Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 17, 12:49)
aš atsimenu kai mokaiusi vairuoti irgi įsitempus būdavau, draugas kai pamate , tai pasake kad su dantim vairą beveik įsikandus atrodau ... doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
"mano"instruktorius tai pamenu net vaziavo pas mano mama i darba pasakyti kad pries vairavimo egzamina duotu man kokiu vaistuku nuo itampos ir streso, labai jau jis jaudindavosi del manes biggrin.gif wub.gif o ir dabar, sake mama, kartais uzvaziuoja paklausti kaip man sekasi biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
sveikutės, jungiuosi ir aš ax.gif asiu už naujus namučius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na va, nuo šiandien ir aš su nauju mašiniuku, draugai padovanojo wub.gif
važiuoju garbės ratą aplink rajoną užsisvajojus, žiuriu ponai policininkai stovi, o aš tises tai namie palikau blink.gif aišku jie užsinorėjo pasikalbėt doh.gif nutaisiau bukos avelės mimiką ir apsimečiau, kad nežinojau, kad teises vežiotis reikia, kad maniau, kad tik turėt užtenka blush2.gif aišku iš išvaizdos labai protinga neatrodau, tad patikėjo, dar ilgai aiškino kokius dokumentus vežiotis reikia, aš labai susidomėjusioms akytėmis žiūrėjau ir klausiau ausis ištempus, tad jiems nebkilo abejonių ir paleido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 11:54)
sveikutės, jungiuosi ir aš ax.gif  asiu už naujus namučius 4u.gif  4u.gif  4u.gif
važiuoju garbės ratą aplink rajoną užsisvajojus, žiuriu ponai policininkai stovi, o aš tises tai namie palikau blink.gif  aišku jie užsinorėjo pasikalbėt doh.gif  nutaisiau bukos avelės mimiką ir apsimečiau, kad nežinojau, kad teises vežiotis reikia, kad maniau, kad tik turėt užtenka blush2.gif  aišku iš išvaizdos labai protinga neatrodau, tad patikėjo, dar ilgai aiškino kokius dokumentus vežiotis reikia, aš labai susidomėjusioms akytėmis žiūrėjau ir klausiau ausis ištempus, tad jiems nebkilo abejonių ir paleido ax.gif

lotuliukas.gif Nu tu blondinė tikriausiai? Čia ne piktai aš, jei ką. Nes juk kaip dar pareigūnai gali patikėt? Juk teorijoj mokėmės kokius dokumentus reik mašinoj turėt, o jie matyt pagalvojo, kad tą dieną paskaitoj nebuvai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 12:54)
sveikutės, jungiuosi ir aš ax.gif  asiu už naujus namučius 4u.gif  4u.gif  4u.gif
važiuoju garbės ratą aplink rajoną užsisvajojus, žiuriu ponai policininkai stovi, o aš tises tai namie palikau blink.gif  aišku jie užsinorėjo pasikalbėt doh.gif  nutaisiau bukos avelės mimiką ir apsimečiau, kad nežinojau, kad teises vežiotis reikia, kad maniau, kad tik turėt užtenka blush2.gif  aišku iš išvaizdos labai protinga neatrodau, tad patikėjo, dar ilgai aiškino kokius dokumentus vežiotis reikia, aš labai susidomėjusioms akytėmis žiūrėjau ir klausiau ausis ištempus, tad jiems nebkilo abejonių ir paleido ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai cia....svarbu kad gerai viskas baigesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 11:54)

na geras čia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 17, 12:57)
lotuliukas.gif  Nu tu blondinė tikriausiai? Čia ne piktai aš, jei ką. Nes juk kaip dar pareigūnai gali patikėt? Juk teorijoj mokėmės kokius dokumentus reik mašinoj turėt, o jie matyt pagalvojo, kad tą dieną paskaitoj nebuvai lotuliukas.gif

tai cia jau greiciau policininkai turejo but blondinai jei patikejo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras čia su tais dokumentais biggrin.gif reiks man namie pasirepetuot kokia kalba, jei kada prireiktų žinočiau kaip nekaltą avelę vaidint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 17, 11:57)
lotuliukas.gif  Nu tu blondinė tikriausiai? Čia ne piktai aš, jei ką. Nes juk kaip dar pareigūnai gali patikėt? Juk teorijoj mokėmės kokius dokumentus reik mašinoj turėt, o jie matyt pagalvojo, kad tą dieną paskaitoj nebuvai lotuliukas.gif

aš beveik mulatė biggrin.gif mūsų tai nemokė, bet iš bendro išprusimo žinau, nesugalvojau tą minutę kaip kitaip suktis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 17, 12:01)
aš beveik mulatė biggrin.gif  mūsų tai nemokė, bet iš bendro išprusimo žinau, nesugalvojau tą minutę kaip kitaip suktis rolleyes.gif

na taip, suktis juk reikia bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2008 09 17, 12:00)
Geras čia su tais dokumentais biggrin.gif reiks man namie pasirepetuot kokia kalba, jei kada prireiktų žinočiau kaip nekaltą avelę vaidint  ax.gif

mus teorijos mokytojas daug meluot jei kas primokė thumbup.gif
Atsakyti
Tai, kad už vairavimą neturint teisių, bet jas įgijus, nėra bausmės. Jie per raciją gali patikrinti ar tau neatimta teisė vairuoti, ar esi įgijusi teisę vairuoti, taip pat ar mašina nevogta (jei techninį pasą palieki namie). Tik vat jei neturi jokio asmens dokumento, tai gali tekti ilgiau pabendrauti su jais, kad ir iki namų važiuoti ir parodyti.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 09 17, 12:05)
Tai, kad už vairavimą neturint teisių, bet jas įgijus, nėra bausmės. Jie per raciją gali patikrinti ar tau neatimta teisė vairuoti, ar esi įgijusi teisę vairuoti, taip pat ar mašina nevogta (jei techninį pasą palieki namie). Tik vat jei neturi jokio asmens dokumento, tai gali tekti ilgiau pabendrauti su jais, kad ir iki namų važiuoti ir parodyti.

baud-ia, tikrai žinau g.gif skiria beveik tokias pat bausmes kaip vairuojant be teisės vairuoti doh.gif
Atsakyti