ka ,o as sendien irgi pasivezinau neblogai,nulekiau iki maxes,paskiau benzo uzsipyliau,nulekiau i mola,ir gryzau  nu viena ozka kazkokia vis nepraleido manes  nu bet as ja praleidau,o ta nuleke vista kazkur cool.gif  ai vienai bapcei papypsinau,nes isleke ne perejoj ir stovi vidury gatves doh.gif  biggrin.gif  nu zodziu tiek ivykiu  ai gi nepasigyriau,ten kur masinyte ilenkiau tai sendien jau igijau drasos ir isvaziavau pati is tos aiksteles atbuliiu o ten taip labai mazai vietos tai taip fainai  ir gryzus jau nebijojau pastatyti ir niekur neilenkiau ir neatsitrenkiau

šaunu bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 12:50)

dabar ziuriu foto,atrodo is virsaus kad ten visai nemazai tos vietos g.gif  blush2.gif  bet istikro tai mazai biggrin.gif

man irgi iš viršaus žiūrint pro langą, atrodo, kad daug vietos ten kieme, bet kai įsėdu į mašiną, tai atrodo jau tokie mažučiai tarpukai ax.gif

QUOTE(spoksi @ 2008 09 18, 15:00)
turiu dvi problemas: 1. ar tilpsiu? draugai juokauja, kad jaučiuosi kaip su tanku, vis per siaura man biggrin.gif 2. koks atstumas iki gale esančios mašinos?

Tad atsidarau duris, iškišu galvą ir pasižiūriu aikštelėj 

na aš irgi nesigaudau blush2.gif
Atsakyti
vyras vaziuoja i darba,sako duok man masina tau nuplausiu isvalysiu biggrin.gif fainai biggrin.gif
Atsakyti
Oi,kokia aš šiandien pabuvau ragana smile.gif,kaimynui išaškinau kelių eismo taisykles lotuliukas.gif ,aišku aš nerėkiau,labai ramiai užklausiau,ar su jo BMW galima važinėt kaip nori,ar jis irgi kartais pagal taisykles važinėja smile.gif O buvo taip,nereguliuojamoje sankryžoje aš sukau į kairę,aišku atsistojau kuo arčiau skiriamosios juostos,o tas gražuolis man per dešinį šoną kai dėjo gazo,tiesiai ant posūkio,spėjau sustot,na,bet į kiemą atvažiavom beveik kartu,tai jau kai išlipo toks visas"kietas" su treningais fool.gif smile.gif ,tai teko mane išklausyt.Būtumėt jūs matę jo veidą lotuliukas.gif ,nei pusės žodžio nesugebėjo išlement,o aš taip ramiai nusisukau eit ir dar pasakiau-kitą kartą važiuosiu į šoną lotuliukas.gif ( nors tikrai žinau,kad taip nepadarysiu,bet vistiek leptelėjau )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adika: 18 rugsėjo 2008 - 14:42
QUOTE(adika @ 2008 09 18, 15:41)
Oi,kokia aš šiandien pabuvau ragana smile.gif,kaimynui išaškinau kelių eismo taisykles lotuliukas.gif ,aišku aš nerėkiau,labai ramiai užklausiau,ar su jo BMW galima važinėt kaip nori,ar jis irgi kartais pagal taisykles važinėja smile.gif O buvo taip,nereguliuojamoje sankryžoje aš sukau į kairę,aišku atsistojau kuo arčiau skiriamosios juostos,o tas gražuolis man per dešinį šoną kai dėjo gazo,tiesiai ant posūkio,spėjau sustot,na,bet į kiemą atvažiavom beveik kartu,tai jau kai išlipo toks visas"kietas" su treningais fool.gif  smile.gif ,tai teko mane išklausyt.Būtumėt jūs matę jo veidą lotuliukas.gif ,nei pusės žodžio nesugebėjo išlement,o aš taip ramiai nusisukau eit ir dar pasakiau-kitą kartą važiuosiu į šoną lotuliukas.gif ( nors tikrai žinau,kad taip nepadarysiu,bet vistiek leptelėjau )

lotuliukas.gif saunuole thumbup.gif taip jiems ir reikia ereliams hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 09 18, 15:41)
Oi,kokia aš šiandien pabuvau ragana smile.gif,kaimynui išaškinau kelių eismo taisykles lotuliukas.gif ,aišku aš nerėkiau,labai ramiai užklausiau,ar su jo BMW galima važinėt kaip nori,ar jis irgi kartais pagal taisykles važinėja smile.gif O buvo taip,nereguliuojamoje sankryžoje aš sukau į kairę,aišku atsistojau kuo arčiau skiriamosios juostos,o tas gražuolis man per dešinį šoną kai dėjo gazo,tiesiai ant posūkio,spėjau sustot,na,bet į kiemą atvažiavom beveik kartu,tai jau kai išlipo toks visas"kietas" su treningais fool.gif  smile.gif ,tai teko mane išklausyt.Būtumėt jūs matę jo veidą lotuliukas.gif ,nei pusės žodžio nesugebėjo išlement,o aš taip ramiai nusisukau eit ir dar pasakiau-kitą kartą važiuosiu į šoną lotuliukas.gif ( nors tikrai žinau,kad taip nepadarysiu,bet vistiek leptelėjau )

thumbup.gif šaunuolė, reik dėl į vieta tokius "arialius" biggrin.gif

tai kaip tas meetas g.gif
aš gal dar ta proga prisiversiu pabaigt tvarkyt mašinuka, kad nebesimatytu mano avarijos likučių ax.gif
Atsakyti
Aš tai už mytą.
Kai pagalvoji tai tas vairavimas lyg ir nieko blogo, pažiūrėkit kiek emocijų, kasdien vis po nuotykį, vis linksmiau gyvent. Tik negerai kai būna ir blogų dalykų, na bet nuo jų niekas neapsaugotas.
O dėl tų posūkių, tai labai jau reikia pačiai žiūrėti, nieko nepadarysi. Man kartą vos neįvažiavo į šoną sukant, aš sukau iš pirmos juostos, o ta kita mašina iš antros (į kairę), tai jis jau sankryžoje bandė mane išstumti iš juostos, bet teko nusileisti jam ir pristabdyti, o kol jis bandė laimę, antrąją juostą užėmė kitas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2008 09 18, 15:51)
thumbup.gif  šaunuolė, reik dėl į vieta tokius "arialius"  biggrin.gif
tai kaip tas meetas  g.gif
aš gal dar ta proga prisiversiu pabaigt tvarkyt mašinuka, kad nebesimatytu mano avarijos likučių  ax.gif

O del meeto tai kaip darom,sakot prie mariu? ka ten darysim atvaziavusios? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 18, 16:23)
O  del meeto tai kaip darom,sakot prie mariu? ka ten darysim atvaziavusios? g.gif  biggrin.gif

jacht klube gi cool.gif cool.gif mirksiukas.gif

o poto padraginsim mariu aikstelese kaip dabar jaunimas ten tuo uzsiima susirinke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 18, 16:33)
jacht klube gi  cool.gif  cool.gif  mirksiukas.gif

o poto padraginsim mariu aikstelese kaip dabar jaunimas ten tuo uzsiima susirinke lotuliukas.gif

draginsim joa?????????? tai man mašinos gal dar netvarkyt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Padushkele @ 2008 09 18, 16:36)
draginsim joa?????????? tai man mašinos gal dar netvarkyt  g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
svilinsim padangas, sauluciu pasimokinsim ir kitokiu fintu
netaisyk irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 18, 16:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
svilinsim padangas, sauluciu pasimokinsim ir kitokiu fintu
netaisyk  irnesakyk.gif

kažkaip pabandžiau įsivaizduot biggrin.gif
įrieda visos ant kokiu 20km/h ir bando daryt KAŽKĄ PANAŠAUS i saulutes biggrin.gif
nzn pas mane gal fantazija laki, bet apsiverkiau iš juoko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padushkele: 18 rugsėjo 2008 - 15:48
QUOTE(Padushkele @ 2008 09 18, 16:47)
kažkaip pabandžiau įsivaizduot  biggrin.gif
įrieda visos ant kokiu 20km/h ir bando daryt KAŽKĄ PANAŠAUS i saulutes biggrin.gif
nzn pas mane gal fantazija laki, bet apsiverkiau iš juoko  biggrin.gif

karoce new_russian.gif

ramiai,as pati rasau ir vos juoka laikau,o sedziu tai darbe topsecret.gif
Atsakyti