Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 19, 13:04)
blush2.gif  nu gerai gerai nebesnekesiu tongue.gif  group.gif  uztat dabar einu maziu migdyti biggrin.gif

miego noriu cry.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 19, 13:07)
miego noriu  cry.gif
hihihi.gif

biggrin.gif kaip gerai dabar,tylu namie... blush2.gif tai kas tas musu garsiajam meete dalyvauja? pasirasom ka ax.gif idomu kiek cia musu susirinks ax.gif rolleyes.gif ir kada darom? sakot i vakara? g.gif paskiau sutems,tamsoj nelabai noriu vaziuot blush2.gif as tai kokia 13-14h noreciau blush2.gif ax.gif
1.Dinele2
Atsakyti
Reik pratintis tamsoj vairuot. As jau kokia savaite rytais i darba tamsoj vaziuoju. O siandien dar lietus lijo, masinos akino, asfaltas blizga, juostu nesimato doh.gif Menkas malonumas.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 09 19, 13:38)
Reik pratintis tamsoj vairuot. As jau kokia savaite rytais i darba tamsoj vaziuoju. O siandien dar lietus lijo, masinos akino, asfaltas blizga, juostu nesimato  doh.gif  Menkas malonumas.

manau kaip reikalas bus tai ir vaziuosiu,bet dabar nelabai yra didelis reikalas 4u.gif man asmeniskai nesinoretu vakare grysti,na idomu ka kitos pasakys.... uztat kad menkas malonumas blush2.gif
Atsakyti
labai vakare tai ir as nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 19, 13:42)
manau kaip reikalas bus tai ir vaziuosiu,bet dabar nelabai yra didelis reikalas 4u.gif  man asmeniskai nesinoretu vakare grysti,na idomu ka kitos pasakys.... uztat kad menkas malonumas blush2.gif

vistiek ankščiau ar veliau teks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 09 19, 13:57)
vistiek ankščiau ar veliau teks 4u.gif

as ir nesakau kad neteks,bet jaigu galima geriau vaziuoti diena,tai kam vakare? man dar diena reik praktikos o paskiau ir vakarais galesiu vazinet biggrin.gif nu bendrai tai jai mus paimsit kas nors su comep tai galim vaziuot ir vakare biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinelė2: 19 rugsėjo 2008 - 13:07
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 19, 14:03)
as ir nesakau kad neteks,bet jaigu galima geriau vaziuoti diena,tai kam vakare? man dar diena reik praktikos o paskiau ir vakarais galesiu vazinet biggrin.gif nu bendrai tai jai mus paimsit kas nors su comep tai galim vaziuot ir vakare biggrin.gif  biggrin.gif

o taip drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei šeštadienį tai anksčiau kaip kokią 16-17 val negalėsiu. Jei sekmadienį galiu ir anksčiau. Važinėt vakarais nebijau, nes pradėjau važinėt tamsoje. Jeigu nenorit važiuot vakare, tai galim kur labiau mieste daryt, atvažiuosit tada su visuomeniniu. Bile būtų didelė aikštelė, kad aš savo bimbalą galėčiau įkišt kur nors.
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 19, 13:04)
blush2.gif  nu gerai gerai nebesnekesiu tongue.gif  group.gif  uztat dabar einu maziu migdyti biggrin.gif

Garai,kai manoji pati užmiega thumbup.gif
QUOTE(Liniuka @ 2008 09 19, 13:38)
Reik pratintis tamsoj vairuot. As jau kokia savaite rytais i darba tamsoj vaziuoju. O siandien dar lietus lijo, masinos akino, asfaltas blizga, juostu nesimato  doh.gif  Menkas malonumas.

Aha,o aš ezamina kai laikiau,lietus pylė,kaip iš kibiro,valytuvai nespėjo valyt,įsivaizduojat,kurioj vietoj buvo mano širdis? smile.gif

QUOTE(pikkolo @ 2008 09 19, 14:56)
Jei šeštadienį tai anksčiau kaip kokią 16-17 val negalėsiu. Jei sekmadienį galiu ir anksčiau. Važinėt vakarais nebijau, nes pradėjau važinėt tamsoje. Jeigu nenorit važiuot vakare, tai galim kur labiau mieste daryt, atvažiuosit tada su visuomeniniu. Bile būtų didelė aikštelė, kad aš savo bimbalą galėčiau įkišt kur nors.

Nu taigi bendraminčių tai daug bus-vienos eismą pareguliuos,kitos pavadovaus ir prisiparkuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 09 19, 15:03)
Nu taigi bendraminčių tai daug bus-vienos eismą pareguliuos,kitos pavadovaus ir prisiparkuosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau įsivaizduoju lotuliukas.gif laugh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2008 09 19, 15:03)
Garai,kai manoji pati užmiega thumbup.gif

Aha,o aš ezamina kai laikiau,lietus pylė,kaip iš kibiro,valytuvai nespėjo valyt,įsivaizduojat,kurioj vietoj buvo mano širdis? smile.gif
Nu taigi bendraminčių tai daug bus-vienos eismą pareguliuos,kitos pavadovaus ir prisiparkuosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai taip biggrin.gif nu nezinau ka darom,galim tada ir 17h vaziuot bet bus pats pikas unsure.gif
Atsakyti