QUOTE(Daidute @ 2008 09 17, 12:38)
Laba,
Ir aš į naujus namučius.
Aš kai pirkau klevukus degalinėje, tai pardavėjas klausė, kas čia, tipo žaliųjų komanda

O vakar tai susinervijau, važiuoju pirma juosta, kaip normaliai, tai iš paskos važiuojanti fūra pradėjo
pysiti, tipo pasitrauk, nu blyn kaip užvirė kraujas, nesitraukiau. Aplenkė ir nuvarė varydamas tarp juostų, nu nelabai smagiai pot to pasijutau.
o tokiu araliu pilna visur
Papildyta:
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 12:43)
mano du draugus nubaudė, draugę teisių atsiimt lidėjau ir prie pat regitros sustabdė, čia prieš porą metų buvo, kai pasakė, kad teisių atsiimt važiuoja tai tie surašė protokolą, kad be teisių važinėja, o kai liepė susirast ką su teisėm arba automobilį ištems aikštutėn, tai pati regitron nubėgo, pasiemė teises ir atgal parvairavo
o kitas draugas, tai turgui iš jo tašiuką pavogė su viskuo, važiavo pareiškimo rašyt, irgi sustabdė ir nubaudė,nors ir paaiškino kur važiuoja ir kodėl teisių neturi
cia mused caro ruriko laikais taip buvo gal kai jie kompe negalejo patikrinti,na sistemos gal kokios neturejo
dabar GAL bauda israsytu uz dok neturejima,nemanau kad didele,bet tikrai ne uz vairavima neturint teises vairuoti