Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

malvea nu nerealiai prajuokinai lotuliukas.gif thumbup.gif o as su mazium nulekiau i maxima apsiprekinti,kaip fainai,sedau i masina nulekiau thumbup.gif o tai anksciau tegdavo eiti su vezimu peskom doh.gif tai taip fainai lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 12:09)
baud-ia, tikrai žinau g.gif  skiria beveik tokias pat bausmes kaip vairuojant be teisės vairuoti doh.gif

man atrodo čia ir nuo policininkų priklauso, su vienais galima kaip žmonėm pasišnekėt, kiti ras vistiek kur prikibt jei norės...
Atsakyti
na va pagaliau radau jus:) beje, mano teisiu gavimo data neteisinga pradzioj:) ne 2007 08 22 o 2008 07 22:) na neesme:)
o kas del susitikimo, man belekuris savaitgalis tiktu:) prisiderinciau:)
Atsakyti
Laba,

Ir aš į naujus namučius. 4u.gif 4u.gif

Aš kai pirkau klevukus degalinėje, tai pardavėjas klausė, kas čia, tipo žaliųjų komanda lotuliukas.gif O vakar tai susinervijau, važiuoju pirma juosta, kaip normaliai, tai iš paskos važiuojanti fūra pradėjo pysiti, tipo pasitrauk, nu blyn kaip užvirė kraujas, nesitraukiau. Aplenkė ir nuvarė varydamas tarp juostų, nu nelabai smagiai pot to pasijutau.
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 17, 12:21)
man atrodo čia ir nuo policininkų priklauso, su vienais galima kaip žmonėm pasišnekėt, kiti ras vistiek kur prikibt jei norės...

mano du draugus nubaudė, draugę teisių atsiimt lidėjau ir prie pat regitros sustabdė, čia prieš porą metų buvo, kai pasakė, kad teisių atsiimt važiuoja tai tie surašė protokolą, kad be teisių važinėja, o kai liepė susirast ką su teisėm arba automobilį ištems aikštutėn, tai pati regitron nubėgo, pasiemė teises ir atgal parvairavo doh.gif
o kitas draugas, tai turgui iš jo tašiuką pavogė su viskuo, važiavo pareiškimo rašyt, irgi sustabdė ir nubaudė,nors ir paaiškino kur važiuoja ir kodėl teisių neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 09 17, 12:38)
Laba,
Ir aš į naujus namučius.  4u.gif  4u.gif

Aš kai pirkau klevukus degalinėje, tai pardavėjas klausė, kas čia, tipo žaliųjų komanda  lotuliukas.gif  O vakar tai susinervijau, važiuoju pirma juosta, kaip normaliai, tai iš paskos važiuojanti fūra pradėjo pysiti, tipo pasitrauk, nu blyn kaip užvirė kraujas, nesitraukiau. Aplenkė ir nuvarė varydamas tarp juostų, nu nelabai smagiai pot to pasijutau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o tokiu araliu pilna visur mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 12:43)
mano du draugus nubaudė, draugę teisių atsiimt lidėjau ir prie pat regitros sustabdė, čia prieš porą metų buvo, kai pasakė, kad teisių atsiimt važiuoja tai tie surašė protokolą, kad be teisių važinėja, o kai liepė susirast ką su teisėm arba automobilį ištems aikštutėn, tai pati regitron nubėgo, pasiemė teises ir atgal parvairavo doh.gif
o kitas draugas, tai turgui iš jo tašiuką pavogė su viskuo, važiavo pareiškimo rašyt, irgi sustabdė ir nubaudė,nors ir paaiškino kur važiuoja ir kodėl teisių neturi schmoll.gif

cia mused caro ruriko laikais taip buvo gal kai jie kompe negalejo patikrinti,na sistemos gal kokios neturejo
dabar GAL bauda israsytu uz dok neturejima,nemanau kad didele,bet tikrai ne uz vairavima neturint teises vairuoti
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2008 09 17, 12:38)
Laba,
Ir aš į naujus namučius.  4u.gif  4u.gif

Aš kai pirkau klevukus degalinėje, tai pardavėjas klausė, kas čia, tipo žaliųjų komanda  lotuliukas.gif  O vakar tai susinervijau, važiuoju pirma juosta, kaip normaliai, tai iš paskos važiuojanti fūra pradėjo pysiti, tipo pasitrauk, nu blyn kaip užvirė kraujas, nesitraukiau. Aplenkė ir nuvarė varydamas tarp juostų, nu nelabai smagiai pot to pasijutau.

šiaip reikėjo pasitraukt, aš visus praleidžiu, aišku nervuoja jau kai naglai grudas, o va su fūrom net minties ginčytis neturiu, tai galingas automobilis, ir stabdymo kelias jų ilgesnis, ai duok durniui kelią, vistiek neras thumbup.gif poto dar kas nutiks tai pati nervuosies unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 17, 12:19)
malvea nu nerealiai prajuokinai lotuliukas.gif  thumbup.gif  o as su mazium nulekiau i maxima apsiprekinti,kaip fainai,sedau i masina nulekiau thumbup.gif  o tai anksciau tegdavo eiti su vezimu peskom doh.gif  tai taip fainai  lotuliukas.gif  blush2.gif

saunuole kokia
as tai nedristu viena vaziuoti
na i pard ir as gal nulekciau viena,nes ji beveik mano kieme lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 17, 12:50)
saunuole kokia
as tai nedristu viena vaziuoti
na i pard ir as gal nulekciau viena,nes ji beveik mano kieme  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu man iki hyperio irgi 5 min kelio lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 17, 12:58)
nu man iki hyperio irgi 5 min kelio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

man kaiptik vienai važiuot ramiau, tada nebijau prieš kanors žiople pasirodyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 14:01)
man kaiptik vienai važiuot ramiau, tada nebijau prieš kanors žiople pasirodyt 4u.gif

man tai kartais atrodo kad nebesugebeciau viena vaziuoti g.gif tiesiog pripratau kad kazkas sedi salia, kartais pataria kaip elgtis ivairiose situacijose ir pan., o ir maziau tikimybes kad "prigrybausiu"...viena keblioj situacijoj turbut pasimesciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 17, 12:58)
nu man iki hyperio irgi 5 min kelio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

man net tiek nera doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wikne @ 2008 09 17, 13:04)
man tai kartais atrodo kad nebesugebeciau viena vaziuoti g.gif  tiesiog pripratau kad kazkas sedi salia, kartais pataria kaip elgtis ivairiose situacijose ir pan., o ir maziau tikimybes kad "prigrybausiu"...viena keblioj situacijoj turbut pasimesciau  ax.gif

va va man tas pats
man akiu papildomu reikia unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti