Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(comep @ 2008 09 17, 10:32)
BBD 999  lotuliukas.gif
zodziu mums is karto toptelejo issifravimas.... va mastom-stai kodel jis taip ta masina ir stato-ant jos aiskiai parasyta ka jis mano apie visus kitus  lotuliukas.gif

Nieko sau blink.gif Tokiam pasiųlyčiau išsiimti šustresnius numerius - ozys. Teko matyti Klaipėdoje BMW su tokiu numeriu. Aišku pagal reikalavimus, kad būtinai turi būti bent vienas skaičius, pas jį ten vietoj o raidės nulis. Mano instruktorius sako - žiūrėk ožys varo su bimbalu. Pagalvojau - ot kultūra žmogaus, o kai į numerį įsižiūrėjau doh.gif Bet ir važiavo jis kaip ožys, vis užkišinėjo savo mašiną nardydamas iš juostos į juostą doh.gif
Atsakyti
teip teip
yra tokiu
tie kurie nebezino ko griebtis kad butu pastebeti-randa stai toki 'saviraiskos' buda manydami kad jie labai kieti
o is tikro rodo visam svietui kad yra intelekto nesugadinti lotuliukas.gif bet nieko-nors matom is karto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 17, 10:45)
teip teip
yra tokiu
tie kurie nebezino ko griebtis kad butu pastebeti-randa stai toki 'saviraiskos' buda manydami kad jie labai kieti
o is tikro rodo visam svietui kad yra intelekto nesugadinti  lotuliukas.gif  bet nieko-nors matom is karto  lotuliukas.gif

"Iki dugno spaudi gazą ir matai savo gyvenimo galą" - čia iš tos pačios serjos hihihi.gif

O man sakė, kad matė Klaipėdoj mašiniuką ant kurio galo dvi voverytės priklijuotos. Na ir kas čia kažin mane mėgdžioja? tongue.gif Maniau, kad viena tokia pamišėlė esu. Jau gyriausi, kad tikrą voverę turiu? Ne į temą čia, bet aš matyt tokia - pagyrūnė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 17, 10:52)
"Iki dugno spaudi gazą ir matai savo gyvenimo galą" - čia iš tos pačios serjos hihihi.gif

O man sakė, kad matė Klaipėdoj mašiniuką ant kurio galo dvi voverytės priklijuotos. Na ir kas čia kažin mane mėgdžioja? tongue.gif  Maniau, kad viena tokia pamišėlė esu. Jau gyriausi, kad tikrą voverę turiu? Ne į temą čia, bet aš matyt tokia - pagyrūnė lotuliukas.gif

tai kas kad ne i tema,bet jei girtis norisi tai prasom
kaip fainai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 17, 11:52)

O man sakė, kad matė Klaipėdoj mašiniuką ant kurio galo dvi voverytės priklijuotos. Na ir kas čia kažin mane mėgdžioja? tongue.gif  Maniau, kad viena tokia pamišėlė esu. Jau gyriausi, kad tikrą voverę turiu? Ne į temą čia, bet aš matyt tokia - pagyrūnė lotuliukas.gif

ogo bigsmile.gif bet koks neyprastas naminis gyvunelis bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.Jungiuosi ir aš naujuose namučiuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif už naujus namučius.
O aš tai nelabai galiu ką papasakoti,nes nevairavau jau savaitę doh.gif Vis nesigauna.Tikiuosi savaidgalį pavyks pagauti mašiniuką. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 17, 10:32)
oho, super nauji namuciai  4u.gif  bigsmile.gif

papasakosiu vakar koki vaizdeli maciau,su MB juokemes ilgai dar,gal kam dar bus juokinga,gaila fotiko neturejau

sustojam prie parduotuves,ten aikstele maza,atvaziavo tokia kieta audi, pastate bele kaip masina nes laisvos vietos nebuvo,uzstate kazkur 3-4 masinas
grizo pora vairuotoju,neina aniem isvaziuoti,o audi vairuotojas sau ramiai apsipirkineja... isiziurim i audi numerius o jie..... BBD 999  lotuliukas.gif
zodziu mums is karto toptelejo issifravimas.... va mastom-stai kodel jis taip ta masina ir stato-ant jos aiskiai parasyta ka jis mano apie visus kitus  lotuliukas.gif

na jooo doh.gif

o aš kai pirkau kioske klevukus, priėjo moterytė prie manęs ir klausia, ką jie reiškia. na aš ir atsakiau. o ji sako, "mat kaip, aš važinėju, matau tuos lapus užsiklijavę, ir galvoju ką jie čia reiškia" doh.gif na va, mes klijuojam, kad kiti matytų, jog dar neturim stažo, o tie kiti, net nežino, ką reiškia tie lapai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2008 09 16, 00:21)

Ar laikai,ar gal laikaisi uz vairo del drasos? mirksiukas.gif Atsisesk taip masinoj,kad butum tiesiog isimurijusi nugara i sedyne nepajudinamai,kad atlosas nebutu per arti ir rankos butu laisvos ir atpalaiduotos,o tada pasistenk isijausti,pajusti masina,kaip ratai eina,vaira laikyk laisvai,bet tvirtai,tiesiog padek ant jo rankas (ranku padetis 9-3) ir neleisk jam nuklysti i sali smile.gif Ir pamatysi-prasilausi ir viskas bus gerai thumbup.gif
As irgi turejau ta problema blush2.gif ,dar kai mokiausi,antrasis mano instruktorius ja isgyde rolleyes.gif

ačiū už patarimus 4u.gif žinau, kad reikia atsipalaiduoti už vairo, bet man ne visada išeina, mieste dažniausiai važiuoju labai įsitempus, stengiuos atsilošt, ramiai sėdėt, bet vistiek į priekį "pašokstu" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 09 17, 11:19)
na jooo  doh.gif

o aš kai pirkau kioske klevukus, priėjo moterytė prie manęs ir klausia, ką jie reiškia. na aš ir atsakiau. o ji sako, "mat kaip, aš važinėju, matau tuos lapus užsiklijavę, ir galvoju ką jie čia reiškia"  doh.gif na va, mes klijuojam, kad kiti matytų, jog dar neturim stažo, o tie kiti, net nežino, ką reiškia tie lapai  unsure.gif
Papildyta:

ačiū už patarimus  4u.gif žinau, kad reikia atsipalaiduoti už vairo, bet man ne visada išeina, mieste dažniausiai važiuoju labai įsitempus, stengiuos atsilošt, ramiai sėdėt, bet vistiek į priekį "pašokstu"  blush2.gif

O man atvirkščiai - draugės kurios irgi vairuojančios, atsisėdusios į mano opeliuką stebisi - kaip, sako, tu gali vairuoti taip atsilošusi? Sako, kad aš sėdžiu "atsipūtusi". Man taip patogu blush2.gif Paklausiau čia merginų patarimų (ačiū jums labai 4u.gif ) ir pasireguliavau sėdynę taip, kad rankų neskaudėtų. Tai dabar sėdžiu kaip šustrekė kokia - išsidrėbusi biggrin.gif Ir tikrai - rankų nebeskauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 09 17, 12:19)

ačiū už patarimus  4u.gif žinau, kad reikia atsipalaiduoti už vairo, bet man ne visada išeina, mieste dažniausiai važiuoju labai įsitempus, stengiuos atsilošt, ramiai sėdėt, bet vistiek į priekį "pašokstu"  blush2.gif

su laiku praeis, manau g.gif as ir labai isitempus vairuoju(nors vairuoti nebebijau) net instruktorius man sakydavo kad as labai isitempusi sedziu, o tai pastebet tik dabar pradejau, tai kai pagaunu save isitempimo busenoj tai atsipalaiduoju bet po kurio laiko vel nejucia isitempiu doh.gif labai stengiuosi kontroliuot save, bet nelabai pavyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 09 17, 11:28)
su laiku praeis, manau  g.gif  as ir labai isitempus vairuoju(nors vairuoti nebebijau) net instruktorius man sakydavo kad as labai isitempusi sedziu, o tai pastebet tik dabar pradejau, tai kai pagaunu save isitempimo busenoj tai atsipalaiduoju bet po kurio laiko vel nejucia isitempiu doh.gif  labai stengiuosi kontroliuot save, bet nelabai pavyksta  unsure.gif

aha, ir man tas pats, taip nejučia įsitempiu visuomet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 09 17, 11:28)
su laiku praeis, manau  g.gif  as ir labai isitempus vairuoju(nors vairuoti nebebijau) net instruktorius man sakydavo kad as labai isitempusi sedziu, o tai pastebet tik dabar pradejau, tai kai pagaunu save isitempimo busenoj tai atsipalaiduoju bet po kurio laiko vel nejucia isitempiu doh.gif  labai stengiuosi kontroliuot save, bet nelabai pavyksta  unsure.gif

aš atsimenu kai mokaiusi vairuoti irgi įsitempus būdavau, draugas kai pamate , tai pasake kad su dantim vairą beveik įsikandus atrodau ... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 17, 11:49)
aš atsimenu kai mokaiusi vairuoti irgi įsitempus būdavau, draugas kai pamate , tai pasake kad su dantim vairą beveik įsikandus atrodau ... doh.gif  biggrin.gif

thumbup.gif Gerai čia su tais dantim hihihi.gif
Atsakyti